• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

oooo hatun hemen kolayaa kaçıoo yaaaa kıss şu saçlarını yolla bakak nasıl olmuşşş wats ap tan bekliyikkkkk

kız b kıbrıs tatlısı daha kolay ki.ama bn etmkde bu sekeri karamelize edıolar ya onu seviiimm
saclara glnce aksam yıkadm.bı fön çekem de öle göndrem..çok bişy ypmadm aradan kırptırdım, bide önden az yana percem gıbı..
bnm yaz temizliği bittii huu kartopummm :54:

cok guzell ama uğrastırır ya..ama sen hakkından gelirsin evellahhh

pek uğraştırmazz kızz bu çabuk olurr ben farkettim bnde el oyalayan şeyler düşndüren şeler oluyo genelde mesela kafanda şekillendirdiğin bişiyi şıp şıp yapıp takıyosun yarında gıda boyasını getircek arkadaş yeşil mavi kırmızı sarı turuncu penpeeee :1::1::1::1::1::1: Evdeki beyazım yetmezse de sanırım şeker hamuru yapcam :)))))

kız b kıbrıs tatlısı daha kolay ki.ama bn etmkde bu sekeri karamelize edıolar ya onu seviiimm
saclara glnce aksam yıkadm.bı fön çekem de öle göndrem..çok bişy ypmadm aradan kırptırdım, bide önden az yana percem gıbı..
Bnm yaz temizliği bittii huu kartopummm :54:

ohh komplee bakımaa girmiş bu bacımmm

kızzz tadını cıkaracağına haleeenn bana nispett yapiii,,, tiii sene, gel kartopuşumm sen gıymett bilene gelllll:1::1::1::1:

ÇOK SICAK YAWW BUGÜNN KALABALIKLAŞTI İCENE SATAŞCAK BİRİNİ ARIYOMMMM,
AKŞAM NE YEMEK YAPCAMM ONU DÜŞÜNÜYORUMMM EVDE SIFIR YEMEKKKKK HİÇ YOK BİŞİ :p DÜN PAZARDAN FASULYE ALDIYDIM BİDE BEZELYEE NE ETSEM ACAP

ÇOK SICAK YAWW BUGÜNN KALABALIKLAŞTI İCENE SATAŞCAK BİRİNİ ARIYOMMMM,
AKŞAM NE YEMEK YAPCAMM ONU DÜŞÜNÜYORUMMM EVDE SIFIR YEMEKKKKK HİÇ YOK BİŞİ :p DÜN PAZARDAN FASULYE ALDIYDIM BİDE BEZELYEE NE ETSEM ACAP

ya bnm de cuma arkadasım bnde kalacak.acaba ne ypsam kızaa..cok vakitde yok zamanda.öle pratık bişy ..napsamm

tavuk sevmiim ya,tad yok. Bide bnm fırın ağır,geç pişiriooo
şey yapsam etsote -sütlü patatespüre-pilav-cacık (eti ve püreyi akşamdan yapsam,pilavıda yarın yapsam olıur hralde..

bide bu akşam tıremısuyu yapsam cok ii olurda.elifden bunlara vakıt kalmaz ya,eşimde gec gelıo..

aaaaaaaaa hiç hatırlamamakla birliktee ilk defa görüyorum desemmmmmmmm

aslında su sabuna ,gıda boyası koyup,büyük boy uyuyan bebek kalbıyla yapcan hediyelik, bide guzell süüss

ha zefey bide sey gördüm biyerde..pasta yapmıslar yine seker hamurundan,üstünde bu uyuyan bebek, üstünü de örtmüşler güya battaniye ile ...tüm figürler renklı seker hamuru ile.çok gusellldi..

bu nasıl fiyatı da 13,28 tl

$kalıp.jpg

aslında su sabuna ,gıda boyası koyup,büyük boy uyuyan bebek kalbıyla yapcan hediyelik, bide guzell süüss

ha zefey bide sey gördüm biyerde..pasta yapmıslar yine seker hamurundan,üstünde bu uyuyan bebek, üstünü de örtmüşler güya battaniye ile ...tüm figürler renklı seker hamuru ile.çok gusellldi..

evet canım bende onu görmüştüm bayılmıştım ama bu kalıp dışarda 15 değil 45 di ondan alamamıştım şimdide bizimkide büyüdü bunlar gitmez daha ama içimde kaldı biribnixz doğurun hemenkii yapimde hevesimi alimm:1:

bu tek çeşit boyutları yok be kartopu olmaz buu bide biz eminönün gitmeden senle liste yapak almak istediklerişmizi çübnkü ben eminönüne gidince kendimi kaybediimmm asıl alacaklarımı almadan paraları harcayıp gekliom dımdızlakkkk liste şart banaa

Back