Eki Görüntüle 724287
işte buna benziyo çubuklarla balon yapıp hediye kutuları yapıciym üzerinede ayıcık şeker hamuruylannnnnnn
oooo hatun hemen kolayaa kaçıoo yaaaa kıss şu saçlarını yolla bakak nasıl olmuşşş wats ap tan bekliyikkkkk
cok guzell ama uğrastırır ya..ama sen hakkından gelirsin evellahhh
kız b kıbrıs tatlısı daha kolay ki.ama bn etmkde bu sekeri karamelize edıolar ya onu seviiimm
saclara glnce aksam yıkadm.bı fön çekem de öle göndrem..çok bişy ypmadm aradan kırptırdım, bide önden az yana percem gıbı..
Bnm yaz temizliği bittii huu kartopummm
Klkartopuş bana bugün süpriz yaptı sen çatla hıh
kızzz tadını cıkaracağına haleeenn bana nispett yapiii,,, tiii sene, gel kartopuşumm sen gıymett bilene gelllll
ÇOK SICAK YAWW BUGÜNN KALABALIKLAŞTI İCENE SATAŞCAK BİRİNİ ARIYOMMMM,
AKŞAM NE YEMEK YAPCAMM ONU DÜŞÜNÜYORUMMM EVDE SIFIR YEMEKKKKK HİÇ YOK BİŞİDÜN PAZARDAN FASULYE ALDIYDIM BİDE BEZELYEE NE ETSEM ACAP
ya bnm de cuma arkadasım bnde kalacak.acaba ne ypsam kızaa..cok vakitde yok zamanda.öle pratık bişy ..napsamm
YEMEK OLARAAKMI FIRINA TAVUK VAR PATTESLİİ BİDE PİLAvvv oh mişss
tavuk sevmiim ya,tad yok. Bide bnm fırın ağır,geç pişiriooo
şey yapsam etsote -sütlü patatespüre-pilav-cacık (eti ve püreyi akşamdan yapsam,pilavıda yarın yapsam olıur hralde..
3 BOY UYUYAN BEBEK FGRL KALIP DEKORATF PASTA SSLEME PASTA HOB MALZEMELER
ay bunu neden daha önce görmedim uygunmuşta yapardım tontik oğlumaneyse bi dahaki çocuma atık
kız bunları ben atmıştım ya size, sabun kalıpı yapmışlardır böle.1 yas için hediye ararkeneeee
aaaaaaaaa hiç hatırlamamakla birliktee ilk defa görüyorum desemmmmmmmm
aaaaaaaaa hiç hatırlamamakla birliktee ilk defa görüyorum desemmmmmmmm
aslında su sabuna ,gıda boyası koyup,büyük boy uyuyan bebek kalbıyla yapcan hediyelik, bide guzell süüss
ha zefey bide sey gördüm biyerde..pasta yapmıslar yine seker hamurundan,üstünde bu uyuyan bebek, üstünü de örtmüşler güya battaniye ile ...tüm figürler renklı seker hamuru ile.çok gusellldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?