Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin yöntem daha iyi bence. No stres!! Yerken nasıl oldu senin külahlar.. İçindeki krema yoğun şekilde ağzıma gelince ben yiyemem herhalde.. Zaten sütlü tatlılarla pek aram yoktur.. Şerbetli şerbetli olacak bana, çatalı bastırınca şerbet kenarından taşacak.. Off revaniye falan bayılırımmm, olsa da yesem.. Bugünlerde dehşet tatlı istiyor canım..![]()
günaydın kızlar hayırdır inşallah çok cizel bi rüyaa görrdümmm bi cafe işletiyorum oranın misafirleriyle masa düzeni örtünün rengi şamdan uyumu spot ışıkları tabak ları çanaklarııı böle bunların dizaaynıylaa uğraşıp durdumm o kadar zevkliydikiiiiii
hep hayalimi süslüyooduu böle bişi belkimde ondan girmiştir rüyama
ilişkiye girdiğin tarih le hamile kaldığın ay aynı olmuyormu yoksa 1 ay sonrasını mı kabul ediyoruz hiç bişey anlamadım
rüyan çok güzelmiş,tam sana göre bir iş hayatım.Allah gönlüne göre versin
kzlar yaa kare diyosunuz kareyi götürüp karenin içine sokutyo daire dikdörtgen karışık duruyo o mesela kareyi bulup eşleştiriyor yuvarlağı eşleştriyiyo on oyunun adı baby learns shapes aslında oyunda denmez el becerilerine zeka geliştirici bişi bence daha bi buçuk yaşındaaaaaamaşallah kuzumaaaa
diğeride mesela karpuzdan adam var onun parçaları kenarda duruyo onun parçalarını birleştiriyor ayıcık maymın aaraba falan var onun parçalarını tamamlayıp bitiriyor onada bayılıyo iki dakikada yapıyo maşallahhh uyy çok özledim yine sabah sabahhho oyunun ismişdee my baby sticker
nasıl yüklerim dersenizde şölee Google play store den arama kısmına baby bus yazın bütün oyunları çıkacak daha sonra bu dediğim oyunları seçin kızlar
şimdiden kareyi dikdörtgeni bilip eşleştirme yapasına çok şaşırdım maşallah bugünde gidip d&g den eşleştirme kartları alıcammmm
açamıyorum buradan ama ,telefonumdan açtım çok güzemiş