2011 Ekim Anneleri

Hastaneye gittim geldim.. Mert'i ikinci kez göz kontrolüne götürdüm.. Çok şükür bi sorun yok dedi doktor, bende tembellik olduğu için 2,5 yaşında bi daha kontrol edelim dedi.

hee ayyy kızzz revani dedinde annemin tafiriyle yapıyorum ben heppppppp mikemmel oluyo yumurta kokmaması açısından tarifim süperdir vallahaaaaaa bigün yapamda koyam blogaa denersinnnnnnnn

kızlar ben çıkmaya hazırlanıyorum

bugün yerimiz değişti 3 serviste toplam 14 memurun yeri değişti
bende en yakın 2 arkadaşımdan ayrı bir odaya geçtim
ama her işte bir hayır vardır
benim için de dilerim burası hayırlı olmuştur.

elimde başlayamadığım bir iş varken bir tane daha geldi
yarın belki çok giriş yapamayabilirim şimdiden söylemiş olayım
hepinize iyi akşamlar, mutlu ve huzurlu saatler

günaydın kızlar hayırdır inşallah çok cizel bi rüyaa görrdümmm bi cafe işletiyorum oranın misafirleriyle masa düzeni örtünün rengi şamdan uyumu spot ışıkları tabak ları çanaklarııı böle bunların dizaaynıylaa uğraşıp durdumm o kadar zevkliydikiiiiii
hep hayalimi süslüyooduu böle bişi belkimde ondan girmiştir rüyama

ne gusell zeyfey ,, bu seni bugun idare eder, inşallah sonunda da öle bi yere sahip olusunnn

kızlarr size dün sölemetyi unuttumm ailecenek şoktayık ben telefonla oynamayı seviyo diye bebek oyunları indirmiştim evede kendi kendine tuş klidini açıp son iki aydır oyunları açıyodu ben müziğini seviyo diye açtığını sanıyodum oysaki benm bilinöçli yavrummm bilinçli bi şekilde oynamış minnaım yaaaaaaaa millet onun lşuanda yaptıklarını 3/4 yaşında açevde yapıyodu yani kardeşim kıyaslamam gerekirse şimdi telefonumdan yazayımda sizde yükleyin çok eğitici öğretici oyunlar

kzlar yaa kare diyosunuz kareyi götürüp karenin içine sokutyo daire dikdörtgen karışık duruyo o mesela kareyi bulup eşleştiriyor yuvarlağı eşleştriyiyo on oyunun adı baby learns shapes aslında oyunda denmez el becerilerine zeka geliştirici bişi bence daha bi buçuk yaşındaaaaaa maşallah kuzumaaaa

diğeride mesela karpuzdan adam var onun parçaları kenarda duruyo onun parçalarını birleştiriyor ayıcık maymın aaraba falan var onun parçalarını tamamlayıp bitiriyor onada bayılıyo iki dakikada yapıyo maşallahhh uyy çok özledim yine sabah sabahhho oyunun ismişdee my baby sticker
nasıl yüklerim dersenizde şölee Google play store den arama kısmına baby bus yazın bütün oyunları çıkacak daha sonra bu dediğim oyunları seçin kızlar
şimdiden kareyi dikdörtgeni bilip eşleştirme yapasına çok şaşırdım maşallah bugünde gidip d&g den eşleştirme kartları alıcammmm

günaydın kızlar,
güzel bir gün diliyorum hepinize,

zefey efe seni her zaman şaşırtacaktır,
maşallah kuzuna, çok akıllı yeni nesil

d&g neresi ya D&R olmasın ??????

internetten kendin indirsene eşleştirme kartlarını ben bir ara bulup renkli printerdan basmıştım,o zaman dikkati çekmemişti ama burağın. yeni 1 yaşına girmişti. bakayaım evde bulursam söyleyeyim bakıcıya yine oynatsın

Malzemeler:

Şerbeti için:

2 büyük kahve fincanı su
2 büyük kahve fincanı şeker

Hamuru için:

1 büyük kahve fincanı galeta unu
1 büyük kahve fincanı şeker
1 büyük kahve fincanı hindistan cevizi
1 büyük kahve fincanı sıvı yağ
1 büyük kahve fincanı çekilmiş ceviziçi
4 yumurta
1 kabartma tozu
1 vanilya

Muhallebi için:

1 litre süt
1 büyük kahve fincanı şeker
1 büyük kahve fincanı hindistan cevizi
1 büyük kahve fincanı nişasta
1 paket krem şanti

Yapılışı:
Şerbeti için gerekli malzemeleri kaynatarak ilk önce şerbet hazırlayınız ve soğumaya bırakınız. Hamuru için şeker ve yumurta beyazlaşıncaya kadar çırpınız ve sonra diğer malzemeleri de ekleyiniz. Yaklaşık 20 – 30 dk.kadar 180 derecede üzeri pembeleşinceye kadar pişiriniz. Piştiğini anlamak için kürdan ya da çatal batırınız. Eğer malzeme bulaşmıyorsa pişmiş demektir. Daha sonra hamur sıcakken soğuk şerbeti üzerine dökünüz ve içine çekmesi için bekleyiniz. Bu sırada kreması için nişastayı sütün içine yavaş yavaş dökerek karıştırınız. Diğer malzemeleri de ilave edip katılaşıncaya kadar ocakta pişiriniz. Soğuduktan sonra krem şantiyi koyunuz. Mikser yardımıyla çırpılınız. Şerbetini çekmiş tatlının üzerine kremayı koyunuz. Buzdolabında 3-4 saat beklektikten sonra servis yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…