2011 Ekim Anneleri

abooooooooooooo:52::52::52::52::52:
üç yıl sonra çocuk yapmaya karar verdiğimde 29 yaşımda oluyorum çin yaşına göre 30 ve 30 yaşında hiç kız çocuğu olmiiiiiii lilililiii:52::52::52::52::52:

sende ona göre davran işte ,ençok hangi ayda kız var ise o tarihte yap sende. mesela 21 yaşında olan bayanın kız yapma olasılığı çok fazla. neredeyse bütün yıl kız :53:

iki sene sonra hamile kalsam haziran temmuz kasım aralıkta şansım var yüne allah bilir tabiki ama

sende ona göre davran işte ,ençok hangi ayda kız var ise o tarihte yap sende. mesela 21 yaşında olan bayanın kız yapma olasılığı çok fazla. neredeyse bütün yıl kız :53:

o yaşta yeni evliydim kendimi ateşe atamazdım daha küçk bi kızdımm ahh ahhhhhhhhhhh gençti güzelim gençliğim daha geçmez ele:9::9:

aa iyi yaa bak bu kafama yattıı zati çocuk doğacağı sırada kredimizde bitmiş oluyoo inşallah allahın izniyle meloşş siz naptınızz krediniz kaç yıllıkkkkk

2 sene sonra yap sende yaş 28 çin takvmi yaşın 29 ve 12 ayın 8 ayında kız :21::32: efe de 3,5 4 yaşında olu. tam vakti

vallahi tam oldu bu planbana uydu benimde rotam belli oldu haydi hayırlısı allahın izniyle sağlıcakla gelsin yavrum kucağıma almak nasip etsin yarabbimm cümlemizeeeeeee

vallahi tam oldu bu planbana uydu benimde rotam belli oldu haydi hayırlısı allahın izniyle sağlıcakla gelsin yavrum kucağıma almak nasip etsin yarabbimm cümlemizeeeeeee

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

hadi hayırlısı inşallah. Allah gönlüne göre versin.

bu kıyağımıda unutma ona göre :34: şimdi birde araştır bakalım neler yapmak gerekiyor kız için kocakarı ilaçları,yemek,içmek vs.... :10:

aa iyi yaa bak bu kafama yattıı zati çocuk doğacağı sırada kredimizde bitmiş oluyoo inşallah allahın izniyle meloşş siz naptınızz krediniz kaç yıllıkkkkk

Hiç sorma:ssz::ssz::ssz: 2 tip kredi var.. Konut kredisi: 7 yıl, Tüketici kredisi: 4 yıl... Pehh... Geçer mi bu zaman:ssz::ssz::ssz:

Hiç sorma:ssz::ssz::ssz: 2 tip kredi var.. Konut kredisi: 7 yıl, Tüketici kredisi: 4 yıl... Pehh... Geçer mi bu zaman:ssz::ssz::ssz:

geçer geçer hiç canını sıkma,Allah güç, kuvvet ,sağlık versin yeterki. ne demişler Allah ev alanla evlenene yardım edermiş. bir bakmışsın kredin bitmiş acaba daha büyük bir evemi geçsem diye düşünmeye başlamışssın bile :10:

2 sene sonra yap sende yaş 28 çin takvmi yaşın 29 ve 12 ayın 8 ayında kız :21::32: efe de 3,5 4 yaşında olu. tam vakti

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

hadi hayırlısı inşallah. Allah gönlüne göre versin.

bu kıyağımıda unutma ona göre :34: şimdi birde araştır bakalım neler yapmak gerekiyor kız için kocakarı ilaçları,yemek,içmek vs.... :10:

bi yöntem var ama işte ayıpp sölenmessssssssss:17::17::17::17::17::17::17::17::17:

doktor dimiştikii brbrğin cinsityetini erkek belirler yani kadının hamiş kaldığı ayla ilgisi yok birdee 2011 süper anneleri topiğinde kadınlar sağdan döllenme olursa erkek soldan yumurtalıktabn yani döllenme olursa kız oluyoo kız yapmak içinde sola yatmak gerek yazmıştı
başka bi kadında doktora sormuş yok öle hurafeler yazmış yani hep söylentiler var tabii

büyük alim kitaplarından(islami evlilik ve cinsel hayat) bölümünde okuduğum bir yazı vardı orada, erkek çocuk istiyorsanız adetnizin bitiminden hemen sonraki ilk 6 gün [soldan sağa doğru] birleşin.7 günden sonrası [sağdan sola] birleşmedede kız oluyor diye okumuştum.hatta yazıyı gelinimizle birlikte okuyorduk ve bu ay deneylim dedik.o erkek için bense kız için ikimizde hamile kaldık.gelinimizinki erkek,benimki kız,ama sadece yazıya güvenmedik, ikimizde el açıp rabbimizden önce hayırlısını istediklerimiz hayırlıysa muradımızı vermesini istedik.binlerce şükürler olsunki RABBıM muradımıza nail eğledi.ıNŞALLAH rabbim hepinizn gönlüne göre verir

başka biride bunu

ıstıyommussun kız ıcın en onemlı sey
1.yumurtlama gununden bı ıkı uc gun once beraberlık olmalı
2.eczanede satılan ovulasyon testlerıyle bu gunu belırleyebılırsın
3.ovulasyon gunun ve sonrakı gun beraberlık olmamalı..
kız genı tasıyan spermler 72 saate kadar ..erkek genı tasıyan spermler sadece 24 saat o da en fazla yasarlar
yanı yumurtlama gununden ıkı ya da uc gun once beraber olursanız yumurtlama gununde sadece kız genı tasıyan spermeler yasıcak..bu bılımsel bı gercek basarı oranı yuzde 90 larda ...

Amerika’da ve Avrupa ülkelerinde yaygın uygulanan bir yöntem ise Shettle metodudur.Çok kolay olan bu yöntemin uygulama prensibi adetin belirli günlerinde ilişkiye girilmesine dayanmaktadır Landrum Shettles adlı bir doktorun geliştirdiği basit ve ücretsiz olan bir yöntemdir. Dayandığı nokta X kromozomu taşıyan spermlerin Y kromozomu taşıyanlara göre daha yavaş yüzmesi ve daha dayanıklı olmasıdır. Yumurtlama dönemindeki yapılacak bir zamanlama ile seçmeye çalışılan cinsiyetteki spermlere avantaj sağlamaya çalışıyorsunuz. Buna göre erkek çocuk için yumurtlamaya en yakın zamanda cinsel birleşme yapılmalıdır. Böylece hızlı Y kromozomu taşıyan spermler yumurtaya daha çabuk ulaşabilmekteler. Kız çocuğu için ise yumurtlamadan 3 ila 5 gün önce cinsel birleşme yapılıyor ve sonra bir daha yapılmıyor. Böylece Y kromozomu taşıyan spermler ölüyor ve geriye X kromozomu taşıyan daha dayanıklı spermler kalıyor. Bu yöntemin uygulanması için yumurtlama gününün tespiti için bazal vücut ısısı takibini veya servikal mukus testlerini kullanmak gerekmektedir.alıntıdır

byuda ayıp dediğimm yöntem ahahahah en sonunu okuyun bu hep tutuyomuşşşşşşşşşş

ü Bu teoriye göre yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye girilirse kız , yumurtlamadan sonra ilişkiye girilirse erkek olacağı iddia edilmektedir.

ü Yine bu yönteme göre yüzeyel ilişki ile kız ,derin cinsel ilişki ile erkek olma ihtimali artmaktadır.

ü Shettle yöntemine göre ilişki sırasında kadın orgazm olmaz ise kız ,orgazm olur ise erkek olma ihtimali yüksek olmaktadır.
alıntıdır

bende bunu uygulayam diyim

valla ben onu bunu bilmem eşimin köyünde kadınlar adetten sonra 10 gün erkek sonrası kız diyolardı =) bizde adetimin bittiği günün ertesi yapyık oğlana hamileyim yumurtlama günü gelmeden hamile kalınmaz diyenlerede açık cevap benim galiba rabbim ne derse o olur hepsi boş hahayhaua

geçer geçer hiç canını sıkma,Allah güç, kuvvet ,sağlık versin yeterki. ne demişler Allah ev alanla evlenene yardım edermiş. bir bakmışsın kredin bitmiş acaba daha büyük bir evemi geçsem diye düşünmeye başlamışssın bile :10:

İnşallah canım, sağol.. Girdik bi yola İnşallah, niyetimiz nakit biriktirip hiç krediye bulaşmamaktı ama, parayı elde tutmak zor oluyor, istediğimiz gibi ev de çıkınca beklemek istemedik. Aman eşim duymasın, tadilatta o kadar yoruldu ki, bu benim ilk ve son evim bi daha hayatta ev aramakla, bulmakla uğraşmam, sıfırını bile almam mütahhit yüzü görmek istemiyorum diyor:51::51::51:

bende bunu uygulayam diyim

valla ben onu bunu bilmem eşimin köyünde kadınlar adetten sonra 10 gün erkek sonrası kız diyolardı =) bizde adetimin bittiği günün ertesi yapyık oğlana hamileyim yumurtlama günü gelmeden hamile kalınmaz diyenlerede açık cevap benim galiba rabbim ne derse o olur hepsi boş hahayhaua

2 kızım 1 oğlum olsun isterdim hep, kısmet bakalım.. Hem annemin hem babamın ikiz kardeşleri var. Ama eskiden genelde her ailede ikiz varmış, kadınlar çok doğurdukları için herhalde bi tanesi ikiz denk geliyormuş diye düşünüyorum ben. Ne annemin ne de babamın kardeşlerinden ikiz doğuran yok, kuşak atlarmış diyorlarya, bizim kuşakta da henüz ikiz yok. Bakalım hangimiz tutturacak.

hey güzelll arkadaslarımm
neler yazmışınız yaa.ne metodlar ne takvimler...anam çorba olmuş hepsiii.bu gazla bu akşam millet cocuk yapayım dese valla hepsi birbirine karısır,kmn ne doğruduğu belli olmaz:9::9:
huu ziyaretciler yarımyamalak okumayın haaa..sona doğru netleşıoo..sonra tutturamadık demeyin Kk yüzünden..:37:

bende cok ikiz istedm anamgilde var.olmadı.ikincisi ikiz olsun istemem.şirkette iki kişinin ikiz, anası ağlıoo.bide duam ikinciye tutarsa yandık vallahh..hep ramazanda dua ettydim ikiz olsun diee.Neyse Rabbım hayırlısı nasp etsn inş..

2 kızım 1 oğlum olsun isterdim hep, kısmet bakalım.. Hem annemin hem babamın ikiz kardeşleri var. Ama eskiden genelde her ailede ikiz varmış, kadınlar çok doğurdukları için herhalde bi tanesi ikiz denk geliyormuş diye düşünüyorum ben. Ne annemin ne de babamın kardeşlerinden ikiz doğuran yok, kuşak atlarmış diyorlarya, bizim kuşakta da henüz ikiz yok. Bakalım hangimiz tutturacak.

benim amcamla halamın ikiz çocukları varreşimin amcasının kızlartı da ikiz ama hep dikkat ettim üçüncü hamilelikleri üçüz olmuşşşkıamet kızzzzz allah hayırlısıyla nasip eder inşallahh

Back