hey güzelll arkadaslarımm
neler yazmışınız yaa.ne metodlar ne takvimler...anam çorba olmuş hepsiii.bu gazla bu akşam millet cocuk yapayım dese valla hepsi birbirine karısır,kmn ne doğruduğu belli olmaz
huu ziyaretciler yarımyamalak okumayın haaa..sona doğru netleşıoo..sonra tutturamadık demeyin Kk yüzünden..
bende cok ikiz istedm anamgilde var.olmadı.ikincisi ikiz olsun istemem.şirkette iki kişinin ikiz, anası ağlıoo.bide duam ikinciye tutarsa yandık vallahh..hep ramazanda dua ettydim ikiz olsun diee.Neyse Rabbım hayırlısı nasp etsn inş..
bu saat kaç ülenn bu nerrdeeessiiinnnnnnnnnn
ahahah bende 5 haftada ikiz dedi iki yumurta görünüyoooo falan dedi biz çok heyecanlanmıştık
7. haftada kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde tek yumrtaa çıktı tek yımırtaa oğlum minnaımmmmmmmm
bu aradaa cıvıle gittim dün sevda bacıı anamm kız şeleri ne güzel yaa dedim sırf bu kıyafetlere sebep doğuruciymmm ahahah
aydeba kısss nereye gittiniz resimler çok gzll tam resimlerine bakarken net paketim bittiiiiartık akşam bakabiliciyymmmmm
2 kızım 1 oğlum olsun isterdim hep, kısmet bakalım.. Hem annemin hem babamın ikiz kardeşleri var. Ama eskiden genelde her ailede ikiz varmış, kadınlar çok doğurdukları için herhalde bi tanesi ikiz denk geliyormuş diye düşünüyorum ben. Ne annemin ne de babamın kardeşlerinden ikiz doğuran yok, kuşak atlarmış diyorlarya, bizim kuşakta da henüz ikiz yok. Bakalım hangimiz tutturacak.
melofer anlaşolan içinden şans bana vursun ve bir ikiz kızlarım olsun diye geçiriyor değilmiinşallah canım,Allah gönlüne göre versin
kizzlorr bakın benm tatlının değişiğiniğ yapmışlar falan kaşıktan çıkmadığını yazmış deneyenlerr
ama güzzel duruyo buda
mutfak hatıraları » Blog Archive » Kremalı Milföy Sarma
aylin diyor ki:
16 Mayıs 2011, 17:12 s.a tarifi denedim ama sonuç hüsranmilföyler kaşık catalı cok sevdiler hiç ayrılmak istemediler ne yaptıysam nafile en sonunda parca parca edilip kremşantiye katılıp afiyetle yendiler.neden böyle oldu anlamadım acaba milföyün markası falan fark edermi dersiniz? inş. yakında tekrar denicem bakalım bu sefer ne olacak .görüşürüz…
Comments : Cevapla6. mueddibe diyor ki:
16 Mayıs 2011, 17:29 wa alaikum assalam Aylin hanım
bir şekilde yenmiş olmasına sevinmekle birlikte, sonucun hüsran olmasına üzüldüm.tahmin ettiğiniz gibi marka önemli.ben sadece superfresh kullanıyorum.birde sizin çatal kaşığın alt kısmı geniş olmasın sakın?2. fotoğrafta daha belirgin, benim kullandıklarım dümdüz yani çıkarken milföylerin takılabileceği herhangi bir engel yok.umarım ikinci denemeniz aynı şekilde sonuçlanmaz.kolay gelsin.
selametle kalın…
Comments : Cevapla aylin diyor ki:
17 Mayıs 2011, 20:19 evet aynen öyle alt tarafı geniş:) ama pişirmeden önce takılma ihtimali hiç aklıma gelmedi.neyse saglık olsun inş.cumartesi denicem bakalım bu sefer ne olacak?
aylin diyor ki:
16 mayıs 2011, 17:12 s.a tarifi denedim ama sonuç hüsranmilföyler kaşık catalı cok sevdiler hiç ayrılmak istemediler ne yaptıysam nafile en sonunda parca parca edilip kremşantiye katılıp afiyetle yendiler.neden böyle oldu anlamadım acaba milföyün markası falan fark edermi dersiniz? Inş. Yakında tekrar denicem bakalım bu sefer ne olacak .görüşürüz…
comments : Cevapla6. Mueddibe diyor ki:
16 mayıs 2011, 17:29 wa alaikum assalam aylin hanım
bir şekilde yenmiş olmasına sevinmekle birlikte, sonucun hüsran olmasına üzüldüm.tahmin ettiğiniz gibi marka önemli.ben sadece superfresh kullanıyorum.birde sizin çatal kaşığın alt kısmı geniş olmasın sakın?2. Fotoğrafta daha belirgin, benim kullandıklarım dümdüz yani çıkarken milföylerin takılabileceği herhangi bir engel yok.umarım ikinci denemeniz aynı şekilde sonuçlanmaz.kolay gelsin.
Selametle kalın…
comments : Cevapla aylin diyor ki:
17 mayıs 2011, 20:19 evet aynen öyle alt tarafı geniş:) ama pişirmeden önce takılma ihtimali hiç aklıma gelmedi.neyse saglık olsun inş.cumartesi denicem bakalım bu sefer ne olacak?
bi yöntem var ama işte ayıpp sölenmessssssssss
kızlar aşağıdaki linkten çin takvimine göre yaşınızı hesaplayın
Chinese Caps: Chinese Age, Chinese Birthday Date, Calculation of your Chinese Age: Year 2013
Chinese Age today satırının karşısı çin takvimi yaşınız
sonrada buradan istediğiniz bebiş cinsiyetine göre hamile kalacağınız ayı belirleyin
Çin Takvimi 2013 Cinsiyet ve Yaş Hesaplama
bu kıyağımıda unutmayın
aylin diyor ki:
16 Mayıs 2011, 17:12 s.a tarifi denedim ama sonuç hüsranmilföyler kaşık catalı cok sevdiler hiç ayrılmak istemediler ne yaptıysam nafile en sonunda parca parca edilip kremşantiye katılıp afiyetle yendiler.neden böyle oldu anlamadım acaba milföyün markası falan fark edermi dersiniz? inş. yakında tekrar denicem bakalım bu sefer ne olacak .görüşürüz…
Comments : Cevapla6. mueddibe diyor ki:
16 Mayıs 2011, 17:29 wa alaikum assalam Aylin hanım
bir şekilde yenmiş olmasına sevinmekle birlikte, sonucun hüsran olmasına üzüldüm.tahmin ettiğiniz gibi marka önemli.ben sadece superfresh kullanıyorum.birde sizin çatal kaşığın alt kısmı geniş olmasın sakın?2. fotoğrafta daha belirgin, benim kullandıklarım dümdüz yani çıkarken milföylerin takılabileceği herhangi bir engel yok.umarım ikinci denemeniz aynı şekilde sonuçlanmaz.kolay gelsin.
selametle kalın…
Comments : Cevapla aylin diyor ki:
17 Mayıs 2011, 20:19 evet aynen öyle alt tarafı geniş:) ama pişirmeden önce takılma ihtimali hiç aklıma gelmedi.neyse saglık olsun inş.cumartesi denicem bakalım bu sefer ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?