2011 Ekim Anneleri

bu saat kaç ülenn bu nerrdeeessiiinnnnnnnnnn
ahahah bende 5 haftada ikiz dedi iki yumurta görünüyoooo falan dedi biz çok heyecanlanmıştık
7. haftada kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde tek yumrtaa çıktı tek yımırtaa oğlum minnaımmmmmmmm

bu aradaa cıvıle gittim dün sevda bacıı anamm kız şeleri ne güzel yaa dedim sırf bu kıyafetlere sebep doğuruciymmm ahahah

aydeba kısss nereye gittiniz resimler çok gzll tam resimlerine bakarken net paketim bittiiii artık akşam bakabiliciyymmmmm

ya o dudullu daki cuvıl a hep görom da bi gidemeduydumm..Ama hamişken elifin biçok seyini cıvıl den aldıydım benn...

QUOTE=sevozy;30591759]ya o dudullu daki cuvıl a hep görom da bi gidemeduydumm..Ama hamişken elifin biçok seyini cıvıl den aldıydım benn...[/QUOTE]

.yaa hediyelikte böle kolu komşuya uzak kişilere alınmak için süper şeler var şapkası eldiveni altı üstü olan bebek takımları 7.90 falannn bide erkekler için alttan çıtçıtlı çıkmış boynunda gömlek yakası var bidee kravat sallanıyo 10n tl
kızlar içinde üstü fırfırlı çıtçıtlılarrr onları beendim çok

anam oku oku bitmedi . sonunda yakaladım sizi.
Kartepe olmuş Keltepe :)) ama hava güzel doğa güzel sonra da Darıca 'ya hayvanat bahçesine gittik . onları da yüklerim yakında .
Badem çok iştahsız bu aralar . yemiyor sevdiği şeyleri bile . çok üzülüyorum ama zorlamak da istemiyorum .
bizim kız sabah 7,5 - 8 gibi uyanır 9 gibi kahvaltı eder. ara öğün kaçta olursa meyveli yoğurt . öğle yemeği bazen yiyip yatar bazen de yemeden uyur kalkınca yer . ya 12 gibi uyur 2 de kalkar ya da 2 gibi yatar 4 te kalkar . tek uyku 1,5-2 saat arası . akşam da 9,5-10 yatar . bu aralar az yiyor . geceleri de ağlayarak uyanıyor babasını istiyor eşim sallıyor . son 4 diş kaldı onlar mı acaba diyorum.

melofer anlaşolan içinden şans bana vursun ve bir ikiz kızlarım olsun diye geçiriyor değilmi inşallah canım,Allah gönlüne göre versin

rahmetli babaannemin ikizleri olmuş iki tane ama ikizlerin tekleri yaşamış,
kendi çocuklarında ikiz yok ancak bir tane amcamın kızı ikinci çocuğuna
hamileyken ikiz doğurdu toplam 3 çocuk oldu ancak onun annesi de ikiz
doğurmuş ancak ikizin biri yaşamamış,
biz hep merak ediyorduk acaba torunlardan hangisi babaanneye çekecek diye

hatta hamileliğimde halsizlikle birlikte kendimi çok yorgun hissediyordum,
keseye bakmak için doktora gittiğimizde ikiz olma ihtimali var mı
kendimi çok güçsüz hissediyorum da demiştim, dr bana gülmüştü tek kese demişti
ben de ikiz istiyordum ancak ablamlar 25 gün arayla doğum yaptılar ve ikisi bir araya
gelince allah yardımcıları olsun diye dua ediyordum, ikizlere bakmak gerçekten zor olsa gerek

ama yine de bilemem, kaderde kısmette ne varsa onu yaşayacağız,

bu arada benim tüm arkadaşlarım ve sülalem için baktığımızda çin takvimi doğru çıkmıştı
ancak bende tutmadı, tek istisnası ben oldum
o yüzden ikincisi içinde uğraşmam, hayırlısı ne ise o olsun,
kızım içinde hayırlısını olanını ilk önce ver demiştim (kız ve erkek olarak)
demek ki ilk önce kız doğurmalıymışım

aylin diyor ki:
16 Mayıs 2011, 17:12 s.a tarifi denedim ama sonuç hüsran milföyler kaşık catalı cok sevdiler hiç ayrılmak istemediler ne yaptıysam nafile en sonunda parca parca edilip kremşantiye katılıp afiyetle yendiler.neden böyle oldu anlamadım acaba milföyün markası falan fark edermi dersiniz? inş. yakında tekrar denicem bakalım bu sefer ne olacak .görüşürüz…

Comments : Cevapla6. mueddibe diyor ki:
16 Mayıs 2011, 17:29 wa alaikum assalam Aylin hanım

bir şekilde yenmiş olmasına sevinmekle birlikte, sonucun hüsran olmasına üzüldüm.tahmin ettiğiniz gibi marka önemli.ben sadece superfresh kullanıyorum.birde sizin çatal kaşığın alt kısmı geniş olmasın sakın?2. fotoğrafta daha belirgin, benim kullandıklarım dümdüz yani çıkarken milföylerin takılabileceği herhangi bir engel yok.umarım ikinci denemeniz aynı şekilde sonuçlanmaz.kolay gelsin.

selametle kalın…

Comments : Cevapla aylin diyor ki:
17 Mayıs 2011, 20:19 evet aynen öyle alt tarafı geniş:) ama pişirmeden önce takılma ihtimali hiç aklıma gelmedi.neyse saglık olsun inş.cumartesi denicem bakalım bu sefer ne olacak?

bide yukarda kış rüyası diye bişi var tarif görüntü harika ama gel gelelimki benm afyon kaymağı tatlımla birebir aynı ve emin olki birgün dolapta bile beklese o görüntüyü almaz krem şantili bile durmuyo lokuma benziyo çünklüüüü

ahahahahhh ama görüntü güzel yalan yok

alemsin kızımmmmmmmm

kızlarr dün ara taraa bulamadım mother çaredeki gibi bişi en son care forum istanbuldaki decatlon a gidicem kesin orda vardır yoksada umarım ayın 15 inde düşer çğnkü taktımya bi kez almadan rahat edemem hemde minnaımı havuza denize koyduğumuzda batmazsa panik olmaz ve yüzmeye alışır diye düşünüyorum artık bakalım kısmett

bi yöntem var ama işte ayıpp sölenmessssssssss

ilişkiye girdiğin tarih le hamile kaldığın ay aynı olmuyormu yoksa 1 ay sonrasını mı kabul ediyoruz hiç bişey anlamadım

kızlar yavaştan çıkıyom benn çok bınaldım daha pazara gitcem yemek yapcimm evi topliycimm bende bugün maralın performansını gösterirsem iyi vallaaaaaaaa

Senin yöntem daha iyi bence. No stres!! Yerken nasıl oldu senin külahlar.. İçindeki krema yoğun şekilde ağzıma gelince ben yiyemem herhalde.. Zaten sütlü tatlılarla pek aram yoktur.. Şerbetli şerbetli olacak bana, çatalı bastırınca şerbet kenarından taşacak.. Off revaniye falan bayılırımmm, olsa da yesem.. Bugünlerde dehşet tatlı istiyor canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…