2011 Ekim Anneleri

günaydın kızçeler,

biraz gri bir istanbul sabahından hepinize sıcak sohbet dolu anlar diliyorum

yorgun bir akşam geçirdim, pazarı unutmuşum önce pazar yaptım,
eve gelince perdeleri attım (2 odanın güneşliği, 1 odanın tül perdesi)
2 odanın camını ve ön balkonun camını sildim, yemeğe geçtim ki
halası cemre'yi getirdi 19.30 civarı, önce emzir sonra fırında patatesli tavuk yaptım,
tam salataya geçecektim babası geldi, salatayı da zar zor yaptım ancak 21.10 civarı
yemeğe oturduk (tabii ben oturamadım önce babası yedi sonra ben de yedim)
22.00 civarı cemre hn yattı ben de biraz koltukta yatayım dedim uzandım sonra yatağa
geçtim bu sefer de cemre anne diyor saat 23.00 onu emzirdim tekrar yatağa gittim,
gece 01.00 anneee, 03.10 annee dedi ve emzirdim saat 3'ten sonra odadaki çamaşırları
katladım odayı sessizce toparladım ve yatağa girdiğimde 04.30 du saat 06.20 annee diyor
eşimi gönderdim sağolsun alıp getirdi daha doğrusu cemre yürüyerek geldi emerek uyuduk
saat 07.10 biz kalktık cemre hanımda 07.20 de kalkmış ben o sırada duş aldım ve 6 dk emzirip
üstümü giyip çıktım

işte böyle bir akşamdan bulutlu bir istanbul sabahından sohbete başladım

güzel bir gün olsun, sohbetimiz bol olsun:1::1:

valla maralcığım ben seni okurken yoruldum,bu ne enerji böyle maşallah diyorum ve sana tebrik koyuyorum :46::46::46::46:

acaba gece emzirmelerini kessen yine böyle sık sık uyanırmı cemre. yatmadan artık mama falan versen. sanada yazık ya çalışıyorsun,böyle yat kalk çok zor valla.

valla maralcığım ben seni okurken yoruldum,bu ne enerji böyle maşallah diyorum ve sana tebrik koyuyorum :46::46::46::46:

acaba gece emzirmelerini kessen yine böyle sık sık uyanırmı cemre. yatmadan artık mama falan versen. sanada yazık ya çalışıyorsun,böyle yat kalk çok zor valla.

evi uzun zamandır ihmal ettim, sınavdı, düğün hazırlıklarıydı derken nikahtan sonra evi güzelce temizlerim dedim,

bazen gece 1 veya 2 kez kalktığı da oluyor ama o zaman güzel uyuduğum için kendimi şanslı hissediyorum
cemre doğduğundan beri uzun soluklu yatan bir bebek değildi ve ben alıştım hiç te şikayet etmedim aslında vücudumda
bir şekilde alıştı, dediğim gibi gece kalkmam az olunca şaşırıp şanslı hissediyorum kendimi, kızım hep hasta olmasın, sarılık
olmasın dediğim için uyumamam bende problem oluşturmadı onu emzirirken ben de gözümü kapatıp dinlendiriyorum bu da
galiba bana yetti,

mama olayına gelince 7-8 aylıkken veriyordum ancak dr kilosu normal gereksiz yere mama vermene gerek yok dedi ben de
sonra muhallebi falan vermedim bir de cemre tok olsa dahi emmeden uyumaz, hep benim kucağımda uyudu, dün karnı toktu
ancak yine memeyi aldı reklam aralarına bakıp bakıp emerek uyudu

maşallah zefey e bıcır bıcır her yere elini atıyor
güzelce koşuşturup yapıyor,
benim önceki hallerim gibi,
allah nazarlardan sakınsın

Son düzenleme:
puff kızlar dün başım çatladı gezentiliktenn akşam 22:30 da sızmışım resmen efenin yüzüme trenini vurmasıyla uyandımki 00:00 olmuş sabahh dedim biraz daha uyuyimm anamm saatt olmuşmu sekiz bıçıkkk :53::53::53::53::53: eşimde uyuya kaldı tabi neyse motorlaa geldin vınn vıınnnnnnnn getik tüm arabaları motor olmayaydı öğlen zor gelirdim o kadar bi trafik varkii motorlada ayrı bişi oluyo yaaa kocişim Allahtan astorıanın oralardaymış bugün işi taşınıyomuş şirkeytlerinin bi kısmı buraya denk geldiiii

günaydın kızçeler,

halası cemre'yi getirdi 19.30 civarı, önce emzir sonra fırında patatesli tavuk yaptım,
tam salataya geçecektim babası geldi, salatayı da zar zor yaptım ancak 21.10 civarı
22.00 civarı cemre hn yattı ben de biraz koltukta yatayım dedim uzandım sonra yatağa
geçtim bu sefer de cemre anne diyor saat 23.00 onu emzirdim tekrar yatağa gittim,
gece 01.00 anneee, 03.10 annee dedi ve emzirdim saat 3'ten sonra odadaki çamaşırları
katladım odayı sessizce toparladım ve yatağa girdiğimde 04.30 du saat 06.20 annee diyor
eşimi gönderdim sağolsun alıp getirdi daha doğrusu cemre yürüyerek geldi emerek uyuduk
saat 07.10 biz kalktık cemre hanımda 07.20 de kalkmış ben o sırada duş aldım ve 6 dk emzirip
üstümü giyip çıktım

aboo kızz resmen yoruldum okurken şu enerjiye bakın tütütütü maşallahhhhhhh efe gibi nede çok uyanıyomuş yaa bencede memeyi kessennn yani kesebilsen senn için iyi olacak
bizimde bugün pazar var pazarı yapcam bugün gidince eşim geç gelecekmiş anamıda alıp arabaya atlar giderim yürüme mesafesi değil maalsff

kızlar aşağıdaki linkten çin takvimine göre yaşınızı hesaplayın :34:

Chinese Caps: Chinese Age, Chinese Birthday Date, Calculation of your Chinese Age: Year 2013

Chinese Age today satırının karşısı çin takvimi yaşınız

sonrada buradan istediğiniz bebiş cinsiyetine göre hamile kalacağınız ayı belirleyin :34:

Çin Takvimi 2013 Cinsiyet ve Yaş Hesaplama

bu kıyağımıda unutmayın :9::9::9:

aaa böylemi hesaplanıyomulş ben normal yaşımla efeyi hesapladıydım doğru çıkmıştıııııı
normalde mesela 26 yım burda 27 çıkıiiyyoo

maşallah zefey e bıcır bıcır her yere elini atıyor
güzelce koşuşturup yapıyor,
benim önceki hallerim gibi,
allah nazarlardan sakınsın

kıssssss ben dün naptım hele daha eve gitmeden zaten bizim oyun faslımız var kapıyı çalınca yüzünde gülücükler açıyoo daha kapıyı açmadan ayakkabılarını kucağına alıp kapıyı açıp bana gösteriyo bende kıyamıyıyorum dışarı çıkarıyorum neyse babası gelene kadar dışarda oynaadık babası gelincede market alışverişimizi ettikk sonra dudulludaki cıvıle gittik efeye sandaletle çorak alıcığpıdım topuk çorap hemde dedimki mothercaredeki o şişme lşeyden daha ucuza bulabilirim diyee yok anam yopkk bulamadımmmmmm
ama o cıvıl ın bebek kız bebek bölümüne girdimki aman allahım hişöç eminönüne gitmeye gerek yok ne kadar güzel uygun şeler var yaaaaaa bayıldım bayıldımmmmm sonra
ordan gel anamgillerde yemek yedik eşim önden eve gittiydi komşu gelmiş beni çağırdıı çocukları olmuyomuş kimseye anlatamıyomuş erkek anlatıyo haa pekte samimiyetimiz yok dokuz buöçukta geldiler on buçukta gittiler şaşırdık neyse inşallah olurr hayırlısı işte bende sızmışım sızış o sızışş:1::1::1:

günaydın kızçeler,

üstümü giyip çıktım

Maşallah sana Maral.. Elin de ne çabukmuş kız. işten çıkıp pazar görüp cam siliyorsun saat 19:30.. Ben olsam anca pazar poşetlerini yerleştiriyor olurdum o saatte :52::52: Emen çocuklar çok uyanırmış, emmeyi kesince daha deliksiz uyurlarmış, görecez bakalım..

Maşallah sana Maral.. Elin de ne çabukmuş kız. işten çıkıp pazar görüp cam siliyorsun saat 19:30.. Ben olsam anca pazar poşetlerini yerleştiriyor olurdum o saatte :52::52: Emen çocuklar çok uyanırmış, emmeyi kesince daha deliksiz uyurlarmış, görecez bakalım..

valla kızz bende pazarı yaparım bugün anca gidip yerleştirir evi toplar bide çorba yaparım ancakkiii zati pertlerim o sıra:1::1::1::1::1::1: efede durmuyoya hep kucaımda efeyle çok zor oliii

aaa böylemi hesaplanıyomulş ben normal yaşımla efeyi hesapladıydım doğru çıkmıştıııııı
normalde mesela 26 yım burda 27 çıkıiiyyoo

hamile kaldığın tarihteki yaşına 1 ekle bakalım o zaman tutuyormu. normal yaşına 1 eklemek gerekiyormuş ocak/şubat doğumlular hariç. eğer ocak/şubat doğumluysan +2

kızlar burda bi arkadaş klomen kullanmaya başlamış işte yumurtlama takibi yapılıyo şuanda buda tutmazsa tüp bebek olıcikkkkk

acaba diyommmmm bu klomenden bende çocuk yapmaya karar verdiğimde içsem ikizz olurmu acapp ya beşiz olursa ahahha:52::52::52::52::52::1::1::1:
çok blinçsizce bişi ama aklımdan geçiyo hep :1::1::1:

kızlar burda bi arkadaş klomen kullanmaya başlamış işte yumurtlama takibi yapılıyo şuanda buda tutmazsa tüp bebek olıcikkkkk

acaba diyommmmm bu klomenden bende çocuk yapmaya karar verdiğimde içsem ikizz olurmu acapp ya beşiz olursa ahahha:52::52::52::52::52::1::1::1:
çok blinçsizce bişi ama aklımdan geçiyo hep :1::1::1:

İnşallah olur çocukları.. Allah isteyen herkese nasip etsin.. İlaç milaç karıştırma kızım, Allah'ın işine karışma... Yaşın daha genç, üçer yıl arayla yap 3 çocuk.. Dün sitenin bahçesinde 4 kardeş gördüm.. Hepsinin de yaşları yakın birbirine, nasıl hoşuma gitti. 3 kız 1 erkek. En küçükleri erkek 3,5 yaşında. Kızların da en büyüğü 12 yaşında falan.

İnşallah olur çocukları.. Allah isteyen herkese nasip etsin.. İlaç milaç karıştırma kızım, Allah'ın işine karışma... Yaşın daha genç, üçer yıl arayla yap 3 çocuk.. Dün sitenin bahçesinde 4 kardeş gördüm.. Hepsinin de yaşları yakın birbirine, nasıl hoşuma gitti. 3 kız 1 erkek. En küçükleri erkek 3,5 yaşında. Kızların da en büyüğü 12 yaşında falan.

peki ya annelerini onu görmedinmii zavallıcık saçını tarayabiliyomu aceppppp:1::1::1::1::1: şaka kıss
bende dün bahçede iki kız kardeş var ayy aralarında 2 yaş var ama ikiz gibiler hep eleleler bölee birlikte oynuyolar hem arkadaşlar hem kardeş yani dışardaki çocuklar onlarla oynasada olur oynamasada böle çaydanlık setii var minyatrür onları sermişler bahçeye çay içme taklidi yapıolar falan kimseyle bağlantıları yok böle o kadar hoşuma gittiki kardeş şart yaa tek çocuk yapmak çocuğada haksızlık olur onu tek bırakmaya hakkımız yok yaaaa yapmak lazımda iştye zamanı varr

in Takvimine Gre Ya Hesaplama, in Takvimine Gre Ka Yandaym renme

biraz karışıkmış , sen 30 ocak doğumlu olduğun için +1 eklemen gerekiyormuş. çünkü senin doğduğun senenin çin takvimi başlangıcı 29 ocakmış

eğer sen 1 ocak/ 28 ocak arası doğsan +2 eklemen gerekiyormuş falan filannnnnn :1:

neyse hesaplayıcı bulup koydum size hiç kafa yormadan oradan hesaplayın,yaş doğru çıkıyor yani

peki ya annelerini onu görmedinmii zavallıcık saçını tarayabiliyomu aceppppp:1::1::1::1::1: şaka kıss
bende dün bahçede iki kız kardeş var ayy aralarında 2 yaş var ama ikiz gibiler hep eleleler bölee birlikte oynuyolar hem arkadaşlar hem kardeş yani dışardaki çocuklar onlarla oynasada olur oynamasada böle çaydanlık setii var minyatrür onları sermişler bahçeye çay içme taklidi yapıolar falan kimseyle bağlantıları yok böle o kadar hoşuma gittiki kardeş şart yaa tek çocuk yapmak çocuğada haksızlık olur onu tek bırakmaya hakkımız yok yaaaa yapmak lazımda iştye zamanı varr

Dördünü de salmış sokağa, o arada taramıştır herhalde saçını:1::1::1: Akşam 8'de dışarı çıkıyorduk biz çocuklar hala bahçedeydi. Eve sokmuyor mu artık bilemedim:26::26:

Aynen kız çok hoşuma gitti, 3 kız erkek kardeşlerine nasıl düşkünler, öpüp duruyorlar ve gerçekten çok paylaşımcılar. Küçük çocuğun scooter'ı vardı, Mert illa ben oynıycam dedi, ablaları kardeşine hadi ver ablam sen başka şey oyna dediler, çocuk da verdi. O yaşta başka çocuk olsa vermezdi.

abooooooooooooo:52::52::52::52::52:
üç yıl sonra çocuk yapmaya karar verdiğimde 29 yaşımda oluyorum çin yaşına göre 30 ve 30 yaşında hiç kız çocuğu olmiiiiiii lilililiii:52::52::52::52::52:

Back