abooooooooooooo
üç yıl sonra çocuk yapmaya karar verdiğimde 29 yaşımda oluyorum çin yaşına göre 30 ve 30 yaşında hiç kız çocuğu olmiiiiiii lilililiii
sende ona göre davran işte ,ençok hangi ayda kız var ise o tarihte yap sende. mesela 21 yaşında olan bayanın kız yapma olasılığı çok fazla. neredeyse bütün yıl kız
abooooooooooooo
üç yıl sonra çocuk yapmaya karar verdiğimde 29 yaşımda oluyorum çin yaşına göre 30 ve 30 yaşında hiç kız çocuğu olmiiiiiii lilililiii
iki sene sonra hamile kalsam haziran temmuz kasım aralıkta şansım var yüne allah bilir tabiki ama
2 sene sonra yap sende yaş 28 çin takvmi yaşın 29 ve 12 ayın 8 ayında kızefe de 3,5 4 yaşında olu. tam vakti
vallahi tam oldu bu planbana uydu benimde rotam belli oldu haydi hayırlısı allahın izniyle sağlıcakla gelsin yavrum kucağıma almak nasip etsin yarabbimm cümlemizeeeeeee
aa iyi yaa bak bu kafama yattıı zati çocuk doğacağı sırada kredimizde bitmiş oluyoo inşallah allahın izniyle meloşş siz naptınızz krediniz kaç yıllıkkkkk
Hiç sorma2 tip kredi var.. Konut kredisi: 7 yıl, Tüketici kredisi: 4 yıl... Pehh... Geçer mi bu zaman
2 sene sonra yap sende yaş 28 çin takvmi yaşın 29 ve 12 ayın 8 ayında kızefe de 3,5 4 yaşında olu. tam vakti
hadi hayırlısı inşallah. Allah gönlüne göre versin.
bu kıyağımıda unutma ona göreşimdi birde araştır bakalım neler yapmak gerekiyor kız için kocakarı ilaçları,yemek,içmek vs....
Hiç sorma2 tip kredi var.. Konut kredisi: 7 yıl, Tüketici kredisi: 4 yıl... Pehh... Geçer mi bu zaman
bi yöntem var ama işte ayıpp sölenmessssssssss
geçer geçer hiç canını sıkma,Allah güç, kuvvet ,sağlık versin yeterki. ne demişler Allah ev alanla evlenene yardım edermiş. bir bakmışsın kredin bitmiş acaba daha büyük bir evemi geçsem diye düşünmeye başlamışssın bile
bende bunu uygulayam diyim
valla ben onu bunu bilmem eşimin köyünde kadınlar adetten sonra 10 gün erkek sonrası kız diyolardı =) bizde adetimin bittiği günün ertesi yapyık oğlana hamileyim yumurtlama günü gelmeden hamile kalınmaz diyenlerede açık cevap benim galiba rabbim ne derse o olur hepsi boş hahayhaua
2 kızım 1 oğlum olsun isterdim hep, kısmet bakalım.. Hem annemin hem babamın ikiz kardeşleri var. Ama eskiden genelde her ailede ikiz varmış, kadınlar çok doğurdukları için herhalde bi tanesi ikiz denk geliyormuş diye düşünüyorum ben. Ne annemin ne de babamın kardeşlerinden ikiz doğuran yok, kuşak atlarmış diyorlarya, bizim kuşakta da henüz ikiz yok. Bakalım hangimiz tutturacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?