2011 Ekim Anneleri

aslında buz poşetleride olabilr ama işte bu seferde et diklenip konulmaz

öğlen yemeği yememiş mi peki bu saate kadar ??????????

sabahı sordum öğleyi sormadım ama çorba içirmişlerdir

sevozy, annemlerde cemre'nin saaati biraz daha farklı 10-11 arası yatıyor öğlen gibi yine 30-40 dk yatıyor
genelde günde 2 kez yatıyor ama toplamda 1,30 saat 2 saat oluyor gibi, kaynanamgilde biraz daha yatmakta
zorlanıyor, annemlerde puset var dedesi ona koyup sallıyor pusetin içinde ise kımıldandığında dedesi sallarsa
biraz daha oyalanabiliyor ancak kaynanamgilde puset yok o zaman daha zor oluyor açıkcası orada nasıl yatıyor
onu da bilmiyorum,

HERALDE BİZİMKİ ÖĞLEN UYKUSU ÇOK DİYE AKŞAM GEÇ YATIYOO 12/1 ABOOOO LİLİLİLİİİ

kızlar 2 hafta önce çilek almıştık pazardan
cemre'ye vermek istedim ama yemedi, hoşuna gitmedi herhalde
ancak hafta sonu t.dağ'da annem bahçeden toplamıştı hatta
dünürlerimiz de bahçelerinden toplamıştı,
benim kız neredeyse bir tabağı bitirdi, maşallah öyle güzel çileği
tutup yiyor ki, sapındaki yeşil yaprağı çok güzel ayırıyor,
cemre'ye kızım hepsini bitirdin biraz da başkaları yesin dedikçe
saldırıp durdu

doğal olduğundan mı daha ekşi ve tadı daha leziz ondan mı
bilemem ama yiyince çok mutlu oldum,

doğru diyorsun sevozycan ıspanağı seviyordu belkim semizotunuda sever burak. bugün kıymalı kabağı var,bitince semizotu yapayım,iyi hatırlattın

bende meyvesini yoğurtla vereyim belki öyle yer.çilekli yoğurt gibi.doktor milkshake yap dedi ama sabah sütünde veremem.başkada zamanı kalmıyor

HERALDE BİZİMKİ ÖĞLEN UYKUSU ÇOK DİYE AKŞAM GEÇ YATIYOO 12/1 ABOOOO LİLİLİLİİİ

ne kadar yatıo zefeyy..bzm basdan beri derdimiz buydu bılıon bzm ki bi kere yatıo ama maşşallahh 2den-4 e kadar bzn 3den-5 e kdr gibi.o zmn brz gec yatırıom..ama h.sonu gibi yatırıom bizde cok yatmıo zaten 2-2,5 gibi kalkıo ,o zmn akşam 10-10.30 gibi rahat rahat yatıoo

gunduz cok yatmıcak o zmn uykusu kaçıo.bizde aynı öleyiz ya..valla yavas yavas saati,akşam 9:30 a cekem dıom ama 4 e kalkıo gunduz yatamaz ki.valla o uyuyo o kalan 1 saat bile bana nefes gibi gelıo.az rahat edıomm

kızlar bakın.bunları unvstedn bi arkadasım face de paylaşmış kendi yapıomuşş.

şu kurabiyenin arka fonuna dantel kağıtlar hos durmuşş...

Eklentiler

• $384977_10151666245437682_483448105_n.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 46
  • $942502_10151666245627682_988059087_n.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 51
  • $971907_10151666245472682_1519126403_n.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 36

wuu maşallah cemre hatun gurme olmuşşş :)= azının tadını bilioo

bende meyvesini yoğurtla vereyim belki öyle yer.çilekli yoğurt gibi.doktor milkshake yap dedi ama sabah sütünde veremem.başkada zamanı kalmıyor

işte buda milkshake gibi oluyo biraz fazla yapıomki bende yiyim yoğurtla sadece cilek bal çok cıvık oluyo kaşık mamasıyla hepsini bir mikserleyince meyveli yoğurt kıvamı tam tutuyoo oğlumda bayılıyo bunaaaaa

bizimki bir yada ikide yatıyo dörtte kalkıyo öğlenleri gecede gece birde yatıyo sabah dokuzbucuk gibi kalkıyo ama yüğzkez uyanıyo uyanmaları bitmiyo benm minnaım erken uyusa biraz rahat edicemde hafta içileri uykususzluktan beynim patlıycak gibi oluyooooo

kızlar bakın.bunları unvstedn bi arkadasım face de paylaşmış kendi yapıomuşş.

şu kurabiyenin arka fonuna dantel kağıtlar hos durmuşş...

kıss dün size yolladığım bardak altlığı bu yavv değişik bi sunmm

elif gibi uyuyo gunduzleri,ama gece cok gec yatıo zefey ya.naposun o saate kadar kızım yazık sanada..denedn mi hiç yatmıo mu 11 gibi felann

evet o bardak altlığından,nezih valla..

Kızlar burda bi arkadaşım yapmıştı doğum günüsü için çok sevildi çocuklar yedi dediydi netten buldum sizin için sanırım ben yapıciym şimdi listeme yazdımm bakalımmm ben yandım eller yanmasın dırırım dırırımmmmm:2:

elif gibi uyuyo gunduzleri,ama gece cok gec yatıo zefey ya.naposun o saate kadar kızım yazık sanada..denedn mi hiç yatmıo mu 11 gibi felann

evet o bardak altlığından,nezih valla..

uykusuzluktan bazn beynim patlıo yaa cok gec yatıyoo yatakta oynaşmak istiyo hep ayağını koklatıyo totişini dönüyo ısır diye boynuma atlıyo aşk kuşmmmmm

bn bunu bılomm gördüydüm bi blogda..

bende bloglardan aldım resmi zatii masada değişiklik olur diye listeme yazdım
karar verdimkiii

cuz gününde bi pasta yaparım keşkek pilav bezelye çorba verdikten sonra pasta işkram edrim
ondan sonraki gün yada haftada
gerçek doğum günümü yaparım olarr biterrrrr huh

kızlar ben çıkmaya hazırlanıyorum
hepinize güzel bir akşam diliyorum,
akşama 2 cam siler perdelerini yıkarım
görümceme söyledim olmazsa o getirecek cemre'yi
bu arada yemeğimi de yaparım olur biter

Allah yardımcın olsun.

bari haftasına yap diğer doğum gününü,ertesi güne yaparsan çok yorulursun zefeyciğim

günaydın kızçeler,

biraz gri bir istanbul sabahından hepinize sıcak sohbet dolu anlar diliyorum

yorgun bir akşam geçirdim, pazarı unutmuşum önce pazar yaptım,
eve gelince perdeleri attım (2 odanın güneşliği, 1 odanın tül perdesi)
2 odanın camını ve ön balkonun camını sildim, yemeğe geçtim ki
halası cemre'yi getirdi 19.30 civarı, önce emzir sonra fırında patatesli tavuk yaptım,
tam salataya geçecektim babası geldi, salatayı da zar zor yaptım ancak 21.10 civarı
yemeğe oturduk (tabii ben oturamadım önce babası yedi sonra ben de yedim)
22.00 civarı cemre hn yattı ben de biraz koltukta yatayım dedim uzandım sonra yatağa
geçtim bu sefer de cemre anne diyor saat 23.00 onu emzirdim tekrar yatağa gittim,
gece 01.00 anneee, 03.10 annee dedi ve emzirdim saat 3'ten sonra odadaki çamaşırları
katladım odayı sessizce toparladım ve yatağa girdiğimde 04.30 du saat 06.20 annee diyor
eşimi gönderdim sağolsun alıp getirdi daha doğrusu cemre yürüyerek geldi emerek uyuduk
saat 07.10 biz kalktık cemre hanımda 07.20 de kalkmış ben o sırada duş aldım ve 6 dk emzirip
üstümü giyip çıktım

işte böyle bir akşamdan bulutlu bir istanbul sabahından sohbete başladım

güzel bir gün olsun, sohbetimiz bol olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…