2011 Ekim Anneleri

ya kızlar bebelerinize güneş kremi kullanıyor musunuz?
malum benim kız esmer ve güneş iyice bronzlaştırıyor:1::1:
ne kullanayım bilemedim, dr önerili olan var mı?
evde nivea baby var kullanayım mı bilemedim

bn gecen sene aldıydım.adını hatırlamadım pahalı bi markaydı en ıısı oymuş.grates de indirime girmişdi..beyaz bi kutusu vardı.gecen anneme verdm bacıma sürsün diye köye gtcekler ya..bnm anagıl yaızn köye gidiolar iice yalnız kalıom buarada..

yaw tavuk yapmayın be yaa.ya tadı bılem yok anacım nasl şedıonuzzz... maralım sakın Cemreme yedirme öle antibiyotıklı tavukk:50::50:

yaaa güzel söylüyorsun da ben ne yedireceğim
balık yok et aslında evde var ancak çıkartmadım, çözülmesi lazım,
tavuk pek vermedim ama hafta sonu mangallık yapmıştık dün biraz yedi

ben kuzu but alıyorum onu soğan sarımsak ile 1-2 saat düdüklüde haşlıyorum sonra o suyu ve etleri didikleyip kaplara bölüyorum dondurucuya atıyorum sonra ona bazen elime hangi sebzeler gelirse onunla, bazende yine o suya tarhana yapıyorum arada sırada da değişiklik olsun diye balık çorbası yapıyorum en son organik bi tavuk almıştım hatırlarsınız resmini falan yollamıştım işte o son tavuktu ben de hiç yedirmiyorum

Ben dünden tavuk patates yaptım salçalı. Yanına da pilav ve salata. Mert'e de mantı çorbası yaptım. Benim oğlan son aylarda hiç bişey yemiyor. Uff çok yakınmak istemiyorum ama dişten midir, keyifsizlikten mi bilemedim. Dün karnı aç ama ne versem geri tükürüyor. Bir iştahla açıyor ağzını sonra tükürüyor. Aç aç uyudu. Sabah kalktı karnı aç ama yine hiç bişey yemedi.

bn gecen sene aldıydım.adını hatırlamadım pahalı bi markaydı en ıısı oymuş.grates de indirime girmişdi..beyaz bi kutusu vardı.gecen anneme verdm bacıma sürsün diye köye gtcekler ya..bnm anagıl yaızn köye gidiolar iice yalnız kalıom buarada..

chicco sanırım adı..

yaaa güzel söylüyorsun da ben ne yedireceğim
balık yok et aslında evde var ancak çıkartmadım, çözülmesi lazım,
tavuk pek vermedim ama hafta sonu mangallık yapmıştık dün biraz yedi

balık nıe yok.gcn bnm esım karaköy den mi ne sarı kanat almışdı..ithal somonda varmış.köfte yap yedir..

Ben dünden tavuk patates yaptım salçalı. Yanına da pilav ve salata. Mert'e de mantı çorbası yaptım. Benim oğlan son aylarda hiç bişey yemiyor. Uff çok yakınmak istemiyorum ama dişten midir, keyifsizlikten mi bilemedim. Dün karnı aç ama ne versem geri tükürüyor. Bir iştahla açıyor ağzını sonra tükürüyor. Aç aç uyudu. Sabah kalktı karnı aç ama yine hiç bişey yemedi.

mert'in sevdiği hiç bir şey yok mu? meyve, k.yemiş, pilav, patates kızartması, pingui
salata, domates ne bileyim kuru ekmek artık neyi seviyorsa onu ver belki bir süreçtir
ve hiç olmazsa ağzına bir lokma girmiş olur

ben kuzu but alıyorum onu soğan sarımsak ile 1-2 saat düdüklüde haşlıyorum sonra o suyu ve etleri didikleyip kaplara bölüyorum dondurucuya atıyorum sonra ona bazen elime hangi sebzeler gelirse onunla, bazende yine o suya tarhana yapıyorum arada sırada da değişiklik olsun diye balık çorbası yapıyorum en son organik bi tavuk almıştım hatırlarsınız resmini falan yollamıştım işte o son tavuktu ben de hiç yedirmiyorum

aynen ilikli kemık alıorum.suyunu haşlıorum.kuzu butu,kemiği alıom..dun tarhana yptm .onu guzel yıyo..hp rededıo bzmkıde.ama masalah köfte yıyoo.balık corbası da beykozkorusunda var..ora gdıom arada..

ithal somon için de pek iyi şeyler demiyorlar,
bir de balıkların genelde mevsimleri geçti diye biliyorum
dondurulmuş istiflenmiş olanları pek istemiyorum
ama benim pek balıklarla ilgili bilgim de yok
biraz cahilim bu konuda

sevozy bizim akşam yemeğimiz genelde çorba burak için. en rahat onu yiyor,daha doğrusu yedirmeye çalışıyorum. yatarkende aptamil 4 veriyorum.

bizim yeme düzenimiz çok basit

sabah 6 süt
kahvaltı bulamaç
öğlen eğer günündeyse az çorba,az yemek, 1 kase yoğurt
akşam çorba
gece aptamil

meyve falan yemiyor hiç. ancak bulamacın içine bazen erik kurusu haşlayıp koyuyoruz bazende biraz muz. tüm meyve o

ara öğün çubuk kraker :1:

mert'in sevdiği hiç bir şey yok mu? meyve, k.yemiş, pilav, patates kızartması, pingui
salata, domates ne bileyim kuru ekmek artık neyi seviyorsa onu ver belki bir süreçtir

Bi tek tavuk çorbası içiyor canım, onun da tanelerini çıkartmaya başladı. sadece kıvamlı suyunu içiyor... Geçer İnşallah çabucak.

bu kuzu but olayı iyi fikir benimde az az haşlamak zoruma gidiyor.bunu böyle yapabilirim hem su hem etini beraber dondururum iyi olur. bende tavuk vermiyorum burağa.

haftada bir gün balık yedirmeye çalışıyoruz.her hafta pazardan taze alıyordum iyi oluyordu. şimdi bende somona geçtim.geçen fırında yaptırdım sebzeli somon bakıcıya beraber yemişler burakla :nazar:

ya kızlar bebelerinize güneş kremi kullanıyor musunuz?
malum benim kız esmer ve güneş iyice bronzlaştırıyor:1::1:
ne kullanayım bilemedim, dr önerili olan var mı?
evde nivea baby var kullanayım mı bilemedim

ben geçen sene bunu aldım burağa,eczacı bunu önerdi. ama deniz kenarı bir tatil yapmadığımızdaqn açıkçası kullanmadım. bu sene deneyeceğim +50 faktörlü

$bebek.png

aynen ilikli kemık alıorum.suyunu haşlıorum.kuzu butu,kemiği alıom..dun tarhana yptm .onu guzel yıyo..hp rededıo bzmkıde.ama masalah köfte yıyoo.balık corbası da beykozkorusunda var..ora gdıom arada..
canım sadece kemik suyunun faydası yokmuş muhakkak et de olsun.. balık çorbasını kendin de yapabilirsin

biraz cahilim bu konuda

somonu ben de duydum artık vermiyorum şimdi levrek alıyorum bir tane balıkçımız var onu da doğal deniz levreği alıyorum yani 2 tane deniz levreği var birisi denizde çiftlik kuruyorlar diğeri serbest dolaşan balıklar ben serbest dolaşan deniz levreği alıyorum fiyatı 25 tl civarı 1 tane levreği 2 kerede pişiriyorum her pişirdiğim de 2 günde bitiyor yani 1 balık 4 öğünde ancak bitiyor

valla maral yemiyen çocuk yemiyor . çok doğru bir laf. burakta bu saydıklarından birtek kuru yemişi seviyor.onda da doktor korkuttu beni tehlikeli diye bende ya ezerek yada öğuterek verebiliyorum kuru yemişi.eline tutuşturamıyorum yani fındık,ceviz ,badem vs.leblebiyi bile kırarark veriyoruz.

biraz cahilim bu konuda

bnde öleyimde cnm.eşim bilio.valla bn esas omega ithal somonda diye biliyoum..öle arastırdımdıı..

sevozy bizim akşam yemeğimiz genelde çorba burak için. en rahat onu yiyor,daha doğrusu yedirmeye çalışıyorum. yatarkende aptamil 4 veriyorum.

bizim yeme düzenimiz çok basit

sabah 6 süt
kahvaltı bulamaç
öğlen eğer günündeyse az çorba,az yemek, 1 kase yoğurt
akşam çorba
gece aptamil

meyve falan yemiyor hiç. ancak bulamacın içine bazen erik kurusu haşlayıp koyuyoruz bazende biraz muz. tüm meyve o

ara öğün çubuk kraker :1:

cnm bnde corba içtiyse ben gelene kadar, köfte ve yoğurt yediriıom.bznde sırf köfte.artık yoğurt mayalayamıom o yüzden hazıryoğurtda manasız gelıo.migrosdan cobankaya alırsam onu verıom.o guzel.sütün kaymağu ile yapılıoo.

ama artık yemek yemeleri gerekmez mi kartopumm.ne bılem fasulyeydi felann.ya cevremdekı mahaledeki bebeler nasıl yıyo maşallah..Bnm mıymıntı kızım yemiii:50:

gecen hafta kahvaltı verem dedm.kustu 3 kasıkdan sonra.bnde hepsini tek tek verdım.yumrta,kürdanlı kaşar,zeytin.. yedi.ama çok uzun sürdü..bu hafta cok işim vardı bulamacı dayadım valla..

Back