2011 de nişanlanacak genç kızlar buyrun içeri

oley o zaman cnm :62::62: elbisen de çok yakışmış bu arada sana maşallah ne güzel gelin olcan sen :54::54:

bugünden beri başı şişti kuzenimin dün akşamı konusmaktan :52:
elbise içinde çok tskler cnm. onun gibi uzun yeşil tonlarında bi elbise daha aldım onu da giydiğimde resmini çeker eklerim.
inşallah gelinlikli resimlerimide eklerim cnm :16::16:

bugünden beri başı şişti kuzenimin dün akşamı konusmaktan :52:
elbise içinde çok tskler cnm. onun gibi uzun yeşil tonlarında bi elbise daha aldım onu da giydiğimde resmini çeker eklerim.
inşallah gelinlikli resimlerimide eklerim cnm :16::16:

inşallah cnm :16::16:

pişt şişştt:33:ay açmayacaktım bu akşam pc duramadım yine bi selam vereyim culime dedim:33::48:

evet cnm porselen al ama sakın kalın seramiklerden alma cnm :20::20: hiç ii olmuo onlar :16:

yok seramik almam
zaten tabak çanak işlerim bitiyo artık
misafirlik yemek takımım var
2 takımda günlük var yeter bana
bire cam takımım var:52:
aşkım gelince elektonikleri alıcaz:49:

yok seramik almam
zaten tabak çanak işlerim bitiyo artık
misafirlik yemek takımım var
2 takımda günlük var yeter bana
bire cam takımım var:52:
aşkım gelince elektonikleri alıcaz:49:
bizde elektroniklerin bazılarını aşkımla alcaz :66:
ooo maşallah sen herşeyi almıssın ben ne yapacam bilmiyorum 3 ayım var yaa :43:

olsun cnm halledersnz :31:

bizde elektroniklerin bazılarını aşkımla alcaz :66:

olsun cnm halledersnz :31:

bi şekilde eksikler giderilecek ama nasıl
gerçi yemek,kahvaltı,tencere (hem çelik hemde teflon),çatal.k.b, takımlarım var.tek alacagım bardak tk. ve günlük yemek takımı birde kaşıkları o kadar.onun dışında alacaklarım var.
tek sıkıntım yatak odasını nasıl olacam :84:

canlarım
cumartesi gününe kadar sizlerden kıyafet konusunda yardım istiyorum.açık veya kapalı olması farketmez.tanıdık bilindik markalar olsunkı beğenip alması kolay olsun.yardımlarınızı beklıyorum canlar :16::16:

canlarım
cumartesi gününe kadar sizlerden kıyafet konusunda yardım istiyorum.açık veya kapalı olması farketmez.tanıdık bilindik markalar olsunkı beğenip alması kolay olsun.yardımlarınızı beklıyorum canlar :16::16:

bakınırın netten cnm :16:

Back