- Konu Sahibi crystal blood
evlenecek arkadaşlar düğün yeriniz neresi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde 03 Eylül Olimpik Spor Tesislerinle anlastik Bahce kismina :))
Ben de 4 eylül düşünüyorum acaba olimpik tesislerinin bahçesinde havuz falan var mı yoksa yeşil alan mı fotolarını bulamıyorum yardımcı olursan ve fiyatlarını yazarsan çok sevinirim...
cevabın için çok teşekkürler 6500 tl biraz pahalı geldi ama mekan güzelse değebilir yarın uğramayı düşünüyorum bu arada facem yok o yüzden malesef ekleyemiyorum canım tekrar teşekkürler ben hala yer aramaya devam ediyorum avrupa yakasında bildiğin açık hava yerler varsa düğün için yardımını beklerim tekrar teşekkürler...canim bahcesinde havuz yok! sadece yesil alan...
bahcenin fiyati 6500 tl
ikram olarak yas pasta kuru pasta mesrubat fln 1 saat boyunca kokteylde verilcek fakat dogruyu söylemek gerekirse ikramlarda tam olarak ne var hatirlamiyorum :)) biz tanidik oldugu icin daha uygun bir fiyata tuttuk :)
3 tane ayri salonlarida var onlarin fiyati 2700 tl onlarda cok guzel...
olimpiktesisleri.com sayfasinda tüm resimleri bulabilirsin
dilersende beni face'den ekliyebilirsin belki daha fazla yardimci olabilirim Deniz Banu Atuk diye arattirirsan bulursun
cevabın için çok teşekkürler 6500 tl biraz pahalı geldi ama mekan güzelse değebilir yarın uğramayı düşünüyorum bu arada facem yok o yüzden malesef ekleyemiyorum canım tekrar teşekkürler ben hala yer aramaya devam ediyorum avrupa yakasında bildiğin açık hava yerler varsa düğün için yardımını beklerim tekrar teşekkürler...
merhaba kızlar, bizde 1 Eylük Kayseri City One Hotel düğün, 4 Eylül Ankara Türk Japon Vakfı Nikah ve YM Wdding Plaza Kokteyl. Umarım her şey güzel olur çook stresliyim:)))
Ya sana zahmet olmazsa fiyatlarını da yazsan, ben bu yaz evlenicem de, geçtiğimiz yaz TJV ve YM Weddingde ikisinde de nikaha katılmıştım, çok güzel, şık, nezih yerler
canım TJV sanırım 1850 hafta sonu ama tam emin değilim, internet sitesinde yazıyor olması lazım. bizimkisi sadece nikah. Nikahtan sonra da YM wedding de arkadaşlar arası yemekli fln bi eğlence olcak. Ama oranın nikah ücreti de sanırım 1300 gibi bişey olması lazımdı. Ym wedding in nikah salonu biraz basık geldiği için bana biz TJK yı tuttuk. Eğer siz de düşünüyorsanırz acele din derim cunku 1 ay oncesinden zor yer bulduk hemde eylul ayına. Sadece oğle saatleri kalmış temmuz da. Hızlı olmakta yarar var yani canım...
bizde 10 eylülde belgrad ormanında naturapark ta evleniyoruz
canim bahcesinde havuz yok! sadece yesil alan...
bahcenin fiyati 6500 tl
ikram olarak yas pasta kuru pasta mesrubat fln 1 saat boyunca kokteylde verilcek fakat dogruyu söylemek gerekirse ikramlarda tam olarak ne var hatirlamiyorum :)) biz tanidik oldugu icin daha uygun bir fiyata tuttuk :)
3 tane ayri salonlarida var onlarin fiyati 2700 tl onlarda cok guzel...
olimpiktesisleri.com sayfasinda tüm resimleri bulabilirsin
dilersende beni face'den ekliyebilirsin belki daha fazla yardimci olabilirim Deniz Banu Atuk diye arattirirsan bulursun