Lise Yorum ve Soruları 2011-2012 Lise kayıtları

milena_

🐰 🕳 düşerse
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
710
4
316
İstanbul
Arkadaşlar ben anlamadım bu işi e-okul siteminden kayıt yaptıracakmışız. Kardeşimi kaydettirecem ama zamanımı geçmiş ne olmuş açıklamayı okudum boş kalan yerlere yedekleri yerleştirecektir. Kayıt yaptıran bir arkadaş nasıl yaptığını anlatabilir mi bana ? kızın bir senesini yiyeceğiz diye korkuyorum..:18:

Arkadaşlar ben anlamadım bu işi e-okul siteminden kayıt yaptıracakmışız. Kardeşimi kaydettirecem ama zamanımı geçmiş ne olmuş açıklamayı okudum boş kalan yerlere yedekleri yerleştirecektir. Kayıt yaptıran bir arkadaş nasıl yaptığını anlatabilir mi bana ? kızın bir senesini yiyeceğiz diye korkuyorum.

Öncelikle merhaba. (özel mesaj atamıyorum özür dilerim)

"açıklamayı okudum boş kalan yerlere yedekleri yerleştirecektir" dediğin konu SBS Yerleştirme puanıyla girilen Fen Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Anadolu Kız Meslek Lisesi, Anadolu Erkek Teknik Meslek Lisesi, Anadolu Turizm Otelcilik Meslek Lisesi, Anadolu Ticaret Meslek Lisesi okullarına girme ile ilgili bir açıklamadır. (Ki bahsedilen okul tercihleri temmuz ayında yapılmıştır bir daha tercih yapılamayacaktır. ASil kazananlar için 1-5 Ağustos arası kayıt hakkı verildi. kayıtlar bugün bitti. Yarın yedek listeler açıklanacak ve ona göre yedekten denemek isteyenler 8-12 si arasında ilgili okullara gidip ön kayıt yaptıracaklar. dedikleri konu bu sana arkadaşım)

Sınavsız kayıt alan Meslek Liseleri (İmam Hatip Lisesi, Kız Meslek Lisesi, Erkek Teknik Meslek Lisesi, Turizm Otelcilik Meslek Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi) için kayıtlar da bu hafta başladı. Bunun ile ilgili liseleri görmek için
https://e-okul.meb.gov.tr/OrtaOgretimKayit/OKA06001.aspx
adresine tıklayarak bakabilirsiniz.

Okullar ile ilgili tercih işlemleri için de
https://e-okul.meb.gov.tr/OrtaOgretimKayit/OKA00004.aspx

adresine girerek Giriş kodu, Tc Kimlik No ve kardeşinizin okul numarası (numarasının başına 2011 ekleyeceksiniz. 105 ise numarası oraya 2011105 yazmalısınız) ile giriş yapabilirsiniz

kayıt işleminden sonra çıktı alın ya da güvenlik noyu bir yere kaydedin. ileri de işinize yarayacaktır.

eğer yapamazsanız ya da aklınıza takılan bir şey olursa sorun cevaplarım. umarım yardımcı olabilmişimdir. iyi günler

Canım dedikleri yaptım ama tercih listesini göremiyorum ili ilçeyi yazıyorum listele diyorum listelemiyor. tercih işlemleri içinde tc no güvenlik no okul noyu yazıyorum sayfa aynı kalıyor açılmıyor benim tarayıcımda mı sorun var dedim operadan bile denedim hiç biri açmadı

zamanı ne zaman bitiyor bilgin var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…