2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

kızlar bildiginiz adet geciktirici ilaç varmı galiba bugun yada yarın sabah olacam ve çok fena geciyor ertelemem lazım sunu

tamam tatlım ekleyiver bende düşüneyim eksik bişi var mı diye :1hug:

banyo seti, levabo fırçaları, mutfak önlüğü, sigara küllüğü, meyve bıçakları, peçetelikler, bir tanede olmazsa olmaz bakır cezve karıştırmasan bile bol köpüklü kahveler için, saklama kaplarıtapır tarzı...ha bir de kumaş makası...

iğne iplik seti, diş fırçan ve macunu unutma araya kaynamasın, cımbız tırnak makası, pamuk, not defteri bir kaç kalem ne zaman lazım olacağı belli olmuyor .. mutfak çakmağı, elbise fırçası..

bu liste eşyalarımın listesi ok. olanlar tamamdır.Boş olanlar da en kısa sürede tamamlanacak.
Evi ayrıca yerleştirme içinde bir düzen listesi hazırlarım tabiiii :)
[url=http://urlal.com/dqqf]
[/URL]

ekmek tahtası
günlük çatal bıçak takımı
bıçak seti
bira bardağı

bunların hepsi ikea'da indirimde canım..
hepsini bir arada bulabilirsin..
dün gittim,bütün eksiklerimi aldım ıvır zıvır türünde..

Tombiş gelin potansiyeline sahip,1,5 ay sonra düğünü olacka biri olarak şunu söyleyebilirim ki..
son aylarda ne yemek zevkim kaldı ne de iştahım,son bir haftada 1,5 kilo vermişim hiç dikkat etmedim yediklerime..
sürekli kafası meşgul oluyor insanın ve bu yüzden sanırım kilo veriyor insan..

bu arada sezin erbil'in düün fotoğraflarını gördünüz mü,vücut tipimiz benziyordu o kızla benim,ayy gördüm şimdi dal gibi olmuş 16 kilo vermiş
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/336455-sezin-erbilin-gelinligi.html

ekim ablacım sağolasın bunları da ekleyeyim listeye
kızlar ben listeyi yeni eklenenlerle bir yenileyeyim

Serap cım hayırlı olsun canım benim küçük eksikleri de tamamlamışsın.Ayy bir an evvel gel ist.a ya :)
1,5 kilo gitti he,demek son zamanlar da veriliyor sözü sende doğrulanmış

Kim İstanbula geliyo ya ben yine anlayamadım...

tatlım sevgili derinss arkadaşımız evlenince İst. da yaşayacak hem de aynı semtte olacak evlerimiz o yüzden ben ona dedim çabuk gel diye :)

eee kimse kalmamş ama burdaa

canımmmm sorun vardı sitede giremedim bir süre sanırım kızlar da o yüzden yoklar.Birşey soracağım güzelim ya slikon kek kalıbı alsam mı acaba?

galiba canmm ayy bilmiorum bitanem bana sağlıklı gelmio onlar demir olanlardan kullanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…