• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

benim kardeşimde 3 kardeşim var ama en küçüğü 12 yasında ama hani daha cok cocuk yani bizim nikahta kusak baglanacak 14 yasındaki erkek kardeşim bagladı beklioruz küçüğü yok dısarıya dondurma almaya gitmiş geldi herkes bize bakıo elinde dondurma etraftakilere neden bana bakıosunuz dio annem o kadar anlattı böle baglıcaksın fln die unutmus kaydirigubbakcemile3
ertesi gun buraya dugune gelioruz eşimle benim arama oturdu bi eşime sarılıo bi bana sarılıo bak ablamı üzme karsında beni bulursun dio biz istanbulda düğün yapıp mersine dönecez sanıomus kaydirigubbakcemile3
düğün bitince elimde cekiştirio hadi abla binsene arabaya diye eşimide öpüo hadi görüşürüz mersinede gel die kaydirigubbakcemile3 ay herkes öldü gülmekten gecende eşimi aramıs siz birliktemi yatıosunuz sarılıomusun ablama diomus

:roflol::roflol::roflol:

ayy adammm gelmiş hoşgeldin canmmm
evet bitanem kısmet evimiz bizi bekliyodurr inşş..

canım şimdi yeniden geldim aneeemmmm ne kadar yazmışsınız ben nasıl bitirecem bunları

hımm ben anama bı msj cekım kaban getırsın bana en ıyısı:) aksam ısten dırekgtcemeveugramadan cunku.
ada evet cnm ya cok detaycısın sen aslında etrafındakıler ıcın ıı bısı ama senın kafan yorulmuyomu ya ben bıseyı bıle cok dusunsem beynım patlıo ondan hıc dusunmuom evet bızımkıde rahata gectı bıle coktan:)

aynen canım çevremdekiler için çok iyi oluyor hiçbir ayrıntıyı düşünmelerine gerek kalmıyor bana gelince bilmem şimdilik iyiyim böyle

yaa ama günaydın diyorum kimse günaydın demiyor yahu:(

geç biraz ama tünaydın deyeyim ben o halde :)

iyiyim canım benim, kızlar birşey soracağım yılbaşında eşinize sevgilinize nişanlınıza hediye alır mısınız aldınız mı?

ben almayı düşünüyorum ne alacağıma karar vermeliyim ama

bende saat aldım kızlar markafoniden, hemde süper bir indirimle aldım walla, gelmesini bekliyorum sabırsızlıkla:)

ne kadara aldın tatlım resim ekleyebilir misin modelini bulup

gunaydın kızlar kocişim işine gtti bugun bende yarın bu saatlerde kıbrısta olcem of ya hiç gidesim yok kocişimi yalnız bırakcam :sinifsinif: dün öle bi sarıldıki valla oturdum ağladım 4 gun napcam sensiz die :sinifsinif: ay yine psikopata baglamııım ağlıcam yine
kızlar bişi dicem görüşek yaw şöle buluşalım fotolar cektirelim siteye koyalım millet yapiii kıskanııım yaw kaydirigubbakcemile2

eşinin işi tekrar hayırlı olsun bebeğim
ya ben hep diyorum görüşelimmmmmmm diye

ya düğün günü evden çıkarken ağladınız mı siz
bnm babam ağlarsa ben dayanamam vazgeçerim evlenmekten senağlama

sanırım çokkkk ağlayacağım

nişandan sonra eve gidince ağlamş 2 yaşında daha caspersy gittii o benim kankamdı kankam gitti diyee

kankam gitti he :)ayy çok güldüm buna

annem derken kayınvalide sanırım ne kadar zamandır evlisiniz bence bu çok yanlış bişeylere evet demeye başlayınca herşeye evet demek zorunda gibi hissettiriyorlar bende buna deli oluyorum bu kadar karışmalarına izin vermemeye çalış tabi durum ortam nasıl bilmediğim için yorum yapıyorum

hyr canım annem die bahsettigim öz annem kaynanam deil onlar karsıda oturuo zaten görüşemiyoruz bile eşim asla karıstırtmaz hem mesela kaynanam beni cok öper ama öyle böyle deil her dakka elimi tutar öper bende cok hoşlanmam yani sıkıcı oluyor şap şup eşim anladı gıcık oldugumu anne öpüp durma herdakika ya ne oluo dedi anlar eşim beni

Dileğim ayy kardeşine koptum şurda yani ayyy ofistekiler bana bakıyor noluyor buna diye :)
Mersin'e de gel he :) süpermiş yani....

14 yasında erkek kardeşimde var yılbasında buraya gelio civan adı duygularını pek belli etmez ama ben aglayayım dayanamaz gecen anneannem agladı tlfnda bende agladım dayanamayıp kardeşim aldı tlfnu eline ağlama fln dio sesi titrio utanır aglayamaz hemen bilet almıs ablamın yanına gtcem demiş yılbasında buraya gelio
of ya özledim onları civanın cok özel bir yeri var bende kız kardeşimde var ama 21 yasında o dogdugunda 4 yasındaydım anlamadım ama civan dogdugunda büyüktüm ya wc girerdi abla bitti gel sil derdi kaydirigubbakcemile3 bitek beni alırdı tuvalete grçi şimdi sarılayım ablam öpeyim diyorum ben erkek oldum dokunma diyor ergenus

bende nasıl gülmüştüm ya 4,5 yaşndaki minik aşkımın fotosunu ekliyorm kızlar baknca kaldrcamm okk

kınada kırmızı gömlek ve ceket vardı kol düğmelerini herkese gösterdi tek tek
düğünde de smokin giydi kuyruklu ceket diye gösteri herkese:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
benim kardeşimde 3 kardeşim var ama en küçüğü 12 yasında ama hani daha cok cocuk yani bizim nikahta kusak baglanacak 14 yasındaki erkek kardeşim bagladı beklioruz küçüğü yok dısarıya dondurma almaya gitmiş geldi herkes bize bakıo elinde dondurma etraftakilere neden bana bakıosunuz dio annem o kadar anlattı böle baglıcaksın fln die unutmus kaydirigubbakcemile3
ertesi gun buraya dugune gelioruz eşimle benim arama oturdu bi eşime sarılıo bi bana sarılıo bak ablamı üzme karsında beni bulursun dio biz istanbulda düğün yapıp mersine dönecez sanıomus kaydirigubbakcemile3
düğün bitince elimde cekiştirio hadi abla binsene arabaya diye eşimide öpüo hadi görüşürüz mersinede gel die kaydirigubbakcemile3 ay herkes öldü gülmekten gecende eşimi aramıs siz birliktemi yatıosunuz sarılıomusun ablama diomus

sız bırlıktemı yatıosunuz ablama sarılıomusun kısmı koptugum andır yanıı

hyr canım annem die bahsettigim öz annem kaynanam deil onlar karsıda oturuo zaten görüşemiyoruz bile eşim asla karıstırtmaz hem mesela kaynanam beni cok öper ama öyle böyle deil her dakka elimi tutar öper bende cok hoşlanmam yani sıkıcı oluyor şap şup eşim anladı gıcık oldugumu anne öpüp durma herdakika ya ne oluo dedi anlar eşim beni

Maşallah diyim o zaman canımbenim de anne nie o kadar çok karışıyor bekar iken anlarım da şimdi niye -tatlicadiarzu-

14 yasında erkek kardeşimde var yılbasında buraya gelio civan adı duygularını pek belli etmez ama ben aglayayım dayanamaz gecen anneannem agladı tlfnda bende agladım dayanamayıp kardeşim aldı tlfnu eline ağlama fln dio sesi titrio utanır aglayamaz hemen bilet almıs ablamın yanına gtcem demiş yılbasında buraya gelio
of ya özledim onları civanın cok özel bir yeri var bende kız kardeşimde var ama 21 yasında o dogdugunda 4 yasındaydım anlamadım ama civan dogdugunda büyüktüm ya wc girerdi abla bitti gel sil derdi kaydirigubbakcemile3 bitek beni alırdı tuvalete grçi şimdi sarılayım ablam öpeyim diyorum ben erkek oldum dokunma diyor ergenus

ayy çok tatlı yaa benm Can ım da daha 8 yaşındaa

canlarım Bedi ( ya ben söyleyeyim sonra bir daha açıklama yapmak zorunda kalmayayım siz kısaca anlarsınız,ben nişanlıma adı Nedim Bedi diyorum bilginize :) ) şimdi kendi aldığımız evde,mutfaktan kapı açtırdık,pimapeni takarlarken kartonpiyerin bir kısmını sökmüşlerdi şimdi orayı yaptırıyor,bense buradayım.Evimizin pek bir eksiği kalmadı sadece banyoda priz olacak çamaşır mak. için konulan priz dolabın arkasında kalmış onun yeri değişecek hepsi o.Temizliği yapılıp oturulabilir ondan sonra.
Tecrübeli fıstıklar bana bir akıl verin ( Ada'nız yine akıl istemeye başladı) 24 nisan da ya benim düğünüm kısmetse,ne zaman eşyaları tamamen yerleştirmek gerek eve?

evet adacım görsen çok komik ya çocuk bizim dugun fotolarında birinde elinde enerjı içecegi birinde dondurma birinde cips birinde seker annem almaz böyle seyler ama bugun ablamın dugunu var anne izin ver demiş onda bile beni kullanıo cin gibi ya ve görsen su içio karnını sallıo karnından ses gelio kemikleri sayılıo

ergenuss :))) kelıme haznelerımı gelıscek gıbıme geldı:))erkek olmus ablası ama aaa kardes kusagı bende de olcak dugunun en sevdıgımkısmıdır bende:)

canlarım Bedi ( ya ben söyleyeyim sonra bir daha açıklama yapmak zorunda kalmayayım siz kısaca anlarsınız,ben nişanlıma adı Nedim Bedi diyorum bilginize :) ) şimdi kendi aldığımız evde,mutfaktan kapı açtırdık,pimapeni takarlarken kartonpiyerin bir kısmını sökmüşlerdi şimdi orayı yaptırıyor,bense buradayım.Evimizin pek bir eksiği kalmadı sadece banyoda priz olacak çamaşır mak. için konulan priz dolabın arkasında kalmış onun yeri değişecek hepsi o.Temizliği yapılıp oturulabilir ondan sonra.
Tecrübeli fıstıklar bana bir akıl verin ( Ada'nız yine akıl istemeye başladı) 24 nisan da ya benim düğünüm kısmetse,ne zaman eşyaları tamamen yerleştirmek gerek eve?

canmm bence erkenden yerleştirme gidip kalasın gelir nisanın 2. haftası falan yerleştirin güzelce

ada ev kendınızınse ısı bıter bıtmez yerlestırın dursun hem dugun telasında bısıler eksık kalmaz hos sen lıstenı yapmıssındr ama:)))

Back