- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #1.801
ya biz anlaşıyoruz da işte ikimizde duygularımız belli etmeyi sevmeyiz ben anne babamın yanında normalde ağlayamam ztn
ama onlar ağlarsada dayanamam
bide nişanda nişan bitti eve gitcez
nişanlım beni eve bırakcak arabada ikimiz olcaz tek annemler önden gitcekler
kardeşim anneme diyoki anne ablam şimdi eve gelmicekmi diyo annem duymadı nsl annemi dürtüyo ama ablam gelmicekmi die annemde yok gelcek kzm brz sonra gelcek dedi de öyle götürdüler
bence gıtmelısın cnmcımkıbrısa cok ayıp olur yoksa zaten yakın ark dıosun gtmezsen uzulursun bence
benımkı grı takımlıla gömlek gıymıstı cocuuumm
kahvesınde ıse tu karabıber kımon kırmızı bıber tarcın tane karabıber yok yoktu ama ıcmıstı gulu sevıosa yanı dıkenıne katlancak:)))
baska neselı annem gıttı yerıne durgun bı hatun geldı bu durum benı uzuyo ama ıkımızde bırbırımıze caktrmamaya calısıyoruz mumkunse gözgöze gelmıoruz
annenden ayrımı olcan yakınmı olcan ondan sordum cnm
aynı şehirde olunca brz daha kolay oluyo sanki
ben sıksık gırıp cıkıom kusura bakmayın yaa
saol prenses i deneyim bakim aman ben gelemiyom öyle sıkıya tatlı olması lazm hayatımda :)
geçen evde kalmamş çikolata aşkm almadn mı gelrkn dedm unutmş saat 9.30da tutturdum çikolata diye hehe gitti aldı da kendime geldm
Aynı şehirde olsa bile yakın olacağımızı pek sanmıyorum, bana kalırsa hem kendi ailemden hemde onun ailesinden uzak olurum, öyle daha iyi oluyor çünkü...
valla bende çikolata manyağıyım tabiri caiz ise ama tutuyorum kendimi tutmam lazım kaydirigubbakcemile2
ayy ortam duygusallaştı bişi anlatm da gülün
benm kuzenn oğlu var sıpa 4,5 yaşında
nişan oldu dioki caspersyy kocan seni niye götürmüyo gitsene artıkk :)
sonra başka zaman karşılaşıyoz bana dio ki kocan seni almayacaksa sen biraz bekle ben büyüyünce evlenirim seninle üzülme sen..
Allahmm komedi bi çocuk yaa
diğer kuzenmn oğlu da nişandan sonra eve gidince ağlamş 2 yaşında daha caspersy gittii o benim kankamdı kankam gitti diyee
annemde hersey istedigi gibi olsun ister onun istediklerini alayım giyeyim topuklu ayakkabı giyemiorum yürüyemiorum babetlerime converslerme karısır sacımın rengine karısır hani onun kopyası olayım ister kukla gibi ne derse onu yapayım ne derse onu alayım ondan pek anlasamayız ama aramız iyi şimdi çok şükür
ayy tutamıyorum napimm :icecream:
ayy tutamıyorum napimm :icecream:
ayy fırlama
sen niye beklemedin çocuğu o alcakmış seni kaydirigubbakcemile3
benim kardeşimde 3 kardeşim var ama en küçüğü 12 yasında ama hani daha cok cocuk yani bizim nikahta kusak baglanacak 14 yasındaki erkek kardeşim bagladı beklioruz küçüğü yok dısarıya dondurma almaya gitmiş geldi herkes bize bakıo elinde dondurma etraftakilere neden bana bakıosunuz dio annem o kadar anlattı böle baglıcaksın fln die unutmus kaydirigubbakcemile3
ertesi gun buraya dugune gelioruz eşimle benim arama oturdu bi eşime sarılıo bi bana sarılıo bak ablamı üzme karsında beni bulursun dio biz istanbulda düğün yapıp mersine dönecez sanıomus kaydirigubbakcemile3
düğün bitince elimde cekiştirio hadi abla binsene arabaya diye eşimide öpüo hadi görüşürüz mersinede gel die kaydirigubbakcemile3 ay herkes öldü gülmekten gecende eşimi aramıs siz birliktemi yatıosunuz sarılıomusun ablama diomus
benim kardeşimde 3 kardeşim var ama en küçüğü 12 yasında ama hani daha cok cocuk yani bizim nikahta kusak baglanacak 14 yasındaki erkek kardeşim bagladı beklioruz küçüğü yok dısarıya dondurma almaya gitmiş geldi herkes bize bakıo elinde dondurma etraftakilere neden bana bakıosunuz dio annem o kadar anlattı böle baglıcaksın fln die unutmus kaydirigubbakcemile3
ertesi gun buraya dugune gelioruz eşimle benim arama oturdu bi eşime sarılıo bi bana sarılıo bak ablamı üzme karsında beni bulursun dio biz istanbulda düğün yapıp mersine dönecez sanıomus kaydirigubbakcemile3
düğün bitince elimde cekiştirio hadi abla binsene arabaya diye eşimide öpüo hadi görüşürüz mersinede gel die kaydirigubbakcemile3 ay herkes öldü gülmekten gecende eşimi aramıs siz birliktemi yatıosunuz sarılıomusun ablama diomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?