2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ayy kardeşler öyle yaa benim Can'ım da söz günü çook ağlamıştı eşek sıpası

annemde hersey istedigi gibi olsun ister onun istediklerini alayım giyeyim topuklu ayakkabı giyemiorum yürüyemiorum babetlerime converslerme karısır sacımın rengine karısır hani onun kopyası olayım ister kukla gibi ne derse onu yapayım ne derse onu alayım ondan pek anlasamayız ama aramız iyi şimdi çok şükür

ay merve inanmıyorum nsl bi kahve o öyleee kaydirigubbakcemile3

valla bende çikolata manyağıyım tabiri caiz ise ama tutuyorum kendimi tutmam lazım kaydirigubbakcemile2

ayy ortam duygusallaştı bişi anlatm da gülün
benm kuzenn oğlu var sıpa 4,5 yaşında
nişan oldu dioki caspersyy kocan seni niye götürmüyo gitsene artıkk :)
sonra başka zaman karşılaşıyoz bana dio ki kocan seni almayacaksa sen biraz bekle ben büyüyünce evlenirim seninle üzülme sen..
Allahmm komedi bi çocuk yaa
diğer kuzenmn oğlu da nişandan sonra eve gidince ağlamş 2 yaşında daha caspersy gittii o benim kankamdı kankam gitti diyee

ayy fırlama
sen niye beklemedin çocuğu o alcakmış seni kaydirigubbakcemile3

annem derken kayınvalide sanırım ne kadar zamandır evlisiniz bence bu çok yanlış bişeylere evet demeye başlayınca herşeye evet demek zorunda gibi hissettiriyorlar bende buna deli oluyorum bu kadar karışmalarına izin vermemeye çalış tabi durum ortam nasıl bilmediğim için yorum yapıyorum

benim kardeşimde 3 kardeşim var ama en küçüğü 12 yasında ama hani daha cok cocuk yani bizim nikahta kusak baglanacak 14 yasındaki erkek kardeşim bagladı beklioruz küçüğü yok dısarıya dondurma almaya gitmiş geldi herkes bize bakıo elinde dondurma etraftakilere neden bana bakıosunuz dio annem o kadar anlattı böle baglıcaksın fln die unutmus kaydirigubbakcemile3
ertesi gun buraya dugune gelioruz eşimle benim arama oturdu bi eşime sarılıo bi bana sarılıo bak ablamı üzme karsında beni bulursun dio biz istanbulda düğün yapıp mersine dönecez sanıomus kaydirigubbakcemile3
düğün bitince elimde cekiştirio hadi abla binsene arabaya diye eşimide öpüo hadi görüşürüz mersinede gel die kaydirigubbakcemile3 ay herkes öldü gülmekten gecende eşimi aramıs siz birliktemi yatıosunuz sarılıomusun ablama diomus

ayyyy canım benim ya kıskanmış ablası kıyamammm

ay alemler yaa :))
Güldürdünüz beni valla :))
Bende eltimin oğluyla konuştum dün akşam seni çok seviyorum yengecim diyo :))
Daha tanımıyo bile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 senin kardeşinde süpermiş
bnmki daha 10 yaşında korkuyorum ağlamaktan eve sokamıcaklar onu gelip bizde kalcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…