- Konu Sahibi merwecik_20
- #1.781
:)
o da iyiymiş canm benm kaynanamda işte genç de deil çok yaşlı da deil orta yaş diyelim :)
ayy durun bi arayım
brzdanda ben arıyım aramıyorum ne zmndır ayıp oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)
o da iyiymiş canm benm kaynanamda işte genç de deil çok yaşlı da deil orta yaş diyelim :)
ayy durun bi arayım
brzdanda ben arıyım aramıyorum ne zmndır ayıp oldu
aradım ben sesi gitmiş yaa boğazları şişmiş
cuma günü görüşmüştük bizde canm
ayy benim annemde gitte kurtulalım diyip duruodu aramız pek iii deildi bi dönem hiçmi ağlamaz anneannem fln aglıo gidecen uzaklara die mersinden istanbula geldim
ama bizim düğün bitti bi baktım annem fenalasmıs eşime sarılmıs ikiside nasıl ağlıo ay annemi ilk defa öyle gördüm ben anlatamam nasıl ağlıo bende aglamıcam diye söz vermiştim dayanamadım ağladım en son annemler arabaya bindi havaalanına gidiolar bizde baska yere önde onlar gidiodu bi baktım annem arkacamdan bakıo ağlıo ama nasıl hani çocukları alırlar ailesinden arabanın arkasında aglarlar ya filmlerdeki gibi o hiç gözümün önünden gtmez
kızlar biletimide aldım çok yakın ark bide oda benim nikahıma düğünüme geldi nikah sahidim kendileri ama kocişimi çok özlicem ya hiç böle olacagımı tahmin etmiodum
geçmiş olsun cnm
yok biz görüşmeyeli iki hafta oldu kaydirigubbakcemile3
benim kayınvalide diktatör biraz, çok yaşlı değil, eltimle çok iyi anlaşıyor inşallah benlede sorun olmaz...
ayy benim annemde gitte kurtulalım diyip duruodu aramız pek iii deildi bi dönem hiçmi ağlamaz anneannem fln aglıo gidecen uzaklara die mersinden istanbula geldim
ama bizim düğün bitti bi baktım annem fenalasmıs eşime sarılmıs ikiside nasıl ağlıo ay annemi ilk defa öyle gördüm ben anlatamam nasıl ağlıo bende aglamıcam diye söz vermiştim dayanamadım ağladım en son annemler arabaya bindi havaalanına gidiolar bizde baska yere önde onlar gidiodu bi baktım annem arkacamdan bakıo ağlıo ama nasıl hani çocukları alırlar ailesinden arabanın arkasında aglarlar ya filmlerdeki gibi o hiç gözümün önünden gtmez
kızlar biletimide aldım çok yakın ark bide oda benim nikahıma düğünüme geldi nikah sahidim kendileri ama kocişimi çok özlicem ya hiç böle olacagımı tahmin etmiodum
saol canmm ooo baya olmuş :)
nişanlıykende haftada iki kez arıyodm şimdi de öyle iki kez konuşuyoruz haftada bi gün de gidiyoruz akşam yemeğine
benim kayınvalide diktatör biraz, çok yaşlı değil, eltimle çok iyi anlaşıyor inşallah benlede sorun olmaz...
walla ayıp oluyo ama napim unutuyorum kaydirigubbakcemile3
inş cnm sen evlendiğinde izmiremi gitcen eşin istanbulamı gelcek nsl olcak
ayy unutmamm kendi annemle de hergün mutlaka konuşuruz bu bekarkende böyleydi şimdi de aynı hergün mutlaka konuşuyorz
Ay you_know tüylerim diken diken oldu, bizde annemle pek anlaşamayız, nedeni ise ikimizinde aynı kutuplarda olması yani huylarımız birbirine çok benziyor, hani zıt kutuplar birbirini çekerya bizde aynı kutup olduğumuz için itiyoruz. Anne ol anlarsın o zaman beni diyo...
Canım memurluk sınavına girecek, artık nere çıkarsa oraya gidicez ama İzmir ikimizde istemiyoruz, o İstanbulu benden çok istiyo :))
Hem İstanbuldaki kadrolarda açık varmış büyük ihtimal orası olur diyo hayırlısı artık...
Sende ablam gibisin uzaktayken hergün konuşurduk, şimdi ise hergün beraberiz :))
Canım memurluk sınavına girecek, artık nere çıkarsa oraya gidicez ama İzmir ikimizde istemiyoruz, o İstanbulu benden çok istiyo :))
Hem İstanbuldaki kadrolarda açık varmış büyük ihtimal orası olur diyo hayırlısı artık...