- Konu Sahibi merwecik_20
- #1.761
daha sonra nişanlımın ablaları dedi niye bunun kahvesine tuz atmadın ne gzl eğlenirdik diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında kahvede olduğunu düşünerek temkinli davranır, bende kahveye koymayıp çayamı koysam acaba :))
ayy koptumm kaydirigubbakcemile3
aslında kahvede olduğunu düşünerek temkinli davranır, bende kahveye koymayıp çayamı koysam acaba :))
hehe annem dio ki kahveye tuz attın mı attımm dedim niye attın dio
kaynanam bi yandan yazık deil mi oğluma dio dedim bişi olmas alışsın :klava:
kuzenimin eşini kameraya çekmiştik, onun çaya koyduk ama renginden anlamış :))
kuzenimin eşini kameraya çekmiştik, onun çaya koyduk ama renginden anlamış :))
kaydirigubbakcemile3
kızlar valla yazdıgım sayfayı bulamadım 30 sayfa gecmişsiniz biraz yavas olsanızda bizde katılsak
kıbrısa iş için gitmiyorum canım evet turizmciyim ama suanda calısmıyorum kıbrısa arkadasımın dugunu var ona gidiyorum acaba gitmesemmi
kızlar valla yazdıgım sayfayı bulamadım 30 sayfa gecmişsiniz biraz yavas olsanızda bizde katılsak
kıbrısa iş için gitmiyorum canım evet turizmciyim ama suanda calısmıyorum kıbrısa arkadasımın dugunu var ona gidiyorum acaba gitmesemmi
bi kezde yemek konusunda oğlum şunu yemez oğlum bunu yemes deyip duruyo dedm mecbur yicek sıkıyosa yemesin :)
ay heyecanla o günü bekliyorum ama akşam annem ağladı çok duygulandım yaa...
Daha 1 sene var hemen ağlama dedim, ama zor tuttum kendimi...
ay süpersin sen öle diyince bişi demedimi
bnm kaynana pamuk gibi walla allah bozmasın![]()
ay heyecanla o günü bekliyorum ama akşam annem ağladı çok duygulandım yaa...
Daha 1 sene var hemen ağlama dedim, ama zor tuttum kendimi...
ya bnm kaynanam brz yaşlı
garibim hiç sesi çıkmıyo
biz muhabbet ediyoruz nişanlım ablaları babası fln o hiç bişi demiyo bizi dinliyo