2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ayy benim annemde gitte kurtulalım diyip duruodu aramız pek iii deildi bi dönem hiçmi ağlamaz anneannem fln aglıo gidecen uzaklara die mersinden istanbula geldim
ama bizim düğün bitti bi baktım annem fenalasmıs eşime sarılmıs ikiside nasıl ağlıo ay annemi ilk defa öyle gördüm ben anlatamam nasıl ağlıo bende aglamıcam diye söz vermiştim dayanamadım ağladım en son annemler arabaya bindi havaalanına gidiolar bizde baska yere önde onlar gidiodu bi baktım annem arkacamdan bakıo ağlıo ama nasıl hani çocukları alırlar ailesinden arabanın arkasında aglarlar ya filmlerdeki gibi o hiç gözümün önünden gtmez

kızlar biletimide aldım çok yakın ark bide oda benim nikahıma düğünüme geldi nikah sahidim kendileri ama kocişimi çok özlicem ya hiç böle olacagımı tahmin etmiodum

yok ağlamasınlar bayılmıyım düğün günü bide üzüntüden senağlama Allahtan aynı şehirde olcaz
cnm eşine söyle gelebilirse oda hafta sonu gelsin yanına

ayy baya zor olmş canmm
tatlım o zman biraz pozitif ol hem arkadaşında sevinir düğününde bulunmanaa

Ay you_know tüylerim diken diken oldu, bizde annemle pek anlaşamayız, nedeni ise ikimizinde aynı kutuplarda olması yani huylarımız birbirine çok benziyor, hani zıt kutuplar birbirini çekerya bizde aynı kutup olduğumuz için itiyoruz. Anne ol anlarsın o zaman beni diyo...

benim kayınvalide diktatör biraz, çok yaşlı değil, eltimle çok iyi anlaşıyor inşallah benlede sorun olmaz...

inş canmm ayy benm eltiler şehir dışında tek gelin gibiyim o yüzden :)
bi geliniyle araları kötü ama kaynanamdan kaynaklanmıyo ondan kaynaklanan bi durum hoş banane ben kendimi bilirim

inş cnm sen evlendiğinde izmiremi gitcen eşin istanbulamı gelcek nsl olcak

Canım memurluk sınavına girecek, artık nere çıkarsa oraya gidicez ama İzmir ikimizde istemiyoruz, o İstanbulu benden çok istiyo :))
Hem İstanbuldaki kadrolarda açık varmış büyük ihtimal orası olur diyo hayırlısı artık...

ya biz anlaşıyoruz da işte ikimizde duygularımız belli etmeyi sevmeyiz ben anne babamın yanında normalde ağlayamam ztn
ama onlar ağlarsada dayanamam
bide nişanda nişan bitti eve gitcez
nişanlım beni eve bırakcak arabada ikimiz olcaz tek annemler önden gitcekler
kardeşim anneme diyoki anne ablam şimdi eve gelmicekmi diyo annem duymadı nsl annemi dürtüyo ama ablam gelmicekmi die annemde yok gelcek kzm brz sonra gelcek dedi de öyle götürdüler

annenden ayrımı olcan yakınmı olcan ondan sordum cnm
aynı şehirde olunca brz daha kolay oluyo sanki

bence gıtmelısın cnmcımkıbrısa cok ayıp olur yoksa zaten yakın ark dıosun gtmezsen uzulursun bence

benımkı grı takımlıla gömlek gıymıstı cocuuumm
kahvesınde ıse tu karabıber kımon kırmızı bıber tarcın tane karabıber yok yoktu ama ıcmıstı gulu sevıosa yanı dıkenıne katlancak:)))

baska neselı annem gıttı yerıne durgun bı hatun geldı bu durum benı uzuyo ama ıkımızde bırbırımıze caktrmamaya calısıyoruz mumkunse gözgöze gelmıoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…