• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

bende inat ediyodum ama demekki çok pis inat etmem gerekiyomuş kaydirigubbakcemile3 sen bol sürt ayağını cumaya kdr bizde bi kilo verelim inş

benim psikolojim amelyattan önce de bozuktu sonrasında da biraz daha kötü oldu ve kendimi en iyi hissettim zamanlar dans ederken spor yaparken ki ben bu ikisini şuan da yapamıyorum amelyattan dolayı sorunlar sıkıntılar oluyor düğün arafesinde iştah kalmıyor kabızlık sorunum vardı 10 ay meğer kisttenmiş ama şuanda da sorun önce metabolizmayı düzeltmek gerekiyor neden bilmiyorum ama ben bu defa kasmadım kendimi verdiğimi görünce çok mutlu oldum demek ki veriliyormuş dedim çok takıyordum vereceğim vermem lazım die şimdi nasıl bilmiyorum ama veriyorum ekim ablaaa nin çayını içiyorum o da işe yaradı sanırım kök tarçın zencefil 1 tatlı kaşığı karanfil 2,5 su bardağına koyup kaynatın sabah akşam 1 bardak yemekten hemencik önce (:

oy sanki destan yazdımmmm:1ninca:

benim psikolojim amelyattan önce de bozuktu sonrasında da biraz daha kötü oldu ve kendimi en iyi hissettim zamanlar dans ederken spor yaparken ki ben bu ikisini şuan da yapamıyorum amelyattan dolayı sorunlar sıkıntılar oluyor düğün arafesinde iştah kalmıyor kabızlık sorunum vardı 10 ay meğer kisttenmiş ama şuanda da sorun önce metabolizmayı düzeltmek gerekiyor neden bilmiyorum ama ben bu defa kasmadım kendimi verdiğimi görünce çok mutlu oldum demek ki veriliyormuş dedim çok takıyordum vereceğim vermem lazım die şimdi nasıl bilmiyorum ama veriyorum ekim ablaaa nin çayını içiyorum o da işe yaradı sanırım kök tarçın zencefil 1 tatlı kaşığı karanfil 2,5 su bardağına koyup kaynatın sabah akşam 1 bardak yemekten hemencik önce (:

oy sanki destan yazdımmmm:1ninca:

canm bu çayı sıcakmı içiyorsun soğuk muu

saol prenses i deneyim bakim aman ben gelemiyom öyle sıkıya tatlı olması lazm hayatımda :)
geçen evde kalmamş çikolata aşkm almadn mı gelrkn dedm unutmş saat 9.30da tutturdum çikolata diye hehe gitti aldı da kendime geldm

m.m.m.m canım iyileştimi seninki, benimkide garibim akşam 11'de ütü yapıyordu :))
isteme gelince ne giyeyim diye soruyor, siyah pantolon beyaz gömlek dedim ama sanırım en uygunu o olur...

caspersy cnm sen yaşadın biliyosun bize fikir veriyosun ne gzl
hem sen diyince üzülmedimki
ben sordum ztn

canm evet yaşadm böyle çok kolay olur gibi geliodu bana ohh ne güzel hep aşkımla olcam diye ama ilk zamanlar gerçekten bi bozukluk oluyo onu kolay atlatın diye yaşarsınız diyorum yoksa evlenmek çok farklı çook güzel bi duygu

canm evet yaşadm böyle çok kolay olur gibi geliodu bana ohh ne güzel hep aşkımla olcam diye ama ilk zamanlar gerçekten bi bozukluk oluyo onu kolay atlatın diye yaşarsınız diyorum yoksa evlenmek çok farklı çook güzel bi duygu

ewet sevdğin kişiyle olcan hep güzel olur ama ailendende ayrı kalıyosun aman neyse daha bnm zamanım var zaten kaydirigubbakcemile3 o zaman gelince ağlarım

Back