- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #1.361
bende geldim yer varmı :kedi:
yok kız cakmaktan yandı elım ada stıcek ıı fıkır olbılır caspery cok yaslısın cıdden yanı ceyız konusundada havlu kenarı kvgası yapıoz annemle ben hıcbısey ıstemem ıstemem dıyıp duruyodum sımdıde evdekı herbıseyı topluom annem alı var kardesım kız o da gleınekalsın dıo yok kalmasın dıorum:)
calarım aklıma bir fikir geldi sizce nasıl olur? Ben hani şu vitrin işini hiç düşünmedim dedim ya ama takımın içinde vardı mecbur aldık vs.Bu vitrinin cam kapakları var ya hani bunların üzerine çok şık stickerlar var onlardan yapıştırsam dekoratif olarak nasıl olur sizce :)
evt ama başta söylemiştim ben küçüküm diye :kedi:
diyorum ya beni akıl verio gibi düşünmeyin diye sizden küçüğüm çünkü..
you_know hoşgeldinnn
kız ne kavgası ediyon paylaşın güzel güzell
ayy canm bilmiyorum ama düğün fotoğraflarını sticker olarak çıkarttır onları yapıştır albüm gibi durur bu fikir nasıl canm:1hug:
:roflol::roflol:delikafaduldenaramızda gülmesi gerekenler var bu onlar için :)
Tahlil
Temel hastaneye gider. Girişte birinin ağladığını görür. Yaklaşır ve sorar:
"Hayrola hemşerim? Neden ağlıyorsun?"
Adam:
"Kan tahlili yaptırmaya geldim. Parmağımı kestiler." der demez bu sefer de Temel hüngür hüngür ağlamaya başlar. Ne olduğunu anlayamayan adam Temel'e sorar:
"Hayırdır hemşerim. Sen niye ağlamaya başladın şimdi?" Temel cevap verir:
"Ben idrar tahlili yaptırmaya geldim."
aramızda gülmesi gerekenler var bu onlar için :)
Tahlil
Temel hastaneye gider. Girişte birinin ağladığını görür. Yaklaşır ve sorar:
"Hayrola hemşerim? Neden ağlıyorsun?"
Adam:
"Kan tahlili yaptırmaya geldim. Parmağımı kestiler." der demez bu sefer de Temel hüngür hüngür ağlamaya başlar. Ne olduğunu anlayamayan adam Temel'e sorar:
"Hayırdır hemşerim. Sen niye ağlamaya başladın şimdi?" Temel cevap verir:
"Ben idrar tahlili yaptırmaya geldim."
istanbula gelin gidecektin değilmi bir şeyin kalırsa geri gelip alamazsın diye fazla fazla topluyorsunalkisalkisalkis
evet ekım abla ayrıca yrn aksam gıdıom ıst demıstım ya mobılya alcas dıe bukdr cbuk beklemıodum kardesımde dıo evlen gıt senın odana ben yerlescem kendı odamı gıyınmeodası yapcam dıo görende paşanın bı ton elbısesı vrsancak hepıtopu ıkı kapılı dolabı vr:)
evet ekım abla ayrıca yrn aksam gıdıom ıst demıstım ya mobılya alcas dıe bukdr cbuk beklemıodum kardesımde dıo evlen gıt senın odana ben yerlescem kendı odamı gıyınmeodası yapcam dıo görende paşanın bı ton elbısesı vrsancak hepıtopu ıkı kapılı dolabı vr:)
bu fikre bayıldıımmm çok sağol canım ya,ayy harika olabilir gerçekten şık birşey ortaya çıkabilir üzerinde iyice çalışırsam :)
kardeşinin öyle dediğine bakma hep evden çabuk gitmeni ister görünür gittiğin gün senin odanda yatağına yatar hüngür hüngür ağlar... güle güle git canım kendi zevkine göre mobilyalarını al sonrada sağlıkla ve mutlulukla kullan inşallah
kardeşinin öyle dediğine bakma hep evden çabuk gitmeni ister görünür gittiğin gün senin odanda yatağına yatar hüngür hüngür ağlar... güle güle git canım kendi zevkine göre mobilyalarını al sonrada sağlıkla ve mutlulukla kullan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?