• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

evt ama başta söylemiştim ben küçüküm diye :kedi:
diyorum ya beni akıl verio gibi düşünmeyin diye sizden küçüğüm çünkü..
you_know hoşgeldinnn
kız ne kavgası ediyon paylaşın güzel güzell

yok kız cakmaktan yandı elım ada stıcek ıı fıkır olbılır caspery cok yaslısın cıdden yanı ceyız konusundada havlu kenarı kvgası yapıoz annemle ben hıcbısey ıstemem ıstemem dıyıp duruyodum sımdıde evdekı herbıseyı topluom annem alı var kardesım kız o da gleınekalsın dıo yok kalmasın dıorum:)

istanbula gelin gidecektin değilmi bir şeyin kalırsa geri gelip alamazsın diye fazla fazla topluyorsunalkisalkisalkis

calarım aklıma bir fikir geldi sizce nasıl olur? Ben hani şu vitrin işini hiç düşünmedim dedim ya ama takımın içinde vardı mecbur aldık vs.Bu vitrinin cam kapakları var ya hani bunların üzerine çok şık stickerlar var onlardan yapıştırsam dekoratif olarak nasıl olur sizce :)

ayy canm bilmiyorum ama düğün fotoğraflarını sticker olarak çıkarttır onları yapıştır albüm gibi durur bu fikir nasıl canm:1hug:

aramızda gülmesi gerekenler var bu onlar için :)

Tahlil

Temel hastaneye gider. Girişte birinin ağladığını görür. Yaklaşır ve sorar:

"Hayrola hemşerim? Neden ağlıyorsun?"

Adam:

"Kan tahlili yaptırmaya geldim. Parmağımı kestiler." der demez bu sefer de Temel hüngür hüngür ağlamaya başlar. Ne olduğunu anlayamayan adam Temel'e sorar:

"Hayırdır hemşerim. Sen niye ağlamaya başladın şimdi?" Temel cevap verir:

"Ben idrar tahlili yaptırmaya geldim."

ilk önce yagdan, sekerden, tuzdan, fazla yemekten kacinin ve cok hareket edin mesela ben 23 yasindayim hic fazla kilolu olmadim fizigim hep guzeldi simdiyi katmiyorum hamileyim.
Ben 165 boy 52 kiloydum duzenli beslenme aliskanligim yoktu cikolatayi cok severim kebab dukkanimiz oldugu icin hep kebap yerim ama cok yurur ve evde oryantal yapardim insan ter atmadikca kilo veremez akapunkmus bilmem neymis hepsi bos ter akitacaksiniz. Size nasihat veriyorum ama insallah bende dogumdan sonra kilolarimi veririm:(

gördüm tatlımm çok da memnun oldumm
adaa bloğunu da okuyorum harikasın yaa
ayy gerçekten taşı taşı bitmio 3 aydr her gitmemde çantalar dolusu bişiler getiriyorum annem yeter artık dicek yakında

Tahlil

Adam:

"Kan tahlili yaptırmaya geldim. Parmağımı kestiler." der demez bu sefer de Temel hüngür hüngür ağlamaya başlar. Ne olduğunu anlayamayan adam Temel'e sorar:

:roflol::roflol:delikafadulden

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Tahlil

Adam:

istanbula gelin gidecektin değilmi bir şeyin kalırsa geri gelip alamazsın diye fazla fazla topluyorsunalkisalkisalkis

evet ekım abla ayrıca yrn aksam gıdıom ıst demıstım ya mobılya alcas dıe bukdr cbuk beklemıodum kardesımde dıo evlen gıt senın odana ben yerlescem kendı odamı gıyınmeodası yapcam dıo görende paşanın bı ton elbısesı vrsancak hepıtopu ıkı kapılı dolabı vr:)

ya bu evve de esyalar hem ucuz hem guzelgörunuyo acaba resımler baska markalaramı aıt:) bı gıdıp yerınde görım ben en ıyısı

you-know bunu yazana kdr bende sana dılek dılekcım felan desemolurmu?

evet ekım abla ayrıca yrn aksam gıdıom ıst demıstım ya mobılya alcas dıe bukdr cbuk beklemıodum kardesımde dıo evlen gıt senın odana ben yerlescem kendı odamı gıyınmeodası yapcam dıo görende paşanın bı ton elbısesı vrsancak hepıtopu ıkı kapılı dolabı vr:)

kardeşinin öyle dediğine bakma hep evden çabuk gitmeni ister görünür gittiğin gün senin odanda yatağına yatar hüngür hüngür ağlar... güle güle git canım kendi zevkine göre mobilyalarını al sonrada sağlıkla ve mutlulukla kullan inşallah

he he kardeşler hep mi böyle abim de ablamların evlenmesi bekliyordu odalarını ele geçirmek için nihayetinde başardı da sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kardeşinin öyle dediğine bakma hep evden çabuk gitmeni ister görünür gittiğin gün senin odanda yatağına yatar hüngür hüngür ağlar... güle güle git canım kendi zevkine göre mobilyalarını al sonrada sağlıkla ve mutlulukla kullan inşallah

sen gıdınce tacsız ölemı yapmıstı yksa:)) teşekkur ederım duaların ıcın

ben senin nikahında çok ağlamıştımmm :1ninca:

Back