• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

tacını bulamayan prenses sen vitrininin en alt katına tel kırma tepsilerinden kuğuların olduğu tepsiyi koy unuturum diye şimdiden söylüyeyim dedim

tacını bulamayan prenses sen vitrininin en alt katına tel kırma tepsilerinden kuğuların olduğu tepsiyi koy unuturum diye şimdiden söylüyeyim dedim

öyle yapacağım süper duacak süpeeeeeeeeeeer (: :lepi: ablaaa bu arada var ya bir dünya aksesuar çıktı çeyizden vitrin fulll dolu olacak hiç bişi almama gerek kalmadı =))))

öyle yapacağım süper duacak süpeeeeeeeeeeer (: :lepi: ablaaa bu arada var ya bir dünya aksesuar çıktı çeyizden vitrin fulll dolu olacak hiç bişi almama gerek kalmadı =))))

zaten hepsini bir araya toplayınca ne kadar olduğu ortaya çıkıyor...salon takımınıda işlemedin ben sana demiştim ben yapmaaaaaam:)))

zaten hepsini bir araya toplayınca ne kadar olduğu ortaya çıkıyor...salon takımınıda işlemedin ben sana demiştim ben yapmaaaaaam:)))

aşk olsun son numara kardeşinden bir tel kırmadan yapılmış oda takımını mı esirgiyorsun sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey oyy oyyyy başıma gelene bakın hele le le le le :dance::dance::dance::dance:

Yemek odası da venge var ya ne süper durur hani :dance::dance::dance::dance:

calarım aklıma bir fikir geldi sizce nasıl olur? Ben hani şu vitrin işini hiç düşünmedim dedim ya ama takımın içinde vardı mecbur aldık vs.Bu vitrinin cam kapakları var ya hani bunların üzerine çok şık stickerlar var onlardan yapıştırsam dekoratif olarak nasıl olur sizce :)

aşk olsun son numara kardeşinden bir tel kırmadan yapılmış oda takımını mı esirgiyorsun sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey oyy oyyyy başıma gelene bakın hele le le le le :dance::dance::dance::dance:

Yemek odası da venge var ya ne süper durur hani :dance::dance::dance::dance:

geçen gün anneme dedimki evlencem daha çöpüm yok
oda senin eşyalarınla dolu senin yüzünden kendi eşyamı koycak yer bulamıom dedi
kaydirigubbakcemile3

yok kız cakmaktan yandı elım ada stıcek ıı fıkır olbılır caspery cok yaslısın cıdden yanı ceyız konusundada havlu kenarı kvgası yapıoz annemle ben hıcbısey ıstemem ıstemem dıyıp duruyodum sımdıde evdekı herbıseyı topluom annem alı var kardesım kız o da gleınekalsın dıo yok kalmasın dıorum:)

Back