- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #1.181
Kız bende götüremem utanırım, belki ne renk istersin diye sorarım ama onun yanında alamam :jeyyar:
benımkı sıyah beyaz manya zaten ona kalsa hersey o renk olcak krem rengı kendımealdım bal köpüğü ona zaten o yoktu alınırken :))
bıkac da gecelık aldımgercıalcam yavas yavasta bıtanesı seker pembesı cok tatlı ablası bı görsen amaonun zevkı olsun dıe bıde sıyah alcam
koskoca ceyızın ıcınde sadece tek bır battanıye krem rengı onuda ıstemeye ıstemeye aldım dıger hersey cıvıl:)
benımkı sıyah beyaz manya zaten ona kalsa hersey o renk olcak krem rengı kendımealdım bal köpüğü ona zaten o yoktu alınırken :))
bıkac da gecelık aldımgercıalcam yavas yavasta bıtanesı seker pembesı cok tatlı ablası bı görsen amaonun zevkı olsun dıe bıde sıyah alcam
koskoca ceyızın ıcınde sadece tek bır battanıye krem rengı onuda ıstemeye ıstemeye aldım dıger hersey cıvıl:)
niye alamıon onun yanında giymicen mi:lepi:
niye alamıon onun yanında giymicen mi:lepi:
m.m.m. sen bendende utangaçmışsın bee :))
yok walla ne renk istiyosun diye onada soramam :kedi:
utanırım ben ya
bi siyah bi kırmızı bi beyaz bide pembe alırım sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
benım bı ark görucu usulu evlenmıstı dıokı merve hıc alma hıç bakmıolar ona dıo zaten ılk basta utanıosun o gelmeden gıyınıp yatagın ıcıne gırıon dıo ellerse anlıo bısı oldugunu ne renk felan dıo dıo:) alısıncada gerek kalmıo zaten dıo
annem dıo bunları alıoz bı gıyme valla döverım dıo
canlarım anaammmm zor bitirdim yine tek tek cevap veremiyorum birazdan toplantıya girmem gerekiyor.ama sizleri yavaşlatacak ve az mesaj yazdıracak bir planım var :) ben gelene kadar mesela şurayı okuyabilirsiniz.Nişanımın olduğu gün neler yaptım vs. hepsini yine Ada'nızın kaleminden okuyabilirsiniz.Hadi öperim.
ADANIN GEZİLERİ: TAÇLANDIK...
ya kızım ne modeller var bı almaya cıkınca su da olsun buda olsun dıo ınsan:)) bıde kompedan var burda 10 tlye al cesıt cesıt gıy cok sekerler :))) ay alasım geldı gene
pek zilli bişi de değilim ben ama :))
ben dicemki ztn sen burda yat ben içerde yatarım kaydirigubbakcemile3
ilk geceden dayak yyim sonra kaydirigubbakcemile3
ayyy aşkolsun ama yabakın mesela bir örnek ekleyeyim oraya neler yazmışım vallahi aşk kokuyo ya aşağıda ki yazım oradakilerden sadece bir tanesi
SEVGİLİ ! SENİNLE BİR ÇİFT AYAKKABI OLMAK...
tmm okuyorusss sözz valla
Birbirinin tamamlayıcısı bir çift ayakkabı.Karı-koca gibi........Biri nereye giderse öteki de oraya gider,kah biri öndedir,kah diğeri...Biri tenden soyununca diğeri de soyunur,biri eskiyince diğeri de eskir.Arkadan vuranı da çoktur,destek olanı da...Ama ayrı duran '' iki '' yi '' bir '' yapar çoğu zaman.
Canımın diğer yarısı sevgilim ! seninle bir çift ayakkabı olmak,tam da böylesine.Ben eteklerimi savurarak dolanırken evimizde bir bakışından anlayacağım acıktığını,sen aynanın karşısında traş olurken bir bakışımdan anlayacaksın sofranın hazırlandığını......
kompedan ne kız bende cahilmiyim neyim =)
onunla uyumak gıbısı olamaz heralde bızımıkı dugun olcak 22 burda nıkah da burda 29 orda ben gelınlıgın masumıyetını savunanlardanım o yuzden ordakı gelınlıgı gıyene kdr uslu uslu durcas :)ama nıkahtan snra da oteldekalmak ıstıom :)kaynanam dıokı ne otelı olmaz annem dıokı kalcaklarmıs ama bısı yapmıcaklarmıs dıo:))) bu muhabbetde cok komıktı:)
valla yapmıcas bısı
çamasırcı magazası:) burda varda heryerde varmı bılmıom
ya ben onun yanında pijama ve üstü giysem olmazmı :kedi: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?