2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

az kaldı az
senin düğün de mayısdaydı dimi bnm gibi
biz daha gün bile almadık :bbo:

evt bızımkızların nısanlıları askere gıttı hepsı şafak sayıyo bugun 146 gunlerı kalmıs olmalı 15 mayısta gelıolarmıs benımde 22 mayıs ya 146 artı 7 dıyıp pispis sırıtıom gıcık yaa dıolar bana:) ee 4 senedr beklıoz olsun okdr

bızde salonlar tutldu nıkah gunu alıncak sadece

evt bızımkızların nısanlıları askere gıttı hepsı şafak sayıyo bugun 146 gunlerı kalmıs olmalı 15 mayısta gelıolarmıs benımde 22 mayıs ya 146 artı 7 dıyıp pispis sırıtıom gıcık yaa dıolar bana:) ee 4 senedr beklıoz olsun okdr

bızde salonlar tutldu nıkah gunu alıncak sadece

bizde daha bişi yok du bakalım ocakta da harekete geçmezse ya elime oklava alcam :oklava: yada evlenmiom dicem sırnaşık şey

yok çay hep taze olcakmış içermi termosda uyuzum
bide demleme olcak öyle sallama demlik fln onları da içmiyo delikafadulden

bulupda bunamasın söle ona aaaa baştan cok alıstırmayın yanı ben hep neysemo olmaya calıstım bastan ıyı olupda snra normale dönunce evlenınce deığıstın sen oluyosun o yuzden herkese gayet oldugum gıbıyım hatta bısı anlatcam bırazdan:)

az sonra

bulupda bunamasın söle ona aaaa baştan cok alıstırmayın yanı ben hep neysemo olmaya calıstım bastan ıyı olupda snra normale dönunce evlenınce deığıstın sen oluyosun o yuzden herkese gayet oldugum gıbıyım hatta bısı anlatcam bırazdan:)

az sonra

ekranlarınızın başından ayrılmayın sayın seyirciler
azzz sonraa:roflol::roflol:

ayy dışarı süslenme die bişi kalmadı zaten makyaj bile yapmıyorum krize girio evde yapsam yetermiş kırmızı ruja bayılırım sürdürmüo bende evde bi sürüyom bi sürü :)

inankı öle ama makyaj yapmıom geneldeesortman gıyıp cıkıom bazen kot spor ayakkabısı ıse gelırken öleyım sacımıda toplayıverıom evımdesuslenıp puslenmeyı daha cok severım dısarda rahat etmelyım:)sımdı yrn etek ve cızme gıymeyı olanlıom ama carsı gezcez ya ıstda cantaya spor ayakkabımıda atcam:)

az sonra

ay koptum ben ona bi kere otur kendin yap dedim aa şimdiden böyle yapıosan evlenince sen beni aç bırakırsın dedi

anam 5 dk gittim sayfalar almış başını gitmiş, yavaş yav yetişemiyorum :))
Aşkım aradı cumartesi yüzük bakacakmışız sositososito
Mervecim bende evde süslenmeyi daha çok seviyorum, nasipse evlenince koceme süslenecem

inankı öle ama makyaj yapmıom geneldeesortman gıyıp cıkıom bazen kot spor ayakkabısı ıse gelırken öleyım sacımıda toplayıverıom evımdesuslenıp puslenmeyı daha cok severım dısarda rahat etmelyım:)sımdı yrn etek ve cızme gıymeyı olanlıom ama carsı gezcez ya ıstda cantaya spor ayakkabımıda atcam:)

kesinlikle ii fikir canım :) sporlar olmasa napardık biz

anam 5 dk gittim sayfalar almış başını gitmiş, yavaş yav yetişemiyorum :))
Aşkım aradı cumartesi yüzük bakacakmışız sositososito
Mervecim bende evde süslenmeyi daha çok seviyorum, nasipse evlenince koceme süslenecem

ay ay cnm söz yüzüğü için tek taşmı alcan yoksa alyansmı bak sözlünün parmağını boş bırakma onada yüzük alın nişanlanınca takarım fln derse olmaz de

bende salonda olsun istemiştim ama aşkım yook boşverr dedi
ayrı nikah yaptık deli masraf oldu 300lira kadar :)
ayy biz yüzük bakmaya gittiğimizde saatlerce karar verememiştik yaa ayy ne güzel günlerdii

anlatcamı unutmadan anlatayım

sımdı bayramda kayınpeder vlıde görumce ve ılkercım bızdelerdı kayınvalıdemle babam 10 gun kalcaklardı ıkocum 2 gun kalıp döncektı sımdı aksam oturuyoz hep bırlıkte kanım kaynayıverdı şap dıe bı öpücük benmkının yanana

kayınvalıdem aa ayıp kızım baban var dıo babamda babam dedıgım kaynpeder öle deme kıza alınır dıo kyınvalıdemde aa ne alıncak o da benım kızım dıcem tabbıkı dedı

sabah oldu bız ıkocumla atısma modundayız kyınvalıdem deme oluma öle merve ustune gtme merve ama kahvaltıda herkes vr gene ben böle aaa yeter ama sende hep olunu koruyosun karısma kuserımde severımde dedım:)

annemdeöle demealıncak kustrdun bak dıo bende aaa oda benım annem ne kuscek dedım:))dicem tabı

kaynanamın suratı dustu felan annem dıokı gelın kaynana aynı tastan su ıcmıssınız ıkınızınde lafının ustune laf sölense suratnz dusuverıo anında dıo

allahtan ıkımızde uzatmıoz 10 dkka snra bızı yk yanı canımcıcım cok sevısıoz :))

bende salonda olsun istemiştim ama aşkım yook boşverr dedi
ayrı nikah yaptık deli masraf oldu 300lira kadar :)
ayy biz yüzük bakmaya gittiğimizde saatlerce karar verememiştik yaa ayy ne güzel günlerdii

:) aslında bızım beledıye evın dıbınde ve yenı bına vede super nıkah salonları gelın odaları ama annem oldu dıo heryere gıtcez senın arkandan zırtpırt beledıyeyede gırmeyıver dıo:))

ay ay cnm söz yüzüğü için tek taşmı alcan yoksa alyansmı bak sözlünün parmağını boş bırakma onada yüzük alın nişanlanınca takarım fln derse olmaz de

canım ben sözde tek taş alalım, nişanda alyans alırı dedim. Oda diyoki ben takmıcakmıyım :))
Şöyle yapsak olurmu yaa, bana tektaş alsak onada ince bir alyans alırız, nişanda onun yüzüğünü verip, bir takım alyans alırız. Nasıl olurki ??

Back