2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ay ada hayırlı olsun cnm
mervecik sende inş gönlünce gzl bişiler bulursun
bu arada günaydın demeyi unuttum
günaydın çıtırlar

yediklerimide yazıverim hemen
2 kuru kayısı bi kuru incir bi bardak ballı limonlu suyla mideye indirildi
ardından bi peksimet, bi yumurta yarım salatalık yarım domates yendi
işe gelince de bi fincan yeşilçay ve yarım lt su içildi
he bu arada yarım saat de yürüyüş yaptım

hoşgeldın ttlım bende yazayım sabah evde 1 kase corba içtım evden cıktım işe kdr yurudum tam 2 dkka:))

burdada 1 fıncan normal cay 4 bıskuvı göturdum su ıcmeye basladım 2 bardak oldu henuz:)

günaydın kuğu adayları ...size şunu hatırlatmak istedim vücut ilk başta diretir siz de diretin kararlı olun kilo vermeye başlamak için bazen 21 gün direnir sonra kilo vermeye başlar sakın moralinizi bozmayın..moral çok önemli yoksa kilo gıdım gıdım ya gider ya hiç gitmez..
canınız çooook çekti dayanamadınız tatlı yediniz o zaman yediğinizden pişman olup bu bana kilo olarak döner SAKIN demeyin derseniz olur onun yerine, canım bu kadar çok çektiğine göre vücudumun ihtiyacı var bende o ihtiyacı karşıladım deyin, kilo almazsınız ..ama bunu sürekli çok yiyip yaparsanız olmaz:)) kurban bayramında ben yaptım ve ilk defa kilo almadan bir bayramı bitirdim..

hoşgeldın ttlım bende yazayım sabah evde 1 kase corba içtım evden cıktım işe kdr yurudum tam 2 dkka:))

burdada 1 fıncan normal cay 4 bıskuvı göturdum su ıcmeye basladım 2 bardak oldu henuz:)

hoşbuldk cnm
eşyalar içinde eğer uygun bişiler istiyosan halkalıya bakmanı tavsiye ediyorum
yok fiyat farketmez diyosan netten bellona, istikbal, kelebek vs aklına gelen her mağazaya bak derim fikir olur en azından

günaydın kuğu adayları ...size şunu hatırlatmak istedim vücut ilk başta diretir siz de diretin kararlı olun kilo vermeye başlamak için bazen 21 gün direnir sonra kilo vermeye başlar sakın moralinizi bozmayın..moral çok önemli yoksa kilo gıdım gıdım ya gider ya hiç gitmez..
canınız çooook çekti dayanamadınız tatlı yediniz o zaman yediğinizden pişman olup bu bana kilo olarak döner SAKIN demeyin derseniz olur onun yerine, canım bu kadar çok çektiğine göre vücudumun ihtiyacı var bende o ihtiyacı karşıladım deyin, kilo almazsınız ..ama bunu sürekli çok yiyip yaparsanız olmaz:)) kurban bayramında ben yaptım ve ilk defa kilo almadan bir bayramı bitirdim..

ya bende dün bi dilim tatlı götürdüm ama ne yersem yiyim zayıfım ben kaydirigubbakcemile3

hoşbuldk cnm
eşyalar içinde eğer uygun bişiler istiyosan halkalıya bakmanı tavsiye ediyorum
yok fiyat farketmez diyosan netten bellona, istikbal, kelebek vs aklına gelen her mağazaya bak derim fikir olur en azından

normal bısıler olsun ıstıorum cok pahalı alamam ama ucuz adı de olmaz o buyuksıtelere baktım hıcbırı zevkım dııl:)

günaydın güzellerimm nasılsınız bakalımm
m.m.m.m. canmm eşim yemepi beğendi beklediğim gibi yemekleri karıştırmışsın da demedi :)

kızlar size moral olsun diye yazayım...
burda kk de 5-6 ay önce evlenen bir arkadaşımızın hikayesi, gözdemiz nişanlıydı ve bizimle birlikte kilo vermeye çalışıyordu ilk başlarda biraz biraz kilo verirken son ay tersizini çıldırttı çünkü her gelinlik provasında kadın sen kilo vermişsin diye diye sürekli gelinliği daraltmakla uğraştı zavallı terzi çok çekti, düğüne 4 gün kala terzi hala daraltma ve düzeltme işleriyle uğraşıyordu....inşallah sizin gelinliklerinizide sürekli daraltmaktan şikayet eden bir terziniz olur:))))

canımm bende yemek odamı rapsodiden almıştım her sene yapıyorlarmış galiba 3200lük bi takımdı 1690 kampanya vrdı o zaman aldık kampanyaları takip edip çok uyguna alabilirsiniz..
biz yemek odası yatak odası baza yatak oturma odası için spor kanepelerden aldık iki tane ve hepsine 6.100 verdik :) bayaa ucuza geldi eşyalarımız fotolarını da gördünüz öle kötü şeyler de deiller

günaydın güzellerimm nasılsınız bakalımm
m.m.m.m. canmm eşim yemepi beğendi beklediğim gibi yemekleri karıştırmışsın da demedi :)

afiyet olsun cnm. ben kesin der diye düşünüyodum anneme bulgur pilavını sucukla yapıyorum diyince bana delimisin sen demişti kaydirigubbakcemile3
sen beğendinmi peki

kızlar size moral olsun diye yazayım...
burda kk de 5-6 ay önce evlenen bir arkadaşımızın hikayesi, gözdemiz nişanlıydı ve bizimle birlikte kilo vermeye çalışıyordu ilk başlarda biraz biraz kilo verirken son ay tersizini çıldırttı çünkü her gelinlik provasında kadın sen kilo vermişsin diye diye sürekli gelinliği daraltmakla uğraştı zavallı terzi çok çekti, düğüne 4 gün kala terzi hala daraltma ve düzeltme işleriyle uğraşıyordu....inşallah sizin gelinliklerinizide sürekli daraltmaktan şikayet eden bir terziniz olur:))))

buda bugunun okudugum en guel msjı dıebılırım

Back