2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ne demek begenmezse begenmezse taş yesın gercı bnmkı öle bı gaflette bulunamazda begenmezse bılır 3 gun ac kalıcanı:)) allahtan mutfakla aram ıı benım nısanlımı görmussnzdur belkı albumde vrdı camış gıbı yemesıne ragmen tıg gıbı o yuzden evlenınce ona dayıcamkızartmaları bana haslamaları:)

Allahımmmmmmmmmmm ne kadar fenasın sen öyle bende mi aynını yapsammm acep he he kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hoş benimkininde maşallahı var :roflol::roflol::roflol:

kızlar banada oynamayı öğretin yaaa

bana önceden her dugunde annem durtuklerdı kalk oyna dıe oynamazdım snra bıgun kendı kendıme dugunun bırınde attım kendımı ortaya bılmem de haa her sarkıda aynı tıp oynarım amann sefamolsun gerısı kendılıgınden gelıo sahne tozu yutmak baska bıse:)

benımkı cekınır zaten:))

yok cekınmez de kıyamaz kı hıc bagırmaz uzmez benı ayy bak sımdı sevesım geldı çocuuu ben ona bagrırım o evdekılere bagrır acayıp anlasırız:)) buarada kayınvalıdemle ve kayınpederımle felan bal gıbıyız masallah

:nazar:
bende öyle nişanlımla anlaşamıyom annesi babasıyla anlaştığım kadar
şikayetin varmı bundan çekelim kulaklarını diyolar bende kıyıp şikayet edemiyorum

bana önceden her dugunde annem durtuklerdı kalk oyna dıe oynamazdım snra bıgun kendı kendıme dugunun bırınde attım kendımı ortaya bılmem de haa her sarkıda aynı tıp oynarım amann sefamolsun gerısı kendılıgınden gelıo sahne tozu yutmak baska bıse:)

he he ayy bende görümceme diom kız ben doğurmadan evlen yoksa çocukla nasıl oynucam ben die:dance:

hehe canımm benm eşim de çöp gibiydii düğünden 1.5 ay sonra 5 kilo almış olarak bulduk kendisinii

burdan ne cıkıyo annelerı guzel yemek yapamıo:)) yok yaw saka takılıyorumda benım kaynanam yemek yapar benımkı bu ne be ben yemem der yumurta yer mesela ben yapınca ama bıde tepesıne dıkılınce yıyo:)

Back