2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

olmaz sadece salata olsun kaydirigubbakcemile3
bu arada bu hafta kendimi brz daha sıkcam aa 1 kilo gitti daha da gitmiyo kilolar sinir oldum

gider canım ya yavaş yavaşş
biz düğün hazırlıkları yaparken ben deil ama eşim çok zayıflamştı ramazandan hemen sonraydı ya ona koştur buna koştur yanakları falan çökmüştü
albüm fotolarımıza sinir oluo çok zayiflamışım die ama şimdik aldı geri

dün yemek yemek diye düşünüp duruodum canım tarifi m.m.m.m verdi bende eve gidince yaptım çok lezzetli oluo denemenizi tavsiye ederimm
m.m.m.m'ye de teşekkürlerimi borç bilirima.s.

ne demek cnm beğeninde gerisi önemli dğl beğenmeseydi eşinde sende aç kalırdınız bnm yüzümden ona üzülürdüm

ne demek cnm beğeninde gerisi önemli dğl beğenmeseydi eşinde sende aç kalırdınız bnm yüzümden ona üzülürdüm

yok canm üzülme senn
bizim evde yemek sevmiyorum seçiyorum falan olamas asla annemlerin evinde yanii
eşimle nişanlanınca annem dedi oğlum bizim evde yemem onu sevmem yok ona göre diye :)
bende şimdi öyle diyorum sevmem yok aşkm hadi bakalım diye :) :)
sebze yemezdi fazla şimdi yiyoo mecbur yicek:oklava:

yok canm üzülme senn
bizim evde yemek sevmiyorum seçiyorum falan olamas asla annemlerin evinde yanii
eşimle nişanlanınca annem dedi oğlum bizim evde yemem onu sevmem yok ona göre diye :)
bende şimdi öyle diyorum sevmem yok aşkm hadi bakalım diye :) :)
sebze yemezdi fazla şimdi yiyoo mecbur yicek:oklava:

bnmkide sevmiyo hiç
pırasa ağzına sürmez
ıspanak zorla :bbo:
karnıbahar brokoli isimlerini söyleyince onlar ne diyo kaydirigubbakcemile3
ne yemek yapcam ben evlenince yaa:bbo:
sevdiği yemekler de makarna, pilav, mantı

bnmkide sevmiyo hiç
pırasa ağzına sürmez
ıspanak zorla :bbo:
karnıbahar brokoli isimlerini söyleyince onlar ne diyo kaydirigubbakcemile3
ne yemek yapcam ben evlenince yaa:bbo:
sevdiği yemekler de makarna, pilav, mantı

canm şimdi sorun olmas ama ilerde bebeğiniz olunca ona kötü örnek bi baba olurr o yüzden ben zorla yediriyorum
bi tek karnıbahar yemiyo kötü oluyorum diye ama gerçekten yüzü falan değişiyo görünce bende çok ısrar etmiyorum
ayy bende çok makarnacıyım aşkımda pilavcı :)

canm şimdi sorun olmas ama ilerde bebeğiniz olunca ona kötü örnek bi baba olurr o yüzden ben zorla yediriyorum
bi tek karnıbahar yemiyo kötü oluyorum diye ama gerçekten yüzü falan değişiyo görünce bende çok ısrar etmiyorum
ayy bende çok makarnacıyım aşkımda pilavcı :)

düğünden sonrada dikkat etmem gerekiyo kilolarıma
makarna pilav mantı o zmn da ben yemem ona yaparım o yer bende sebze yerim artık

Yemek konusunda ben şanslıyım, ben kırmızı et sevmem, benimkide sevmiyo, hem yemek seçmediğini söylüyo ama görcez artık...
Ben çalışmayı düşünmüyorum canım ama belirli bir süreden sonra sıkılırsam işe girebilirim....

düğünden sonrada dikkat etmem gerekiyo kilolarıma
makarna pilav mantı o zmn da ben yemem ona yaparım o yer bende sebze yerim artık

canm bence öyle yapma sonra çok zorlanırsın mesela ıspanağı yemek olarak yemiyorsa yumurtalı kavurma gibi yap sevdirmeye çalış
kendine ayrı eşine ayrı yemek yapmak hem zor olur hemde kopukluk olur gibi gelio bana ben başka yicem o başka :)
az az yersin sende bişi olmas canmm
biz düğünden sonra bi hafta yemek yiyememiştik ya
yiyodum midem bulanıyodu kına düğün derken yemek yemeyi unutuyorsun çünkü sonra da vücut kabul etmioo

canm bence öyle yapma sonra çok zorlanırsın mesela ıspanağı yemek olarak yemiyorsa yumurtalı kavurma gibi yap sevdirmeye çalış
kendine ayrı eşine ayrı yemek yapmak hem zor olur hemde kopukluk olur gibi gelio bana ben başka yicem o başka :)
az az yersin sende bişi olmas canmm
biz düğünden sonra bi hafta yemek yiyememiştik ya
yiyodum midem bulanıyodu kına düğün derken yemek yemeyi unutuyorsun çünkü sonra da vücut kabul etmioo

walla dedim cnm evlenince zorla yediririm diye hiç yapma boşa gider yemem dedi
ıspanağı yine yiyo az da olsa pırasayı hiç sürmüyo ağzına
taze fasülye seviyo ama onu yaparım bol bol onu yer kaydirigubbakcemile3
karnıbaharı bende sevmem ztn

Yemek konusunda ben şanslıyım, ben kırmızı et sevmem, benimkide sevmiyo, hem yemek seçmediğini söylüyo ama görcez artık...
Ben çalışmayı düşünmüyorum canım ama belirli bir süreden sonra sıkılırsam işe girebilirim....

seçmesin tabi ya
belli bi süreden sonra sıkılırsan bebişiniz olur ona bakarsın annesi

Back