2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

burdan ne cıkıyo annelerı guzel yemek yapamıo:)) yok yaw saka takılıyorumda benım kaynanam yemek yapar benımkı bu ne be ben yemem der yumurta yer mesela ben yapınca ama bıde tepesıne dıkılınce yıyo:)

ayy aşkm çok yiyodu da kilo almıodu birden aldı 5 kilo ama daha almıo ii oldu ya çok zayıftıı

ıyi dilekler için teşekkürler kızlar...
Bende aşkıma poaça yapıcamya, diyorumki neli seversin, diyoki ben seçmem nasıl istersen öyle yap.
ışte bu güzel yemek seçmiyor, ayriyetten benim gibi et sevmiyor bu konuda anlaşıciiz
:))

tşkr edrım evt sadeceonu gıycem ayrıyeten abıye ıstemedım komıkkomık eglencelı olur zaten erkeklerı almıcam kınaya:)

bende öyle düşünüyorum ilk kuzenler gelir kesin bir tur oynayıp gitsinler diyorum rahat rahat döktüreyim die he he kaydirigubbakcemile2

hoş ben zati onlarla da oynuyorum ama ne olsa kayınvalidem olacak :roflol:

bende öyle düşünüyorum ilk kuzenler gelir kesin bir tur oynayıp gitsinler diyorum rahat rahat döktüreyim die he he kaydirigubbakcemile2

hoş ben zati onlarla da oynuyorum ama ne olsa kayınvalidem olacak :roflol:

onuda al karsına bız bazen acıoz web camı muzıgıde acıoz hadı kalkın oynayalım dıom kalkıp oynuyolar kız kıyamam benım kaynana evlenrken gelınlık gymemıs ben bırınden buldum gıydırdım susledım bı guzel annemle ıkımız kayınperde dıom elını tut tutuyo etegı tut tutuyo fotolarını cektım cok alemler cerceveletıp eve de kydum

ayyyy ne güzel =)))

tatlişler benımtelefonlar azıttı patroncum gelmek uzeredır musadenızle hpınızı okdr sevıorumkı :)) iyiaksamlarr

hatta sızde gıdın bısı kacırmıyım paydo paydos:)

ayy çok şirin yaa
kaçırdım sohbeti patron geldi yaff

kuzucuklar ya.. bensiz almış başınızı gitmişsiniz.. bu gün iş yoğundu. sonrasında kermes vardı,oraya gittim.akşam geldim bi pasta yaptım kermese vermek üzere. bizim kızlar neler kaynatmış diye bakayım dedim. hepinizi öpüyorum. sonradanda olsa. neyse kendinize dikkat edinnn

Son düzenleme:
sevimli ve guzel hanimlar ooooo siz yine muhabbetin doruguna cikmissiniz vallahi oraya cikana kadar nefesim kesildi heeeeheeee :)evet kizlar sevgili Ada'niz yemek odasini karsilamaya gitti.17:40 gibi isyerinden nasil ciktigimi bilemedim,kostur kostur canim cikti neyse yolu yariladim bir ses geliyor ayy dedim bu senin tlf.un Ada acsana neyse actim demesin mi askiimmm o karsidan gelen sen misin diye dedim noluyoz yaaaa sen nerdesin ayyy baktim pasam kosuyor bana dogru,karanlikta tek gelmiyeyim diye cikmis karsilamaya.Nakliyeciler de islerini bitirmis cikmislar evden neyse girdik evimize,esyalari oyle evde gorunce bir duygulandim ki sormayin,cocugun yuzunu gozunu yedim resmen sarilip sarilip opmekten ayyy askim bunlar bizim diyorum durup bir opuyorum,ayyy askim konsolun rengine bak diyorum opuyorum.Salaga cevirdim cocugu da :) Canim benim o da heyecanliydi benim kadar olmasa da.Sonra ciktik evimizden mecburen karni acikmis,cig kofte yiyelim dedi.Neyse 2 durum cig kofte istedi ben 4-5 isirik aldim benimkini de verdim ona.Anaaammmmm kizlar bir yediki sormayin gitsin :) iste bu gunlukte bu kadar simdi evdeyim,canim deli gibi kahve ve sigara istiyor off su babam gidip yatsada bari bir tane icsem balkonda...
sekerler operim sizi cok

gunaydın kızlar sakarcım sende bızden farklı ısı yapmamıssın aslında bızdede tarıfler havada ucustu sende pasta yapmıssın bak hıssettın heralde:)

adacım hyrlı olsun bence mobılya bahane sen cocuuu öpmek ıcın bahane uydrup durmussun ama tahmın edebılıorum o halını:)

bana gelınce patrona dedım nezmn ızın kullancam ben ıstanbula gtcem gelcemde dedım oda havaya bı bak dedı neteordan baktık persembe ıı gıbı tamam dedı ucak bıletı bak dedı bende sız bakın dedım alıverdık gıttı yarın aksama ıstanbuldayım persembe ızınlıyım yanı persembe aksamı bınıcem yenıden cuma ıs var yanı öle mobılya alca bızde:))çok ani oldu yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…