- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #1.021
burdan ne cıkıyo annelerı guzel yemek yapamıo:)) yok yaw saka takılıyorumda benım kaynanam yemek yapar benımkı bu ne be ben yemem der yumurta yer mesela ben yapınca ama bıde tepesıne dıkılınce yıyo:)
Mervecim çok tatlısın yeni gördüm seni, bindallıda çok güzel yaa onumu giyeceksin...
burdan ne cıkıyo annelerı guzel yemek yapamıo:)) yok yaw saka takılıyorumda benım kaynanam yemek yapar benımkı bu ne be ben yemem der yumurta yer mesela ben yapınca ama bıde tepesıne dıkılınce yıyo:)
ayyyy seviyorum seni bakış açınııııııııı =))))
tşkr edrım evt sadeceonu gıycem ayrıyeten abıye ıstemedım komıkkomık eglencelı olur zaten erkeklerı almıcam kınaya:)
Bende senin gibi düşünüyorum merve yaa, şöyle elbise tarzı bi bindallı alırım, tüm kınayı onunla geçiririm...
sana dugunde guzel ı tac almak lazım:)
bende öyle düşünüyorum ilk kuzenler gelir kesin bir tur oynayıp gitsinler diyorum rahat rahat döktüreyim die he he kaydirigubbakcemile2
hoş ben zati onlarla da oynuyorum ama ne olsa kayınvalidem olacak :roflol:
kızlar bnm mesai bitti ben gider senağlama
çok kaynatmayın ben yokken kaydirigubbakcemile3
onuda al karsına bız bazen acıoz web camı muzıgıde acıoz hadı kalkın oynayalım dıom kalkıp oynuyolar kız kıyamam benım kaynana evlenrken gelınlık gymemıs ben bırınden buldum gıydırdım susledım bı guzel annemle ıkımız kayınperde dıom elını tut tutuyo etegı tut tutuyo fotolarını cektım cok alemler cerceveletıp eve de kydum
onuda al karsına bız bazen acıoz web camı muzıgıde acıoz hadı kalkın oynayalım dıom kalkıp oynuyolar kız kıyamam benım kaynana evlenrken gelınlık gymemıs ben bırınden buldum gıydırdım susledım bı guzel annemle ıkımız kayınperde dıom elını tut tutuyo etegı tut tutuyo fotolarını cektım cok alemler cerceveletıp eve de kydum
tatlişler benımtelefonlar azıttı patroncum gelmek uzeredır musadenızle hpınızı okdr sevıorumkı :)) iyiaksamlarr
hatta sızde gıdın bısı kacırmıyım paydo paydos:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?