- Konu Sahibi merwecik_20
:1hug:
cnm ya kocişin yemeği beğenmezse üzülürüm ama ben mafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:1hug:
walla ben geçtiğimiz hafta diyet modundan çıkıp ne bulursan götür moduna geçmiştim
bgn daha dikkatliyim artık bende yavaştan vermeye başlasam iyi olcak 5 ayım kaldı. diyet bölümünde elma diyeti var cnm ama sağlıksız yaa akannehir bide çok irade gerektiren bi diyet he bide isveç diyetiydi galiba gün boyunca sadece yumurta ilk gün ikinci gün sadece domates salatalık gibi diyet var işe yarıcanı sanıyorum ama sonra fazlaıyla geri alablirsin
oy oyyy o da doğru :bbo:
kızlar açın oryantel müzik geçin aynanın karşısına dans edin ama öncesinde 10 dk kadar kültür fizik yapıp vücünuzu ısıtın 1 ay deneyin vucut sıkılaşıyor
=))) benim ki şekilli oklavayı çok yaptım bir de oryantel çok seviyorum şekilde sorun yok ama kilo vermem lazımmmm hemde en acilinden 2 aylık amelyatlıyım bu yüzden hareket kısıtlılığı var dans edemiyorum spor yapamıyorum ben 4 sene teakwando yaptım 7 ay da kickboks üstüne acemice dans şekil var hani :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ve ablam tel. de bile bana taçsız diyor he he kaydirigubbakcemile
ayy canm benmm sen takılma çoğu yemeği ilk kez yapıorum birine bile beğenmedim demedi yenmicek kadar kötü olmuyo zaten beğenir canımm yarın sölerim sana tepki ve yorumunu:1hug:
hehe aslında iyi olur ben oynamayı hiç bilmem millet dalga geçio kınanda nsl oynıcan diye hem oynamayı da öğrenmiş olurum kaydirigubbakcemile3
oyy oyy biri oyun mu dedi neehehe aslında iyi olur ben oynamayı hiç bilmem millet dalga geçio kınanda nsl oynıcan diye hem oynamayı da öğrenmiş olurum kaydirigubbakcemile3
aaa bende 13 yıllık judocuyum yahu:) bu şok dıyetler vucuttakı suyu atıyo sekılden bısı kazandırmıyo o yuzden sen saglıklı seylerle devam et bence bu arada gecmıs olsun
aaa bende 13 yıllık judocuyum yahu:) bu şok dıyetler vucuttakı suyu atıyo sekılden bısı kazandırmıyo o yuzden sen saglıklı seylerle devam et bence bu arada gecmıs olsun
tm cnm afiyet şeker olsun kilo olmasın kaydirigubbakcemile3
eşleriniz sizden korksun kızlar
sizi üzerlerse dayak yerler kaydirigubbakcemile3
ne demek begenmezse begenmezse taş yesın gercı bnmkı öle bı gaflette bulunamazda begenmezse bılır 3 gun ac kalıcanı:)) allahtan mutfakla aram ıı benım nısanlımı görmussnzdur belkı albumde vrdı camış gıbı yemesıne ragmen tıg gıbı o yuzden evlenınce ona dayıcamkızartmaları bana haslamaları:)
ne demek begenmezse begenmezse taş yesın gercı bnmkı öle bı gaflette bulunamazda begenmezse bılır 3 gun ac kalıcanı:)) allahtan mutfakla aram ıı benım nısanlımı görmussnzdur belkı albumde vrdı camış gıbı yemesıne ragmen tıg gıbı o yuzden evlenınce ona dayıcamkızartmaları bana haslamaları:)