2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

oy oyyy o da doğru :bbo:

kızlar açın oryantel müzik geçin aynanın karşısına dans edin ama öncesinde 10 dk kadar kültür fizik yapıp vücünuzu ısıtın 1 ay deneyin vucut sıkılaşıyor

oy oyyy o da doğru :bbo:

ewet cnm bende çok yaptım o hatayı çünki bi haftada 3 kilo verdim ertesi hafta 5 aldım akannehir
o diyetlerde vucut sürekli düşük kalori alıyo o yüzden zayıflıyosun ama sonra diyeti bırakıp normal beslenme düzenine geçince vucuda fazla gelio senin aldığın kalori çünki vucut diyetteki kaloriye alışıyo bu sefer sen normal beslenince alınan kalori fazla gelip kilolarda geri gelio

kızlar açın oryantel müzik geçin aynanın karşısına dans edin ama öncesinde 10 dk kadar kültür fizik yapıp vücünuzu ısıtın 1 ay deneyin vucut sıkılaşıyor

hehe aslında iyi olur ben oynamayı hiç bilmem millet dalga geçio kınanda nsl oynıcan diye hem oynamayı da öğrenmiş olurum kaydirigubbakcemile3

aaa bende 13 yıllık judocuyum yahu:) bu şok dıyetler vucuttakı suyu atıyo sekılden bısı kazandırmıyo o yuzden sen saglıklı seylerle devam et bence bu arada gecmıs olsun

hehe aslında iyi olur ben oynamayı hiç bilmem millet dalga geçio kınanda nsl oynıcan diye hem oynamayı da öğrenmiş olurum kaydirigubbakcemile3

valla ben çok seviyorum bu arada laf aramızda ekim hanımda çok süper oynar he he öldürecek beni :1ninca: ben kendi kınamda dayanamayıp yüksek ihtimal masanın üzerine çıkacağım he he bir kaç defa olmuştu masa değil ama ortaya sandelye koydum çıktım oynadımmmmm oh oh oh ohhhh :dance::dance::dance::dance:

:dance::dance::dance::dance::dance:

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

oyy oyy biri oyun mu dedi nee
kınada hiiç oturmadan oynadım iyikide oynadım ohh yandann
düğünde de eşek aşkım oynamayı bilmio fazla oynatmadı beni bende kızdım kalktm oynadım gelinliğim çook kabarıktı herkes kesin düşer bu falan diodu bi oynamışım ki halay bile çektim bee hemde yavaş deil en hızlısındann:teytey::teytey:

Merhaba Arkadaşlar nasılsınız?
Zayıflayan var mı aranızda son 1 haftada?Ben giremedim bikaç gündür gelişmeleri bilmiyorum???

cnm ya kocişin yemeği beğenmezse üzülürüm ama ben mafoldumben

ne demek begenmezse begenmezse taş yesın gercı bnmkı öle bı gaflette bulunamazda begenmezse bılır 3 gun ac kalıcanı:)) allahtan mutfakla aram ıı benım nısanlımı görmussnzdur belkı albumde vrdı camış gıbı yemesıne ragmen tıg gıbı o yuzden evlenınce ona dayıcamkızartmaları bana haslamaları:)

benımkı cekınır zaten:))

yok cekınmez de kıyamaz kı hıc bagırmaz uzmez benı ayy bak sımdı sevesım geldı çocuuu ben ona bagrırım o evdekılere bagrır acayıp anlasırız:)) buarada kayınvalıdemle ve kayınpederımle felan bal gıbıyız masallah

hehe canımm benm eşim de çöp gibiydii düğünden 1.5 ay sonra 5 kilo almış olarak bulduk kendisinii

ay süpersin beğenmezse taş yesin diyo kaydirigubbakcemile3
yok kız kıyamayız biz
ama kızartma ona haşlama bize kısmında haklısın bnmkide yiyo yiyo inadına çöp adam gibi dolanıyo ortalıkda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…