2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

tatlı tarıfıde benden olsun bari:)şimdi sallıcam gercı ama nasıl olsa guzel olur:)
pankek yapmayı bılıomusun krep böle bı tava buyuklugunde yap ondan 7-8 tane arasınada hazır pudınglerı dök en ustune bol hındıstan cevızı oh 5 dakkada besıktas valla

canım harika kısa zamanda denicem ama evde kekim var yenmedi bayatlar gibi oldu onu robottan çekcem bende hazır pudingle karıştırcam piramit pasta gibi atcam buzluğa dilim dilim alır yeriz :) nasıl fikir

ayyy dün aldığımız yemek odamız evimize doğru yola çıkmış,sevdiceğim şimdi nakliyecinin yanına gidiyor bende izin almaya çalışacağım gideyim bende di mi ama ya :)

uçç hatta canımm
ayy bizim eşyalar gelirken bi heycan olmuştum getirfidler kurdular falann kaldk aşkmla baş başa bura bizim evimiz mi ya falan demiştikk

canım harika kısa zamanda denicem ama evde kekim var yenmedi bayatlar gibi oldu onu robottan çekcem bende hazır pudingle karıştırcam piramit pasta gibi atcam buzluğa dilim dilim alır yeriz :) nasıl fikir

ay ne gzl bak bu hiç aklıma gelmemişti kaydirigubbakcemile3
ama deneyemem yaa evlenince aşkıma yaparım artık gerçi şu anda hala kızgınım ona ama hala onu düşünüyorum

kızlar bi tatlı tarifi ben verim dicem ama gören gelmicek bunlar nsl zayıflama grubu tarifler havada uçuşuyo die kaydirigubbakcemile3
şimdi bi fincan şekeri susuz tencerede yakıp karamelize ediyoruz sonra üstüne su döküp eritiyoruz sonrada peksimetleri bunun içine batırıp çıkartıyoruz bi tepsiye diziyoruz bunların üstüne iki buçuk kahve fincanı un 8 kaşık şeker ve 1 litre sütle yaptığımız muhallebiyi döküyoruz. Bunun da üstüne 2 paket krem şanti (koyu kıvamlı olcak) onu döküyoruz üstüne hindistan cevizi, çam fıstığı ne bulursanız döküp süslüyosunuz bi güzel kalorileri alıyosunuz kaydirigubbakcemile3

karyagdı hatun onun adı annem super yaparrr:) ben denedım bı kez sekerle suyu beceremedıgımden acı oldu gerısı gelemedı malesef ama cok severım kendılerını

ay ne gzl bak bu hiç aklıma gelmemişti kaydirigubbakcemile3
ama deneyemem yaa evlenince aşkıma yaparım artık gerçi şu anda hala kızgınım ona ama hala onu düşünüyorum

ayy kızgınlığın geçsin o zaman yaparsın canmm
ziyan olmamış oluyo güzelim ya öyle yapmasam biras daha durcak ve çöpe atılcak

karyagdı hatun onun adı annem super yaparrr:) ben denedım bı kez sekerle suyu beceremedıgımden acı oldu gerısı gelemedı malesef ama cok severım kendılerını

ben ismini bilmiodum
bende çok severim annemin bana garezi var ne zmn kilo vermeye çalışsam yapar bundan dünde bi dilim indirdim mideye maalesef kafamçokkarıştı

ayy ben çok severim bunu yaa
aslında ben tatlı delisiyimde aşkım sevmio tek başıma da yapma kızım bak yemiyo kocan diye zar zor frenliyorum kendimi de işte olmuo bazenn

ben ismini bilmiodum
bende çok severim annemin bana garezi var ne zmn kilo vermeye çalışsam yapar bundan dünde bi dilim indirdim mideye maalesef kafamçokkarıştı

1 dılımle durdurabılıosan kendını ıı valla yarım tepsı banamısın demıo bıde cok tatlı olmadıgından kesmıyo benı göturebılıom bayaa bı:)

Back