- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi merwecik_20
-
Ya superız valla ya ay ıyıkı bulduk bırbırımızı haa
1 dılımle durdurabılıosan kendını ıı valla yarım tepsı banamısın demıo bıde cok tatlı olmadıgından kesmıyo benı göturebılıom bayaa bı:)
size bişi anlatımda gülün biraz :)
ilk kez kek yapıyorum yaş 14 15 falan aldım annemin tarif defterini elime kattım malzemeleri ama bi türlü çok kıvamlı olmuyo çırp çırp yoruldum annemi de almıyorum mutfağa ben yapcam ya :)
seslendim anneee kek cıvık oldu diye annem diyo ki biras daha un koy :)
anamm dedim un katılıyo mu buna baktım yok tariftedelikafadulden
meğer annem gerek duymamış yazmaya ne bilim ben yaff
he he he kaydirigubbakcemile3
yok tepsinin başından ayrılmasam tepsinin yarısı gitmişti kaydirigubbakcemile3
bende çok seviyorum. yemekten sonra yedim bide dedim bitane daha yersem çatlarım herhalde kaydirigubbakcemile3
ayy kesinlikle canmm
bi olaydan dolayı mervelerden nefret ediyodum ama sen başkasın :1hug:
sen bana mı gülüosun bakim :kedi:sırnaşık şeysırnaşık şey
süpersin kaydirigubbakcemile3
afiyet şeker olsun
o yüzden bana tarif verirken eksik bişi sölemeyin aklıma gelse de katmam yok tarifte diye :)
he he he kaydirigubbakcemile3
şey evet kızma çok şeker bence yerimseniben
Valla Allah ne veridiyse denemek istiyorum en acilinden vermem gerek çünkü çiko oldummmm :bbo:
mervecikimama ben:)
taçsız :)) ekımabla sana prenses yerıne taçsız demeyı tercıh edıyo ya:)
kılodan zıyade vucudun sekıllenmesı belkıvrımlarının ortaya cıkması lazım elıne yarımsar kıloluk su dolu petlerı al ve sağa sola egıl gunde 300 tane vucudun dık dursun sağyanına iyice egıl sonra duzel sol yanına egıl yanların acıdıgını hısset.
Al elıne oklavayı tabureye otur oklava omuzda sağa sola dönceksın ıyıce ama sadece belden yukarısı hareket etcek ok kalcayıda cevırme yanı bundanda gunde 300 tane belının nasıl ıncelıp sekıllendıgını görceksın 15 gunde
yok yok başka eksik bişey yok kaydirigubbakcemile3
mervecikimama ben:)
taçsız :)) ekımabla sana prenses yerıne taçsız demeyı tercıh edıyo ya:)
kılodan zıyade vucudun sekıllenmesı belkıvrımlarının ortaya cıkması lazım elıne yarımsar kıloluk su dolu petlerı al ve sağa sola egıl gunde 300 tane vucudun dık dursun sağyanına iyice egıl sonra duzel sol yanına egıl yanların acıdıgını hısset.
Al elıne oklavayı tabureye otur oklava omuzda sağa sola dönceksın ıyıce ama sadece belden yukarısı hareket etcek ok kalcayıda cevırme yanı bundanda gunde 300 tane belının nasıl ıncelıp sekıllendıgını görceksın 15 gunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?