2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

Bildiğiniz bütün yöntemleri anlatın bana şok diet bile olabilir kızlar benim 1,5 ayım var 20 25 gün sonra da ist a gideceğim en azından 3 kilo hatta 5 kilo vermek istiyorum şuan tarçın zencefil (kök) ve karanfil kaynatıp içiyorum form çayı içiyorum ve kepek ekmek sabahları yiyorum

kilooooo vermeeeeeeeeeeeeeeeek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummm

size bişi anlatımda gülün biraz :)
ilk kez kek yapıyorum yaş 14 15 falan aldım annemin tarif defterini elime kattım malzemeleri ama bi türlü çok kıvamlı olmuyo çırp çırp yoruldum annemi de almıyorum mutfağa ben yapcam ya :)
seslendim anneee kek cıvık oldu diye annem diyo ki biras daha un koy :)
anamm dedim un katılıyo mu buna baktım yok tarifte delikafadulden
meğer annem gerek duymamış yazmaya ne bilim ben yaff

1 dılımle durdurabılıosan kendını ıı valla yarım tepsı banamısın demıo bıde cok tatlı olmadıgından kesmıyo benı göturebılıom bayaa bı:)

yok tepsinin başından ayrılmasam tepsinin yarısı gitmişti kaydirigubbakcemile3
bende çok seviyorum. yemekten sonra yedim bide dedim bitane daha yersem çatlarım herhalde kaydirigubbakcemile3

süpersin kaydirigubbakcemile3

he he he kaydirigubbakcemile3

mervecikimama ben:)

taçsız :)) ekımabla sana prenses yerıne taçsız demeyı tercıh edıyo ya:)

kılodan zıyade vucudun sekıllenmesı belkıvrımlarının ortaya cıkması lazım elıne yarımsar kıloluk su dolu petlerı al ve sağa sola egıl gunde 300 tane vucudun dık dursun sağyanına iyice egıl sonra duzel sol yanına egıl yanların acıdıgını hısset.

Al elıne oklavayı tabureye otur oklava omuzda sağa sola dönceksın ıyıce ama sadece belden yukarısı hareket etcek ok kalcayıda cevırme yanı bundanda gunde 300 tane belının nasıl ıncelıp sekıllendıgını görceksın 15 gunde

Valla Allah ne veridiyse denemek istiyorum en acilinden vermem gerek çünkü çiko oldummmm :bbo:

walla ben geçtiğimiz hafta diyet modundan çıkıp ne bulursan götür moduna geçmiştim
bgn daha dikkatliyim artık bende yavaştan vermeye başlasam iyi olcak 5 ayım kaldı. diyet bölümünde elma diyeti var cnm ama sağlıksız yaa akannehir bide çok irade gerektiren bi diyet he bide isveç diyetiydi galiba gün boyunca sadece yumurta ilk gün ikinci gün sadece domates salatalık gibi diyet var işe yarıcanı sanıyorum ama sonra fazlaıyla geri alablirsin

ben bu oklavalı olanı oklavasız olarak bide ayakta günde 50 tane yapıodum ama bıraktım şimdi daha doğrusu aklıma gelirse yapıyorum işe yaramıştı ama

=))) benim ki şekilli oklavayı çok yaptım bir de oryantel çok seviyorum şekilde sorun yok ama kilo vermem lazımmmm hemde en acilinden 2 aylık amelyatlıyım bu yüzden hareket kısıtlılığı var dans edemiyorum spor yapamıyorum ben 4 sene teakwando yaptım 7 ay da kickboks üstüne acemice dans şekil var hani :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ve ablam tel. de bile bana taçsız diyor he he kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…