- Konu Sahibi merwecik_20
aminnn ve son küslükler olsun kızlarr tamam mııı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnn ve son küslükler olsun kızlarr tamam mııı
kızlar sağolun amin inşallah,bir daha hiç olmasın ve secret yapıyorum evet olmayacak :)
hehe bnm küslük hala devam ediyo son da olcak gibi dğl senağlama
maşallah kızım sızdekı de ne ınatmıs
yok dün barışmıştık bgn başka bişey yüzünden kavga ettik of bıktım bende walla ztn göndercem en sonunda yüzüğü onu istiyo
sız toplamda kaç yıldır bırlıktesınız bızde ılk baslarda otaboka kavga edıoduk snradan ıkımızde sakınlestık bı haller oldu bıze ondan soruyorum
sız toplamda kaç yıldır bırlıktesınız bızde ılk baslarda otaboka kavga edıoduk snradan ıkımızde sakınlestık bı haller oldu bıze ondan soruyorum
2,5 yıldır cnm
en başlarda dğlde 7 ay sonra kavga etmemz için çok sebebimiz vardı.mayısdan beri aramız çok iyiydi
bu sıralar yine başladık
dedıgım gıbı yıpratmayın bırbırınızı tatlım
bi başarabilsek :çok üzgünüm:
canm yaa barışın artık ama ya bu ne böle ikide bi küsülür mü vallahi en güzel günleri ziyan edionuzz
öyle wallahi cnm ama napim. topiğin ilk ayrılığı olcaz herhalde senağlama
ya neyse moralinizi de bozmım ben
klava:kızarım bakk en başta ayrılık fikri aklından çıkcak tamamm
sonra gerçekten çook güzel günler bekliyo sizii
öyle wallahi cnm ama napim. topiğin ilk ayrılığı olcaz herhalde senağlama
ya neyse moralinizi de bozmım ben
bende çok gzl günlerin hayalini kuruyorum ama sonra bişi oluyo pat hayaller suda neyse kızlar düşünmicem şimdi ben onu şu anda zayıf olduğumu düşünmk istiyorum sadece
hadi biraz olumlu ol tatlımm evtt fazla bi kaç kilo var onlarda gitsin kendini de daha ii hissetcenn aşkını zaten çook seviosunn o da seni sevio kaçırmayınn birbirinizii