2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

evet cok guzeldı ne guel anlatmıssın hayrlı olsun yemek odanız.bende ıkı gundur bunu konusuodum ıstanbula gelecegım önumuzdekı gunlerde 1 gunlugune fazla vaktım yok yanı mobılya ıcın nerelerı tavsıye edersınız ya

menu içinde valla be sölesemkı bugun eşinin en sevdıgı en basıt yemegı yap bence:)

ne menüsü dedim bi an caspersy yemek sormuş
cnm mervecik haklı eşin ne seviosa onu yap bide mum dik sofraya romantik romantik

yok dün barışmıştık bgn başka bişey yüzünden kavga ettik of bıktım bende walla ztn göndercem en sonunda yüzüğü onu istiyo

sız toplamda kaç yıldır bırlıktesınız bızde ılk baslarda otaboka kavga edıoduk snradan ıkımızde sakınlestık bı haller oldu bıze ondan soruyorum

sız toplamda kaç yıldır bırlıktesınız bızde ılk baslarda otaboka kavga edıoduk snradan ıkımızde sakınlestık bı haller oldu bıze ondan soruyorum

2,5 yıldır cnm
en başlarda dğlde 7 ay sonra kavga etmemz için çok sebebimiz vardı.mayısdan beri aramız çok iyiydi
bu sıralar yine başladık

aslında ben cok kavga cıkartan bır tıptım bakıorum kavga edıoz edıoz bısı olmuyo kendı kendımı duzeltmeye karar verdımkızım kavga edıosun bısı oluyomu olmuyo sabah olmadan gerı barısıosun e sen bu adamı sevıosun ayrılmayıda dusunmuyosun ozaman nıe kavga cıkartıp kendınıde onuda ılıskıyıde yıpratıosunkı dedım böle dusunmeye basladıgımdan berı çok rahatız:)

:oklava:kızarım bakk en başta ayrılık fikri aklından çıkcak tamamm
sonra gerçekten çook güzel günler bekliyo sizii

bende çok gzl günlerin hayalini kuruyorum ama sonra bişi oluyo pat hayaller suda neyse kızlar düşünmicem şimdi ben onu şu anda zayıf olduğumu düşünmk istiyorum sadece

öyle wallahi cnm ama napim. topiğin ilk ayrılığı olcaz herhalde senağlama
ya neyse moralinizi de bozmım ben

CANM bak sana ne dicemm
biz eşimle nişanlıyken kıskançlık krizi yüzünden çok kötü tartışmıştık ve eşim tek kelimme duymak istemiyorum demişti iş yrinde nasıl ağlıyorum ama ben ve o da görüyo bunu bitti falan diyorum ama nasıl kötüyüm sonra dışarı çıktı yarım saat geçti ve msj geldii
seni çook seviyorum sensiz yapamam şu günleri atlatsak artık diye..
yani şundan bundan saçma şeylerden hemen ayrılık gelio akla ama biz bi tek o gün işte bitti demiştik ve şükürler olsunn bitmedi o günlerde geçtii
biraz daha sabırr sizde atlatcanızz:1hug:

bende çok gzl günlerin hayalini kuruyorum ama sonra bişi oluyo pat hayaller suda neyse kızlar düşünmicem şimdi ben onu şu anda zayıf olduğumu düşünmk istiyorum sadece

hadi biraz olumlu ol tatlımm evtt fazla bi kaç kilo var onlarda gitsin kendini de daha ii hissetcenn aşkını zaten çook seviosunn o da seni sevio kaçırmayınn birbirinizii

Back