2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

kombi en kullanışlı kombili ev tutarsan her odan sınır ocak doğalgazın tüp olmaz o da doğlgaz olur banyon mutfağın heryerden sıcak suyun olur en önemlisi bir odan değil her odan ısınır, benim ev kombili mesela yazın bize 15 20 milyon fatura geliyor içinde sıcak su (banyo), ve ocakta kullandığım gaz dahil, tüp almaya kalsak ocak için 50 milyon her ay alınıyr banyoya şofben desen o da elektirkten yer o yüzden en hesaplısı kombili ev ama kışında mesela bu ay bize 136 TL fattura geldi herodada banyoda bile petek var bulaşık yıkarken su hep 24 saat sıcak akıyor tüp bitti olayı yopk ,ama işte değdim gibi kışın diperlerine göre biraz daha faturası çok ama düşünürsen bu 136 nın içinde hep (50tl ) tüp parası hem şofben parası hem ısınma parası dahil

kombili ev gerçekten ii oluyo canm bizim evde kombilii
ama yakmıyoruz
akşama kadar dışarıdayız zaten
evimiz ara kat komşular yakıyo bizim ev ısınıyo eve gelincede ufo yakıyoruz sıcacık oluoo
fatura da 70 falan gelio

hap olayna gelince benim arkadaşım kullandı bi ara şu adam öldüren haplardan var ya zayıflamak için gerçekten zayıfladı ama hem verdiği klioyu çok hızlı geri aldı hem de kullandığı süre boyunca çarpıntı uykusuzluk kalp ritim bozukluğu yaşadı mecbur bıraktı ama ilk ay 7 kilo verdi hemde diyetsiz o yüzden öenrmem canıum kalp krizine neden oluyor Alah korusun

ayy bu kadar yan etkisini bilmiyordum canmm eşim bunları duysa tövbe aldırmaz zatenn

ama biber hapı değildi kullandığı hani birara ölümler arka arkaya oldu ya zayıflama hapından o haptı işte adını yazsam mı bilmyorum kk yönetiminden uyarı yemeyelim
hatta gecenlerde nişanlımın kuzeni öldü kadın çok kilioluymuş galiba hap kullanıyormuş herkesden sakladı ailesi kalp krizi dendi ama biz duydukki zayıfalam hapında ölümüş,bu tür hapların içnde sibutramin oranı çok fazlaymış onan hızlı kilo verdiriyormuş

yaa korktumm (
ama ben bi 5 kilo versem yeterdi ya yani bi kutu falan şimdi ek bişi yapmıyorum ya boğazımı tutmuyorum o zaman kendimi kandırır yemem belki:)))

arkadaşım 90 kiloydu birden iştahı kesildi ilacı kullanırken yemek yemek istemiyordu canı istemiyorsu iki kaşıktan sonra tokum diyordu ama yine de Allahtan bıraktı başladığında 90 kilioydu bıraktı 2 ayda 102 kilio oldu o yüzden canım bir kez daha düşün kilio vermek gerçekten zor deil öenmli olan kilonıu sabitlemek korumak diyet yaparsın 6 ay istedğin kiloya inersin ama kilio korumak ömür boyu o yüzden iyi düşün deriim ben

caspercim ne güzel yaa senin telaşlar bitti :))
Benim daha teleş başlamadı bile, gözümde çok büyüyo nedense (
Bu arada ilaç çok sakıncalı değilmi??

canmm benmm hayrlısıyla herşey çok yolunda gider merak etme senn
benm ailem de tanışana kadar çok karşıydı ama şükür geçti o günler

Öylemi canım her ailede yaşanıyor sanırım, kayınvalidem bizde kaldı o zaman baya kaynaştılar ama, nişanla ilgili annemin kafasına takılanlar var. Onuda kayınvalideme söylememiş bana söylüyor, arada kalmak çok kötü...

Benim istemede de babam kovdu onları gelmeyin demedim mi ben size vermiyorum kardeşim kızımı kurban kessem pay yok size dedi kaydirigubbakcemile3 hiç tanımıyordu öyle demesi normal bide nişanlım küpeli filan adamın en nefret ettiği şeyler kaydirigubbakcemile3 her neyse tanışıldı biz onlara gittik onlar bize bu olay rahat 7-8 defa tekrarlandı sonracığıma babam razı oldu şimdi öyle bir seviyoki biraz laf söylesem sitem etsem hemen savunuyor oğlumla uğraşma diyor

Halledilmicek bir sorun yok bence tabi çok çok büyük bir sorun değilse yeterki gönüller bir olsun opuyorumnanaktan

amaninn fena olmş kurban etsem size pay yok he :)))))
önemli olan şimdiki canmm mutluluklar bir ömürr

Ayyy canlarım valla rahatlatıyosunuz beni :))
Öyle büyük sorunlar yok ama iki tarafın fevri davranması gerginlik oluşturuyo...
Umarım hayırlısıyla evleniriz, gerçi ilk annem sözlüme çok tavırlı davrandı ama şimdi seviyo, benden çok ilgi gösteriyo:))
Bu arada yarın aşkım gelecek çok heyecanlıyım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…