• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

iyiyim fıstıgım cok ıyıyım :) nısanlım dun kendı ıslemlerını hallettı kendı beledıyesı dısında kıyılacagı ıcın nıkah ızın belgesını bugun yollıcak bana haftayada ben ıslemlerımı halledıcem nıkah gunumuzude almıs olcaz böylece bıde sabah sabah bı ev ılanı geldı maılıme 350 tl dıo şaka gıbı ona bı bakcam :)
ayy çok güzel canmm hadi hayrlı olsunn tekrardann :))) ayy ev hiç sormaa yaa inşş hemen bulursunn
annen geçmiş olsun canım demekki ben de öyleyim Allah işimizi rast getirsin ne deyim,
caspersy günaydın nasılsın cnm nasıl gidyyor ?_

slmm burcumm iyiyim tatlım geldik çalışıyoz işler çok yoğunn:bbo:

Kızlar kahvaltı da siz ne yiyorsunuz ya ben kepek ekmeğini hiç sevmiyorum onu yiceğime ekmek yemem diyorum beyaz ekmeği de diyet yüüznden yiyemiyorum sabahları hergün simit yiyorum acaba simit de beyaz ekmek gibi midir?

tatlım ben rejim yapmıyorum ama yapmam lazım yaa göbeğim çıktı eşim gülüp duruo :(((

Allah kolaylık versin caspersy nerde oturacaksınız 350 milyon gayet iyi ben istdayım ev kiralları 550 600 falan keşke ben de öyle bulabilsem ama burda nerdeyse imkansız hadi sıra sen de nikah işlmelerin için hadi alında günüzü bi oh daha diyelm

Göbek için diyetten çok mekik çeksen hemen düzene giriyor verirsin ben zaten çok zayıf olmak hiç istemiyorum balık etli bayanları hep beğenmişimdir.göbek de güzel ama çok abartı olmasa iyi olur

Kızlar kahvaltı da siz ne yiyorsunuz ya ben kepek ekmeğini hiç sevmiyorum onu yiceğime ekmek yemem diyorum beyaz ekmeği de diyet yüüznden yiyemiyorum sabahları hergün simit yiyorum acaba simit de beyaz ekmek gibi midir?

nee sımıtmı yıyosun 3 dılım beyaz ekmek yanı:)) bende kepek ekmegını sevmıyorum ama beyaz ekmegı unuttum nerdeyse zaten ne karın doyuruyo ne de yemeye baslayınca durabılıosun:)ben cavdar ekmegını tercıh edıyorum

Hoşbulduk kızlar iyiyim tşk (: Mervecim çok sevindim nikah işlemlerin başlamış Allah tamamına erdirsin (:
Caspersy canım benim nişanlımda dalga geçiyor her zaman yanağımı sıkardı şimdi göbeğimi sıkıp gülüyor pislik guclubacismile zayıflamak lazım kaydirigubbakcemile2

Allah kolaylık versin caspersy nerde oturacaksınız 350 milyon gayet iyi ben istdayım ev kiralları 550 600 falan keşke ben de öyle bulabilsem ama burda nerdeyse imkansız hadi sıra sen de nikah işlmelerin için hadi alında günüzü bi oh daha diyelm

saoll canmm
ayy bizde 350 ye oturuyoruz yaa ama az para deil ki

ya ev ılanı benımdı ben sımdı antalyadayım ama bu ev ıstanbul kartalda sen neresındesın ıstanbulun

Hoşbulduk kızlar iyiyim tşk (: Mervecim çok sevindim nikah işlemlerin başlamış Allah tamamına erdirsin (:
Caspersy canım benim nişanlımda dalga geçiyor her zaman yanağımı sıkardı şimdi göbeğimi sıkıp gülüyor pislik guclubacismile zayıflamak lazım kaydirigubbakcemile2

bende bı göbek var 5 aylık hamıle gıbı:) göbek ıcın dıyet sart deıl mekık sart:)bu arada tskr ederım:)

nee sımıtmı yıyosun 3 dılım beyaz ekmek yanı:)) bende kepek ekmegını sevmıyorum ama beyaz ekmegı unuttum nerdeyse zaten ne karın doyuruyo ne de yemeye baslayınca durabılıosun:)ben cavdar ekmegını tercıh edıyorum

Simit mi o da ne artık adını bile anmayacağım ne diyosun 3 dilim ekmek mi hem de beyaz akannehir akannehir mahvolmuşum ben artık yok unuttum simiti, bare ben de çavdar deniyim uf yaa hiç sevmiyorum töbe töbe öle ekmekleri ekmek değdin fırnıdnan çıkacak susamlı olacak ve beyaz olacak kaydirigubbakcemile2cokacimcoook

Göbek için diyetten çok mekik çeksen hemen düzene giriyor verirsin ben zaten çok zayıf olmak hiç istemiyorum balık etli bayanları hep beğenmişimdir.göbek de güzel ama çok abartı olmasa iyi olur
ayy öyle canm da mekik çekmeye zaman mı var kalk işe gel eve git yemek yap kociş gelio onun yanında spor yaparsam dilinden düşemem :)))

heh uyus ya hepsi böyle bunlarn :))))

Simit mi o da ne artık adını bile anmayacağım ne diyosun 3 dilim ekmek mi hem de beyaz akannehir akannehir mahvolmuşum ben artık yok unuttum simiti, bare ben de çavdar deniyim uf yaa hiç sevmiyorum töbe töbe öle ekmekleri ekmek değdin fırnıdnan çıkacak susamlı olacak ve beyaz olacak kaydirigubbakcemile2cokacimcoook

:))) ya cok mu tatlısın ne:)) bende kepek ekmegını sevmıom ama cavdardan hoslanırsın belkı:)ben 2 seker kasıgı seker atardım caya hayatta yapamayacagım tek sey sekersız cay ıcmek sanırdımdegılmıs:)hıc seker atmıorum atarsam ıgrenc oluyo varya

Saol cnm :) o senin tatlılığın;
ben de eskiden şeker 2 kaşık atardım çaya artık hiç atmıyorum 5 yıldır falan önceden ağzıma bir bardak çayı zor koyardım şekeri kestim demlikle bir bütün yaşıyorum, ama malesef nescafeye tam 4 kaşık şekeri basıyorum şerbet gibi olouyor yoksa içemiyorum o yzden pek kahve içmemeye çalışyorum

ev kaç o da kaç m2 ve ısınması nasıl ? inş gönlüne göre olur da bu evin fiyatı da uygun tutarsınız darısı
2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerınin birer ev almasına olsun

saol caspersy valla az değil hiç acıması yok bu insanların bi de emlakçılar yok mu onlarda tam bir kira alıyor benim şuan oturduğum evi tutarken amcam çok sıkı pazralıkla yarım kairaya anlaşmıştık inş bu tür şeylerden para arttırrız ne deyim Allaha kaldı işimiz karşımıza hepimizin insan evladı çıkarsın

Back