- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #3.481
Adaer ben de ya yarın ya da pazartesi sağlık raporuna gidceğim sen hangi semttesin nikahın nerde olacak ? bi de ciğer filmini verem savaş ücretsiz mi çekti ha bide kan testi var ?inş bizim de işimiz rastgider günümüzü alabiliriz.Düğün için nereyi düşünüyorsu?
iyiyim sakardeniz nikah işlmelri ile uraşıyorum bi gün almak olay oldu bizde;
nişanlımın nüfus cüzdanı 10 yıldan fazla süre önce çıkmış onu kabul etmediler hoppala tekrar nüfus dairesine gidecek sonra tekrardan başlıcaz başka bir telaşım yok şimdilik bir de akşamları spor yapmak varya işten sonra gözümde öyel büyüorki ama az kaldı kilo vermem lazım topu topu 5 kilio verecem ama anamı ağlatıo yani
canım şimdiden hayırlı olsun o halde.Ben avcılar dayım.Avcılar da nikah sarayına başvurumuzu yaptık biz.Avcılarda ki sağlık ocağında makineler olmadığı için yapılamıyormuş özel bir polikliniğe sorduk kişi başı 45 Tl deyince bizde bahçelievler haznedar sağlık ocağında yaptırdık sağlık raporumuzu ücretsiz.Ayrıca bütün verem savaş merkezlerinde ücretsiz çektiriyorsun ciğer filmini canım.İşte kan testini de sağlık ocağı yaptı.Kanımızı verdikten sonra güngören verem savaşa gittik filmimizi çektirdik saat 14:00 te alın dediler.Oyalandık sevgilimle bizde gittik film sonucunu aldık,sağlık ocağına götürdük onlarda kan sonucunu hazırlamışlardı 2 şer adet resimlerimizle 5 dk. içinde sağlık raporunu imzalayıp teslim ettiler.Nüfus müdürlüklerinden de nüfus kayıt örneği ve nikahın kıyılacağı semtte yaşayanınızın yerleşim belgesini almakta 5 dk. . 5 adet fotoğraf vermek ve kimliklerinizin fotokopisini çektirmek te 5 dk.Bu belgeleri teslim edip sevdiceğinle bir arada yaşamak ise bir ömür boyu sürüyorrrrrrr :)
düğünümüzde ışıldak kültür sarayı yaz arama motoruna çıkan sayfaya tıkla işte orası :)
kırallım valla burada sen neler yapıosun sakardeniz tabi sen de cimcime eses düğünlere daha var mı ?
aaa senin az kalmış sakardeniz ne güzel bir zamada evleniyırsun ben de hep ayzın olsun istemiştim hep temmuz :) ama kısmet nisana gözüküoyor herkes için yazın düğün daha kolay abiye, balayı, ....
Saol cnm senin de inş 23 nisan hep yağmurlu olurdu çoçukken törenler hep ertelenirdi benim de ksıemtse üğünüm 24 ünde aklıam geliyor acaba yağmurlu olur mu diye? Ama yaz evlendiğin içn sen bu konuda çok şanslısın
burcu canım aynı gün evleniyoruz ayyyy ne güzel yaşasın 24.04.2010 hey hey hey :)
Allah sen çok yaşa sakardeniz çok güldüm nerden geldi aklına bence de öyle denir düğündaş :) ay çok sevdim bu kelimeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?