2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

iyiyim sakardeniz nikah işlmelri ile uraşıyorum bi gün almak olay oldu bizde;
nişanlımın nüfus cüzdanı 10 yıldan fazla süre önce çıkmış onu kabul etmediler hoppala tekrar nüfus dairesine gidecek sonra tekrardan başlıcaz başka bir telaşım yok şimdilik bir de akşamları spor yapmak varya işten sonra gözümde öyel büyüorki ama az kaldı kilo vermem lazım topu topu 5 kilio verecem ama anamı ağlatıo yani

canım şimdiden hayırlı olsun o halde.Ben avcılar dayım.Avcılar da nikah sarayına başvurumuzu yaptık biz.Avcılarda ki sağlık ocağında makineler olmadığı için yapılamıyormuş özel bir polikliniğe sorduk kişi başı 45 Tl deyince bizde bahçelievler haznedar sağlık ocağında yaptırdık sağlık raporumuzu ücretsiz.Ayrıca bütün verem savaş merkezlerinde ücretsiz çektiriyorsun ciğer filmini canım.İşte kan testini de sağlık ocağı yaptı.Kanımızı verdikten sonra güngören verem savaşa gittik filmimizi çektirdik saat 14:00 te alın dediler.Oyalandık sevgilimle bizde gittik film sonucunu aldık,sağlık ocağına götürdük onlarda kan sonucunu hazırlamışlardı 2 şer adet resimlerimizle 5 dk. içinde sağlık raporunu imzalayıp teslim ettiler.Nüfus müdürlüklerinden de nüfus kayıt örneği ve nikahın kıyılacağı semtte yaşayanınızın yerleşim belgesini almakta 5 dk. . 5 adet fotoğraf vermek ve kimliklerinizin fotokopisini çektirmek te 5 dk.Bu belgeleri teslim edip sevdiceğinle bir arada yaşamak ise bir ömür boyu sürüyorrrrrrr :)

düğünümüzde ışıldak kültür sarayı yaz arama motoruna çıkan sayfaya tıkla işte orası :)

ıstedğin kiloyu vermen için yeterli zamanın var Aralıkta olmasının da bazı avantajları var, mesela mobilya gezerken falan ahava sıcak olur biz bazen yağmur yiyoruz Allahtan daha kar yok hava soğuksa bazen yapacakalrımızı ertelemk zorunda kalıyoruz sen rahat rahat herşeyini inş gönlünce yaparsın

iyi olmana sevindim cnm.
onlar da anı olarak kalır size.
verelim canım. pes etmek yok. ben baya azimliyim bu aralar guclubacismile

Adaer saolsın canım hayırlı olsun nikah gününüz, biz de bahçelivler nikah dairesinde evlenecez kısmetse haftasonu 200 h.içi 80tl kan testi yapan o civarda bi tane sağlık ocağı bulamdım ama bak sen haznedar sağlık ocağında yaptırmışsın çok iyi valla bi de ben denerim orayı, düğn yerlerinin çoğu 24 nisan için dolu inş tarih kesinllessin bi gün alalımhemen biz de ayarlıcaz kısmetse çok saol cnm beni çok aydınlattınkaydirigubbakcemile5

aaa senin az kalmış sakardeniz ne güzel bir zamada evleniyırsun ben de hep ayzın olsun istemiştim hep temmuz :) ama kısmet nisana gözüküoyor herkes için yazın düğün daha kolay abiye, balayı, ....

aaa senin az kalmış sakardeniz ne güzel bir zamada evleniyırsun ben de hep ayzın olsun istemiştim hep temmuz :) ama kısmet nisana gözüküoyor herkes için yazın düğün daha kolay abiye, balayı, ....

şartlar onu gerektirdi. ama ben de memnunum şimdilik. nisanı da ben severim kaydirigubbakcemile3 . ama temmuz en uygunu her açıdan. herşey gönlünce olsun

Saol cnm senin de inş 23 nisan hep yağmurlu olurdu çoçukken törenler hep ertelenirdi benim de ksıemtse üğünüm 24 ünde aklıam geliyor acaba yağmurlu olur mu diye? Ama yaz evlendiğin içn sen bu konuda çok şanslısın

evet ya. 23 nisan ve 19 mayısta deli gibi yağardı. ama yağmaz belki bu sefer. yağsa da romantik olur işte delikafadulden yağmaz umarım canım. belli olmaz havaya. ama bizim şehir dışından-yurtdışından gelecekler var. bu açıdan da temmuz işe yarayacak

dimi hep yağmur yağardı 23 nisan gelmeden çoçukken içime dert olurdu şimdi yine ona geliyor dur bakalım yağacak mı?
Adaer evet cnm aynı gün kısmetse evleniyoruz ben forumda bir kaç kişiye daha rastlamıştım 24 nisanda evlenen :) çok güzel bir tesadüf, şubat sonu da gelinliğe bakmaya başlıcam o yğzden bu aralar sporla kafayı bozdum zayıflayım öle gelinlik arayım diyorum şimdi modeli beğenecem kilo verirsem eğer belki başka tür gelinlik seçme sansım olur diye bekliyorum inş geç kalmam şubat sonu başlarım diyorum aramaya rengi kafam da var kırık beyaz ama sarı ya da bej deil beyaza yakın ama süt beyaz değil sen ne zaman bakmaya başlıcaksın yoksa buldun mu?

düğündaşım :) yok güzelim ben de aynı senin gibi düşünüyor ve kilo sebebiyle olabildiğince ertelemeye çalışıyorum gelinlik işini

ınş en kısa zamand aistediğimiz kiloya düşeriz düğün stresi yetmiyormuş gibi bi de kilo problemi insanı üzüyor ;
kılar ben den bugünlük bukadar işyerim 17 30 da btiyor az daha konuşrsam servisi kaçırcam :)
yarın görüşmek üzere diyetle kalın zayıflayın :)
öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…