How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

O yuden tartılma gunumu degstrıdımpazar ıpın ucu kactıgından artık pazartesı deıl pazar sabahları tartılıyrum ttlım sımdı cıkıyorum Öpuyorum hepınızı

hbulduk teşekkürler
kahvaltı yapim yemek yemeyim razıyım hele beyaz ekmek beni delirtiyor bide hoş sohbet varsa ne diyet umrumda oluyor ne gelinliğin ,içinde nasıl görüneceğim

arkedeşler. nasılsınız.
ben de iyiyim sayılır. hala aileleri tanıştırmaya fırsat bulamadık.
biraz kilo verişim durdu ama sanki sıkılaşıyorum. ayrıca en çok yaptığım spor da evde temizlik. ama hava iyi olduğu zaman çıkıp yürüyorum. bazen bi gezmeye falan gideceksem de dolmuştam daha erken inip bir saat kadar yürüyorum. çok faydasını gördüm. ama günde üç dilim olmak şartıyla her çeşit ekmek yiyorum. tam buğday unu ekmeğini kullanmaya çalışıyorum. pilav makarna varsa her bi dilim yerine 2 kaşık yiyorum. lahana ve turpu çok tüketiyorum. su içimim hala yavaş.
bu gün yemeğe misafir var. temizlik ve hazırlıkla geçti bu aralar zaman.
hepinize sevgiler... muckkk

arkedeşler. nasılsınız.
ben de iyiyim sayılır. hala aileleri tanıştırmaya fırsat bulamadık.
biraz kilo verişim durdu ama sanki sıkılaşıyorum. ayrıca en çok yaptığım spor da evde temizlik. ama hava iyi olduğu zaman çıkıp yürüyorum. bazen bi gezmeye falan gideceksem de dolmuştam daha erken inip bir saat kadar yürüyorum. çok faydasını gördüm. ama günde üç dilim olmak şartıyla her çeşit ekmek yiyorum. tam buğday unu ekmeğini kullanmaya çalışıyorum. pilav makarna varsa her bi dilim yerine 2 kaşık yiyorum. lahana ve turpu çok tüketiyorum. su içimim hala yavaş.
bu gün yemeğe misafir var. temizlik ve hazırlıkla geçti bu aralar zaman.
hepinize sevgiler... muckkk

ayy bulun artk canm ya :)))
valla temizlik en ii spor oluo her yerin oynuo hehehe
kendine ii bak canmm bennmm

ayy bulun artk canm ya :)))
valla temizlik en ii spor oluo her yerin oynuo hehehe
kendine ii bak canmm bennmm

sürekli bişey çıkıyor. allahtan iki tarafın da tanışmadıkları halde rızaları var. o konuda içim rahat.benim bi başlicak,pir başlicak. az zaman var çok iş var.
evet cnm. bu akşam misafir vardı ve bittim resmen yoruldum çok.

sen de kendine iyi bak canımm.

günaydınn güzeller hadi gelinde iki lafın belini kıralım :)))
adaaa
sakardenizz
merveee
m.m.m.m.
you know
depresyonnn
taçsiz prensesss

gunaydın cnm ya ben yatak odası aldım ıcınde karyolasıda var ama ayrıyeten baza da aldım:) heralde bırı olunca dıgerı olmamalıymıs:)

saol cnm benim ama böyle bilinçsiz yerde sürünmekten sıkıldım kendime en yakın zamanda bir tane jimnastik cd si alacam yoksa ben düğüne kadar kendime bişey yapacam, bazı yerlere baktım ama malesef bulamadım internet bakim dedim orda da bulamadım ama en yakın zamanda bir tane cd alacağım

slm kızlaar bende 2010 geliniyim, bi aksilik olmazsa...
Yemek yemeyi çok seviyorum yaa formumu nasıl korurum hiçbir bilgim yok, bana yardımcı olurmusunuz...

slm kızlaar bende 2010 geliniyim, bi aksilik olmazsa...
Yemek yemeyi çok seviyorum yaa formumu nasıl korurum hiçbir bilgim yok, bana yardımcı olurmusunuz...

merhaba, hoşgeldin. mutluluklar dilerim.evlilik ne zaman?

ben de kilo vermeye çalışıyorum. yürüyüş öneririm kesinlikle.bu sabah yağmurlu havada bile o kadar rahatldım ki.vücudu sıkı tutuyor.ve her öğünden önce ve sonra sıcak su. porsiyonu küçültmek de önemli.
benim özet olarak yaptığım şeyler bunlar.

Back