How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

İnş en kısa zamand aistediğimiz kiloya düşeriz düğün stresi yetmiyormuş gibi bi de kilo problemi insanı üzüyor ;
kılar ben den bugünlük bukadar işyerim 17 30 da btiyor az daha konuşrsam servisi kaçırcam :)
yarın görüşmek üzere diyetle kalın zayıflayın :)
öpüldünüz

tamam burcu. güzel sohbet için teşekkürler. a.s.

kızlarrr slmmm balıklama dalcamm ama
akşama misafirim varrr
evde milföy hamurum var
başka başka neyim varr
ayy adaa ne ypcamm benn hadi fikir ver
kek yapsam bide havuçluu
kurabiye yapsam yetişmezz ayy

kızlarrr slmmm balıklama dalcamm ama
akşama misafirim varrr
evde milföy hamurum var
başka başka neyim varr
ayy adaa ne ypcamm benn hadi fikir ver
kek yapsam bide havuçluu
kurabiye yapsam yetişmezz ayy

milföyden peynir varsa börek yap.
konserve garnitürle yoğurt,mayonez karıştırıp salata yap.
ya da milföyün içine bütün sosis ekleyip rulo yapıp dilimleyip kürdana batr ve pişir.

milföyden peynir varsa börek yap.
konserve garnitürle yoğurt,mayonez karıştırıp salata yap.
ya da milföyün içine bütün sosis ekleyip rulo yapıp dilimleyip kürdana batr ve pişir.

canm milföyden börek yapayım diyorum da hamur buzlukta hemen çözülür mü ki eve gidince çok vaktim yok

peki yufka var mı yada giderken alma fırsatın varsa, onunla daha çabuk olur. sigara böreği gibi yaparsın olmaz mı

pfffsss bugun yemeyi çok kaçırdım yaaa neyse yarın daha az yerim bugunu telafi ederim şimdi gidip o igrenç yeşil çaydan içmeliyim offf kilolarrrrr off bu arada 63 kiloymuşum :( ama tartıldıgımda yemekte yemiştim.hedefimse 56 ofssssssss...

tontiş gelinde güzel oluyo ama
arkadasımdan bilirim:)

birde herkes kendisiyle barışık olmalı sizi alan zaten o şekilde sevip alıyo dimi kızlar

teşekkür ederim yorum için. aşkım zaten pemuk şekerim diye seviyor beni :kedi:
ben eskiden çok fazla sorun ederdim. çocukluğumdan bu yana çok zayıf olamadım. ama meğer kiloyla falan alakası yokmuş işin. olumlu düşününce, hayata barışmakla dünya pespembe oluverirmiş meğer. ve evleneceğim şahıs "kilo verme". "kilolu yada çok zayıf yeterki sen ol" diyor .

selam kızlar bende 78 zim malesef 1.65 şe ama düğünüm 9 ayda inşallah ozamana kadar zayıflarım:kedi: hem nişanlım hep caydırıyor beni resmen inş zayıflayamazsın diyor:umursamaz: neden se beni böle seviyormus cok kilolu oldugumu düşünmüyor ama kilom var epey 78 nedemek yawwww 57 lerden geldim 78 lere oooooooooof offffffffmafoldumbenmafoldumben ama ekmeği kestim tam bir aydır ekmeğe hasretimmafoldumben günde 1saat deli gibi oynuyorum korsemi giyiyorum göbegime sitreç bağlıyorum of bir terliyorum ki felaket 80 dim 78 oldum böle devam edersem veririm hem etlerimin yumusadııgını hissediyorum nişanlım da bana cook kızıyorkaydirigubbakcemile3 hem nişanlımın anneside zayıf gelin istemezmiş zaten olaylar karısık ilginç bir kadın ama sağolsun kaydirigubbakcemile2iyidirkaydirigubbakcemile3

Reyhanım işte bütün mesele bu,ne güzel güzel yüreğinin kıymetini bilen biriyle karşılaşmışsın :)

çok şükür canım. aslında ben onun kıymetini geç anladım. çok kötü yanlışlar yapmak üzereydim. ikimizde en çok sevdiğim şey kanaatkar olmak. küçük şeylerden mutluluklar duyabiliyorum. bu da kat kat arttırıyor aradaki sevgiyi. çok yıldığı zamanlar oldu, iş- stres :çok üzgünüm: ama "her şeyin hayırlısı olsun" lafıyla hareket ettik ve başarıyoruz inşallah.
canım benimmm sağol AdAcım

Back