How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

günaydınn kızlarrr ya benmde zayflamam lazm ya 5 kilo versm yeter de off off tutamıom çenemi :)))
ama kendmce azalttm akşm hiç ekmek yemiyorum kahvaltı yapmaya vaktmz olmuo o yzden öğleye kadar mandalina elma idare ediyorum bilmem ne kadar sağlık ve işe yarar mı

arkadaşlar nasılsınız,inşallah bir problem olmamıştır,herkes iyidir.
Çok yoğun bir hafta geçirdiğimi,kızkardeşimin nişanı ile uğraştığımızı söylemiştim.Dün de bütün gün nikah işlemleri ile uğraştık.Düğünümün ve nikahımın aynı gün olmasını çok istiyordum ve sağolsun nişanlım beni kırmadı bu konuda :) Arada bayağı bir fark var da,düğün mekanına gelince 300 Tl nikah salonunda kıyılınca 45 Tl alıyorlarmış.Neyse bu işide hallettik :) Artık daha rahat 24/04/2010 da evleniyorum diyeceğim...
Ayrıca dün akciğer filmi için verem savaşa gittik orada kilomuzu tarttılar 78 kg. çıktım :) Artık ne kadar doğru bilemiyorum evdeki tartıdan sonra tartılara güvenim kalmadı da :) Ama bu durumda 1,5 kg. vermiş görünüyorum...

Şuan 1,62 boy 55 kilodayım, ama tatlı çok tüketiyorum, çok seviyorum.
Hayırlı olsun adaercim, ben evlenirken sen belki hamileliğin son aylarını yaşıyor olursun :))

Çok yoğun bir hafta geçirdiğimi,kızkardeşimin nişanı ile uğraştığımızı söylemiştim.Dün de bütün gün nikah işlemleri ile uğraştık.Düğünümün ve nikahımın aynı gün olmasını çok istiyordum ve sağolsun nişanlım beni kırmadı bu konuda :) Arada bayağı bir fark var da,düğün mekanına gelince 300 Tl nikah salonunda kıyılınca 45 Tl alıyorlarmış.Neyse bu işide hallettik :) Artık daha rahat 24/04/2010 da evleniyorum diyeceğim...
Ayrıca dün akciğer filmi için verem savaşa gittik orada kilomuzu tarttılar 78 kg. çıktım :) Artık ne kadar doğru bilemiyorum evdeki tartıdan sonra tartılara güvenim kalmadı da :) Ama bu durumda 1,5 kg. vermiş görünüyorum...

ben iyiyim adacım. seni gördüm daha iyi oldum.
kardeşine tekrar hayırlı olsun dileklerini yolluyorum,mutlu olsun hep.
senin için de çok sevindim canım ya. tamamen belirlenmesi ve kesinleşmesi gibi varmı canım ya..
canım senin çok güzel ve çok tatlı bir gelin olacağını hissediyorum. sağlıklı ol yeter. aşkınla birlikte koca koca yıllar,mutlulukla yaşayın inşallah.

günaydınn kızlarrr ya benmde zayflamam lazm ya 5 kilo versm yeter de off off tutamıom çenemi :)))
ama kendmce azalttm akşm hiç ekmek yemiyorum kahvaltı yapmaya vaktmz olmuo o yzden öğleye kadar mandalina elma idare ediyorum bilmem ne kadar sağlık ve işe yarar mı

canım yine karşılaşamadık. neyse sağlık olsun.kendini çok yormadan ver kiloları canım. sen ormal yediklerini porsiyon olarak azalt canım. en doğrusu sağlıklısı bu.

Hayırlı olsun adaercim, ben evlenirken sen belki hamileliğin son aylarını yaşıyor olursun :))

oranların gayet iyi canım. ama tatlıyı yerken yanında ya da sonrasında mutlaka süt tüket. bu kan şekerini yukarıda tutar ve daha sonra tekrar ymemeni sağlar.

merhaba, hoşgeldin. mutluluklar dilerim.evlilik ne zaman?

ben de kilo vermeye çalışıyorum. yürüyüş öneririm kesinlikle.bu sabah yağmurlu havada bile o kadar rahatldım ki.vücudu sıkı tutuyor.ve her öğünden önce ve sonra sıcak su. porsiyonu küçültmek de önemli.
benim özet olarak yaptığım şeyler bunlar.

evlilik aralıkta yani daha 1 senem var...
Önceden değil ama şu 1 haftadır yürüyüşe başladım, sabah ve akşam eve dönüşte yarım saat yürüyorum.
Yemeye dikkat edemiyorum çünkü yemek kartlarımız var, sadece fastfood tarzı yiyecekler satılıyor, onu nasıl dengelerim bilmiyorum, bazen bisküvi ve poaça ile geçiştiriyorum ama oda çok sağlıksız oluyor ve bağırsak tembelliği yapıyor...

oranların gayet iyi canım. ama tatlıyı yerken yanında ya da sonrasında mutlaka süt tüket. bu kan şekerini yukarıda tutar ve daha sonra tekrar ymemeni sağlar.

Ayy ama ben süt sevmemki hiç, süt tatlısı olursa tüketirim sadece, hep bisküvi, çikolata tarzı tüketiyorum...cokacimcoook

evlilik aralıkta yani daha 1 senem var...
Önceden değil ama şu 1 haftadır yürüyüşe başladım, sabah ve akşam eve dönüşte yarım saat yürüyorum.
Yemeye dikkat edemiyorum çünkü yemek kartlarımız var, sadece fastfood tarzı yiyecekler satılıyor, onu nasıl dengelerim bilmiyorum, bazen bisküvi ve poaça ile geçiştiriyorum ama oda çok sağlıksız oluyor ve bağırsak tembelliği yapıyor...

Ayy ama ben süt sevmemki hiç, süt tatlısı olursa tüketirim sadece, hep bisküvi, çikolata tarzı tüketiyorum...cokacimcoook

evet iş yeri yiyecekleri genelde öyle oluyor. ben uzun zamandır bisküvi,gofrete bayılırım ama yemiyorum. yesem de akşama azaltıyorum.
o tembellik başbelası zaten. ama yürüyüşler harekete geçirdi sanki, o işe de yaradı.

sütü niye sevmiyorsun. soğuk ve şekersiz iç bence. sütlü tatlı da tercihin olabilir

tatlım ölçülerin birbiriyle orantılı bence kendini çok fazla sıkmadan bölgesel problemin varsa onu hallet epey zaman varmış.
Aman iyi demişsin de büyük konuşmayayım ancak bebişi hemen istemiyorum :) Hayırlısı olsun tabiiii.

ben iyiyim adacım. seni gördüm daha iyi oldum.
kardeşine tekrar hayırlı olsun dileklerini yolluyorum,mutlu olsun hep.
senin için de çok sevindim canım ya. tamamen belirlenmesi ve kesinleşmesi gibi varmı canım ya..
canım senin çok güzel ve çok tatlı bir gelin olacağını hissediyorum. sağlıklı ol yeter. aşkınla birlikte koca koca yıllar,mutlulukla yaşayın inşallah.

canımmm güzel yüreğine güzel dileklerine teşekkür ederim.Darısı başınıza inşallah çok farklı bir duygu.Hayırlısı olsun hepimiz için

adaer senin çok az kalmış yaa, sözlüm bana evimize şunu bunu alalım diyo, ben daha çok var diyorum :((
O günleri görücezmi acaba merak ediyorum...

evet cimcime cim az kaldı görürsün canım görürsün bir bakmışız sevdiklerimiz yanımızda :) hayırlısı inşallah

Adaer ben de ya yarın ya da pazartesi sağlık raporuna gidceğim sen hangi semttesin nikahın nerde olacak ? bi de ciğer filmini verem savaş ücretsiz mi çekti ha bide kan testi var ?inş bizim de işimiz rastgider günümüzü alabiliriz.Düğün için nereyi düşünüyorsu?

Back