2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

adacım nerdesin gecen banlandıgım gun baska bi arkadastan rica ettim mesaj atmasını atmıs galiba merak etmeyin die attırmıstım

selam kızlar bende yarın rejime başlıyorum.şubatta aşkım izne qelicek + hazirandada ailesiyle birlikte gelcek.. ekim kasım gibide sözüm olucak..istedigim elbiseyi rahatça qiymek istiyorum.tombiş olmak istemiyorum.bunun için biraz zayıflamam lazım.Şuan kaç kilo oldugumu bilmiyorum ama yarın tartılıcam yazarım, bu sene dügünüm yok sözüm var sadece ama alırsınız benide aranıza inş..

Son düzenleme:
ya kızlarr gelinde anlatayım ama yaaa (((
neyse yazaym gelen okur artıkın :)))
perşembe günü işten yarım saat erken gittim koştur koştur girdim hemen mutfağa sonra canm annem geldi ikimiz yemekleri hallettik hemenn
masamı zaten akşamdan hazırlamştm tabaklarımı falan çıkarmştm yani
hemen hazıladm aşkım gelmemişti daha kaynanamlarda yoktu ortada aradım nerde kaldınız die yemek yedik biz beklemeyin bizi yeyin dedi moralm bozuldu haliyle ben bi gün öncesinden haber vermişim yemeğe gelin die annemde sen çağırdın nasılsa takma kafana dedi neyse aşkm geldi annenler gelmio yemek yemişler dedim suratım beş karış oldu tabi olsun aşkım kendileri bilir boşver takma falan dedi ama aşkımda bozuldu gelmemelerine
neysem sonra yemeğimizi yedikk
adaa havuçlu patatesli salata çok lezzetli olmuştu elime sağlıkk seninde tarifine :)))
neysem saat 9 u geçerken geldiler çay çerez faslı işte 11,30gibi de gittilerr yeni yıla ailemle ve kocacmla girdim yanii :))))

selam canım arkadaşlarım. biraz fazla uyumuşum bu gün. iş yok diye
sizi özledim . casper cim bak eşinle ailenle yeni yıla girmişsin. ellerine sağlık ayrıca.
ada senin anlatacaklarını da bekliyorum
ama daha kahvaltı yapmadım. bi yapıp geleyim canlarrr.

hoşgeldn canmm ayy biz çalışıoz yaa uff
evet eşimle ailemle girdim yeni yıla ama yemek meselesi keyfimi kaçırdı canmm saolasnn...
hadi hemen doyur karnını da gel canmm afiyet olsnn

yettim kızlar
gunaydıııııın ben daha yeni uyandım geec 4 de yattım misafir vardı gec gittiler ondan
caspersy canım seni anladım üzüldün dimi o kadar hazırlık yaptın heyecanla ama onlar yemege gelmedi bosver eşinle girmişsin işte bu daha guzel

hoşgeldn canmm
yani haliyle üzüldümm ben ayrım yapıo gibi olmayım diye annemler gelio diye onları da çağırdım ama gelmediler amann uff
maşallahh benmde misafirim vardı dün ama 8de gittiler akşam hehe

kızlar nasılsınız? ben çok iyiyim sukurler olsun :) su anda yıne nişanlımla beraberim,yılbaşında kayınvalidemleri gormedim ya bugun ziyarete geldim.Şimdi beklediğiniz gibi yılbaşında yaptıklarımı anlatayım size.
Canımın içi nişanlımla beraber girdik yeni yıla söylemiştim bize gelecek diye hani ya işte perşembe günü saat 18:00 de işten çıktım aşkım geldi beraber bizim eve geçtik,1 gün önceden menümün çoğunluğunu hazırlamıştım biliyorsunuz.eve gittiğimizde kardeşim henüz gelmemişti babam da yoktu henüz evde,ben sevdiğime tv yi açtım kendim geçtim mutfağa.Hemen1 gece sosta beklemiş tavukları pizza makinesine koydum derecesini ayarlayıp pişmeye bıraktım,princi ısladım,patates ve kabak salatalarının yoğurtlu mayonezli sosunu hazırladım üzerlerine döküp süsledim.O sırada kız kardeşim geldi,o da hemen masayı hazırlamaya başladı.Hazırladıklarımı masaya yerleştirdik,masaya bir de gümüş renkli inci görünümlü uzunnnnnn bir bocuk yerleştirdim,masade süper oldu,sonra pilavı pişirdim,paçanga böreğini kızarttım herşey saat 21:00 de hazır oldu.Babam geldi,yemeğimizi yedik,muhabbet ettik.Yemekten kalkınca biz kardeşimle hemen masayı topladık,koltukların önüne servis sehpalarını yan yana koyup bir ikram sofrası da oraya hazırladık.ıçki vs. için mezeler koyduk sonra biz de oturduk,güldük,konuştuk,içtik,çok güzel hareketleri izledik çokk çokk güldük :) saatin nasıl geçtiğini anlamadık yani.Bir baktık saat 12 ye çeyrek var,tam 24:00 te balkona çıktık,havai fişeklere baktık.Birbirimizi öptük,paşamı koklayarak bir öpüşüm var ki sormayın.Görümcemi aradık,görümcem tabi biraz soğuk konuştu ama keyfimi o an hiçbirşeyin bozmasına izin vermedim,umursamadım :)Daha sonra da aldığımız hediyeleri verdik.Babam aşkıma bir kazak ben ise bir gömlek almıştık.Aşkım çok beğendi.Kızkardeşim de iş için dubai ye gitmişti oradan bir çakmak ve özel bir sigara almış kutulu falan onu verdi.Kızkardeşime de babamla beraber gömlek almıştık onu verdik o da çok beğendi :) Kısaca bu yıl sevgilim hediye açısından şanslıydı.ışte böyleeee uzun bir gece geçirdik.Saat 02:30 da kız kardeşim uykum geldi deyip yattı,babam da 03:00 gibi hadi bakalım ben yatıyorum dedi.Öncesinde damat sen burada yatarsın demişti opuyorumnanaktanyerimseniben,işte herkes yattı ben en son bulaşıkları makineye koydum,çalıştırdım.Sonra sevgilimle mutfakta bir sigara içtik ve iyi geceler dileyip,birbirimizi öpüp yattık.ışte böyle kızlar sabahına da mükellef bir kahvaltı sofrası hazırladık,muhabbet eşliğinde kahvaltımızı yapıp nişanlımla biz dışarı çıktık.Şimdide dediğim gibi onlardayım.Birazdan çıkacağız nişanlımla :)

Son düzenleme:

annnen dogru demıs sen cagrmıssın bozulma bosver bısı olmamıs gıbı davran bence guzel olmus kocanla ve aılenle gırmen :)

yaa cok guzel gecmıs bızde yedık ıctık evd ebı eskı gelnlkvrdı onu gydım ben bu sene kesın evlenmelıyımdıe:)kızlarla oynadık felan guzel gectı tam 12de bırbırımızı öperken nısanlımı aramayı unuttumtabı ama tam 12de tlf caldı askım aradı seneye beraberız hayatm dedı cnm bnm ya :)12yı 10 gecede yattm uyudum:)

ada sevindim güzel geçmesine bende diyorum neden unuttu burayı belli oldu aşkuşunlaymışsın kocişimde bana trenckot almıs mangoda yeşillllllll çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…