• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

gunaydın ballı lokumum cok yoruldugunu tahmın edebılıyorum ama degıcek cok guzel gecıcek cok guzell

yenı yılın son gunu bende hıc ıyı deıl ya bugun 2 kız ark gelıcektı aksam bızde eglencektık dun ıkısı bırbırıne gırınce aksam ıkısıde gelmıo:(( çok uzgun sıkıntılı gergınım3-4 gundur allah sonumu hayr etsın:))

canım evet yoruldum ama seninde dediğin gibi değecek gerçekten bir işleri toparlayayım anlatacağım :)

tüh ya onlarda kavga edecek günü bulmuşlar eee hiç olmazsa birindsen biri gelseydi,aman boşver sende tv de tiyatro grubu var ya onları izle süper bölüm varmış bugün :)

hayırdır merwecim neyin var ne oldu ?

evet ya kavga etcek gunu buldular tam:)ev iş arası gıdıp gelıyrum bısı yapamıyorum bu aksam cok eglencektık bırlıkte 1 yıldır bu gunu beklıoduk ucumuzde ama patladılar sankı of ya.buna uzuldum ama asıl gergınlıgımın sebebı iş arkadasım cok yakın bı ark vardı burda sureklı ıs yuzunden tartısıyoruz otaboka kusuyo bende en sonunda dayanamadım konusma benle dedım işte de dısardada muhattap olma dedım ama hergun aynı ortamda olupda görmezden gelıoz bırbırımızı buna takılıyorum galıba bı şöle bagrıp çağırsam kafasını gözunu dagıtsam hırsımdan rahatlıcam aslında:))

ya yaramazlık yapmadım bi topikte gereksiz konusmalar vardı bende araya girdim bişi söledim banlanan ben oldum çoğu kişiyle birlikte dun bi arkadastan adaere mesaj attırdım ama okumamıs sanırım

Dilegim neden banlandin tahmin ettigim sey mi gecen bir konunu okudum bir yeri sikayet etmistin o yuzden mi diye aklima geldi ama neyse dondun ya onemli olan bu

kizlarrrrrrrr ben hazirliklarin bir kismini yapacaktim ya ahanda bu saatte yeni bitti.Oldum resmen ama degdi hersey cok guzel oldu yarin detaylari anlatirim :)

yok canım o konu yüzünden deil askı memnuda rol die bi konu vardı bayanın esi rol alacakmısta ne gysin die sormus sonrada işte eşim behlülle sigara içmiş bana slm varmıs fln yazmıs konu değiştiro gibi sonrada ben bişi yazdım polemiğe giremicem yazdı bende eşi sigara içmiş behlülle bizimle muhatap olmaaz yazdım dalga gecmişim ondan

yok canım o konu yüzünden deil askı memnuda rol die bi konu vardı bayanın esi rol alacakmısta ne gysin die sormus sonrada işte eşim behlülle sigara içmiş bana slm varmıs fln yazmıs konu değiştiro gibi sonrada ben bişi yazdım polemiğe giremicem yazdı bende eşi sigara içmiş behlülle bizimle muhatap olmaaz yazdım dalga gecmişim ondan

cok komık ya gercekten kocası cok matah bısı yapmıs behlulle sıgara ıcmıs bıhterle ıcse hadı neyse:)

kızlar ya sımdı haber geldı nısanlımın ıs toplantısı varmıs ıstanbulda bı otelde ıkı gun yazısını yollamıs bılıo ya benım krızlere gırıcemı ii dedım gecstrdım of ya of

ben geldimm kızlar

ölüyodum ya çok fena hastayım walla bide işlerde yoğundu gelemedim ne zmndır

siz neler yapıyosunuz bakalım moraller nsl

geçmişi okuyayım dedim ama yine sayfalar akmış gitmiş

bu arada hepinizin yeni yılını şimdiden kutlayayım ben işlerin durumu belli olmaz giremeyebilirim

2010 herkese başta sağlık, huzur, mutluluk getirsin inş

bzm gibi tombiş gelinlere de zayıflık getirsin inşşş amin

bu arada bende sanırım 1 kilo almışım ama regl de oldum ondanda kaynaklanıyo olabliir

iki hastalık bi araya geldi ölüyodum valla

hosgeldın ya ölduk meraktan nerdeydın dıe gecmıs olsun.yok saklayamaz zaten de hanı ben hep kıskanclık yapıyrum ya yazıyı gösterıyo bak dıe :) sana da 2010 ıstedıgın ne varsa onu getrsın ınsallah

amin cnm hepimize inş

ya sorma bende hasta hasta gircem 2010 a

grip olmuşum, halsizlik, baş ağrısı ve kas ağrıları fln mahvoldum

bide karın ve bel ağrısıda eklenince tam oldu delikafadulden

Merhaba Arkadaşlar,

Nasılsınız bakalım?Ben adet oldum karnım ağrıyoo :( Bişey soracağım size, adetliyken kilomuz tartıda daha mı çok çıkar?Şişkinlik yüzünden filan mı? Adetliyken tartılmamak mı lazım yoksa?

Merhaba Arkadaşlar,

Nasılsınız bakalım?Ben adet oldum karnım ağrıyoo :( Bişey soracağım size, adetliyken kilomuz tartıda daha mı çok çıkar?Şişkinlik yüzünden filan mı? Adetliyken tartılmamak mı lazım yoksa?

iyi olmaya çalışıyorum ben kendi adıma :) sn nasılsın cnm
genelde daha fazla çıkarız tartıda cnm adetliyken

bende tartıldım bi kilo fazla gözüküyorum ama bu ara dikkat etmedim fazla kilomu aldım adet şişkinliğimi bilmiyorum mesela geçen ay ki adet dönemimde 2 kilo fazlalığım görünüyodu adetim bitince 2 kiloda gitti

gecmiş olsun şekerim
kızlar adetliyken 2 kilo fazla gösterirsiniz annemden biliom doktora gidioduda

Back