- Konu Sahibi merwecik_20
- #3.301
anamm kötü olmuş kuzum yaa neysem sende al eline meyveni geç tv başına ohh miss miss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anamm kötü olmuş kuzum yaa neysem sende al eline meyveni geç tv başına ohh miss miss
günaydın merwecik kuzucum naber? ben bir yazdıklarınızı okuyayım :)
gunaydın ballı lokumum cok yoruldugunu tahmın edebılıyorum ama degıcek cok guzel gecıcek cok guzell
yenı yılın son gunu bende hıc ıyı deıl ya bugun 2 kız ark gelıcektı aksam bızde eglencektık dun ıkısı bırbırıne gırınce aksam ıkısıde gelmıo( çok uzgun sıkıntılı gergınım3-4 gundur allah sonumu hayr etsın:))
hayırdır merwecim neyin var ne oldu ?
Dilegim neden banlandin tahmin ettigim sey mi gecen bir konunu okudum bir yeri sikayet etmistin o yuzden mi diye aklima geldi ama neyse dondun ya onemli olan bu
kizlarrrrrrrr ben hazirliklarin bir kismini yapacaktim ya ahanda bu saatte yeni bitti.Oldum resmen ama degdi hersey cok guzel oldu yarin detaylari anlatirim :)
yok canım o konu yüzünden deil askı memnuda rol die bi konu vardı bayanın esi rol alacakmısta ne gysin die sormus sonrada işte eşim behlülle sigara içmiş bana slm varmıs fln yazmıs konu değiştiro gibi sonrada ben bişi yazdım polemiğe giremicem yazdı bende eşi sigara içmiş behlülle bizimle muhatap olmaaz yazdım dalga gecmişim ondan
kızlar ya sımdı haber geldı nısanlımın ıs toplantısı varmıs ıstanbulda bı otelde ıkı gun yazısını yollamıs bılıo ya benım krızlere gırıcemı ii dedım gecstrdım of ya of
cnm hiç olmazsa saklamıyo bak
hem brz da seni kıskandırmaya çalışıyo galiba
hosgeldın ya ölduk meraktan nerdeydın dıe gecmıs olsun.yok saklayamaz zaten de hanı ben hep kıskanclık yapıyrum ya yazıyı gösterıyo bak dıe :) sana da 2010 ıstedıgın ne varsa onu getrsın ınsallah
Merhaba Arkadaşlar,
Nasılsınız bakalım?Ben adet oldum karnım ağrıyoo Bişey soracağım size, adetliyken kilomuz tartıda daha mı çok çıkar?Şişkinlik yüzünden filan mı? Adetliyken tartılmamak mı lazım yoksa?
gecmiş olsun şekerim
kızlar adetliyken 2 kilo fazla gösterirsiniz annemden biliom doktora gidioduda