• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

casper canim benim tarifi begenmene cok sevindim,ayrica bosver be sekerim ailen ve kocisle girmissin yeni yila daha iyi olmus :)

Dilegimmmm guzel gunlerde giy hayatim eminim cok yakismistir :)

merwecik seninde guzel gecmis yeni yil gecen,hadi bakalim bir dahakine unutma dememe gerek yok insallah birarada olacaksin mustakbel kocisinle

selam arkadaşlar. gelemiorum bir türlü netin başına. sürekli bişeyler çıktı. evde akşamları bakabiliyorum onda da siz yoksunuz. ben de hepinizi özledim gerçekten.
ve pazartesi günü yani yarın diyetisyene gitmeyi planlıyorum. böyle tek başıma olmuyor. ve liste ve yaptıklarımı anlatırım size. hepiniz öpüldünüzzzzz.

Kızlarrr bende 2 gündür rejimdeyim
sabah önce ılık suyumu içtim sonra kahvaltımı yaptım..saat 18.30da ise 1 kase çorba ve 2 tane ızgara köfte yedim ve bu kadar başka bişede yemedim. şuan çookkk acıktım :(

m.m.m.m
mervecikkk
adaaaa
depresyonnn
you-know
ekim ablaaa
prensesss
sakardenizzz
nerdesiniz yaaa

evdeyiydim gülüm ama ben hafta sonları nete elimi bile süremiyorum benim oğluş ve eşim sağ olsunlar fırsat vermiyorlar, oğlum neti açtığımı görse hemen, anne çizgi filim aç ne olur mısırda patlat diye yalvarıyor yada yazdıklarımı yanıma sandeye çekip okumaya çalışıyor bu kim şu kim diye soruyor kısacası çıldırdıyor:)))) ben memur gibi mesaili hafta içi burdayım gülüm ..
bu arada yeni yılımız sağlıklı mutlu sevdiklerimizle ve patır patır kilo verdiğimiz bir yıl olur inşallah:dance:

gunaydın mıllet herkes yazıp yazıp gıtmıs toplaşamasakta topıcı es gecmemısısz:) bende annemle bı dıyet lıstesı yaptım ve bugun basladık cok acıkmaya fırsat vermeyın benım bu lıstemde sabah kahvaltı 11 ara ögun ögle yemegı 16.30 ara ögun aksam 8 yemek ve 9.30 yıne ara ögun vr bırazda böle denıyım bakım nolcak:) ayrıca dugun mayısta ya ben 2 ay spora gtmeyı dusunuyrum ama 1 ay subatta 1 ay nısanda gıdeyımdıyorum mayıs zaten koşulturma olucak sızcede uygunmu:) sımdı subat mart arkarkaya gtsem nısanda gene hep oturucam alabılırım 1 ay bosluk bırakayım dengem sassın dıe dusundum sız ne önerırsınız?

bu arada ev ısımızde halloldu nısanlımın amcasının evı vardı kendılerı oturuyorlardı sımdı cocukların okuluna yakın bıyere kırya cıkmayı dusunuyolar evlerını teklıf ettıler bızımkılerde merveye soralım demısler bende sıze uyarsa olur dedım yanı martta amcaya ev buluncak nısanda bız oraya yerlesebılıces:))

annnen dogru demıs sen cagrmıssın bozulma bosver bısı olmamıs gıbı davran bence guzel olmus kocanla ve aılenle gırmen :)
öle canm napalmm artk
yaa cok guzel gecmıs bızde yedık ıctık evd ebı eskı gelnlkvrdı onu gydım ben bu sene kesın evlenmelıyımdıe:)kızlarla oynadık felan guzel gectı tam 12de bırbırımızı öperken nısanlımı aramayı unuttumtabı ama tam 12de tlf caldı askım aradı seneye beraberız hayatm dedı cnm bnm ya :)12yı 10 gecede yattm uyudum:)
hehehe eğelnceli olmş cnmm
casper canim benim tarifi begenmene cok sevindim,ayrica bosver be sekerim ailen ve kocisle girmissin yeni yila daha iyi olmus :)
ayy hemde çok beğendik canmm saolasnn
Dilegimmmm guzel gunlerde giy hayatim eminim cok yakismistir :)

merwecik seninde guzel gecmis yeni yil gecen,hadi bakalim bir dahakine unutma dememe gerek yok insallah birarada olacaksin mustakbel kocisinle

bu arada ev ısımızde halloldu nısanlımın amcasının evı vardı kendılerı oturuyorlardı sımdı cocukların okuluna yakın bıyere kırya cıkmayı dusunuyolar evlerını teklıf ettıler bızımkılerde merveye soralım demısler bende sıze uyarsa olur dedım yanı martta amcaya ev buluncak nısanda bız oraya yerlesebılıces:))

ayy çok sevindim canm yaa ii barii

slm kızlar dun tartıldım 65 kilo olmusum mafoldumben ama inanın gunde 1 öğün yiyorum oda salata fln bi ara ilaç kullanmıstım bıraktım ondan olabilir die düşündüm bana yardım edin napacam ben eşim göstermiosun o tartı yanlış dio ama yeni tartı neden yanlış olsun sinrim cok bozuk

slm kızlar dun tartıldım 65 kilo olmusum mafoldumben ama inanın gunde 1 öğün yiyorum oda salata fln bi ara ilaç kullanmıstım bıraktım ondan olabilir die düşündüm bana yardım edin napacam ben eşim göstermiosun o tartı yanlış dio ama yeni tartı neden yanlış olsun sinrim cok bozuk

slm canmm uff yaa bende kilo aldm gibi hissediom yaa kızlara uyup rejim yapmam lazmm

ya ben dun akşam tartıldım inan sabah kalktım hala aklımda eşim göstermiosun dio 65 deilsin sen dio ama tartı 65 yani fast fooda cok düştüm bırakmam lazım şöyle güzel bir liste yapsalar bize ya

şimdi tartıldım 61 kiloyum hiçbişi yemedim bugun ama ogun akşam tartılmıstım çok yemiştim yani ondan olabilirmi ama 4 kilo fark

işte 4 kiloda farkedermi 4 kiloluk yemekmi yedim mafoldumben ama zayıflamam lazım 5 kilo versem yeter ama nasıl metabolizmam durmus halde inan hiçbişi yemesem acıkmıyorum bile akşam 6 ya kadar bişi yemediğim oluyor bazen gunu 1 elmayla geciriyorum canım hiçbişi istemio ama neden zayıflamıorum anlamıs deilim

işte 4 kiloda farkedermi 4 kiloluk yemekmi yedim mafoldumben ama zayıflamam lazım 5 kilo versem yeter ama nasıl metabolizmam durmus halde inan hiçbişi yemesem acıkmıyorum bile akşam 6 ya kadar bişi yemediğim oluyor bazen gunu 1 elmayla geciriyorum canım hiçbişi istemio ama neden zayıflamıorum anlamıs deilim

canm napıon sen öyle durulur mu yaa bi elmyala gün mü geçer

Back