• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

güzeller modem arıza verdi ondan yoktum yaa
m.m.m.m canmm çok geçmş olsunn
mervecikk nerdesinn canmm yaa
adaaa
you-knoww
sakardenizz
depresyonnnn

ben burdayım :) şirkette çekilş yapılmıştı hediyemizi verdik aldık aslında yılbaşı için güzel bir parti yapılıyordu ama bu sene şirket için çalışan ustalarımızdan birisi vefat etti bu yüzden yapmıyoruz :(

kızlar dün akşam kız kardeşim bana abla Taylan'la ( 9 ocak ta kısmetse artık nişanlı olacaklar ) size düğün hediyesi balayı düşündük haberin olsun dedi.Çok sevindim,biliyorsunuz hem herşeyi yapıp hem de balayına gitmek bizim için çok zor olacaktı.Böyle bir jest düşünmüşler.Çok duygulandım ama bir yandan da yeter benim ailemi salak yerine koydukları,damat tarafı ne yapacak peki ellerini kollarını sallayarak komşu gibi düğüne mi gelecekler,bir yandan kardeşimin bu düşüncesi çok ama çok hoşuma gitti ve balayına gitmek istiyorum ama bir taraftan da damat tarafının cimriliğini bu derece kendi aileme yıkmak istemiyorum.Lütfen bir akıl verin :(....

kızlar dün akşam kız kardeşim bana abla Taylan'la ( 9 ocak ta kısmetse artık nişanlı olacaklar ) size düğün hediyesi balayı düşündük haberin olsun dedi.Çok sevindim,biliyorsunuz hem herşeyi yapıp hem de balayına gitmek bizim için çok zor olacaktı.Böyle bir jest düşünmüşler.Çok duygulandım ama bir yandan da yeter benim ailemi salak yerine koydukları,damat tarafı ne yapacak peki ellerini kollarını sallayarak komşu gibi düğüne mi gelecekler,bir yandan kardeşimin bu düşüncesi çok ama çok hoşuma gitti ve balayına gitmek istiyorum ama bir taraftan da damat tarafının cimriliğini bu derece kendi aileme yıkmak istemiyorum.Lütfen bir akıl verin :(....

canm çok güzel düşünmüşler yaa
bitanemm damat tarafının ailesi vurdum duymaz sen gitsende ummurlarında olmas gitmesende bişi bekleme onlardan sen

cok ınce dusunmusler sonucta caspersy doğru dıo adam dugunde elını cebıne atmamıs balayında atarmı hıc.ınat eder gıtmezsen ıcınde kalır hep.hem ne demıs kardesın hedıye demıs hedıye olunca buyugu kucugu olmaz:)

caspersy adacım dilekcim prensesimsakarcım m.m.m.m. ekim ablacım depresyoncum ve bı slm verıpde gıtmıs olan yada bı slm verıp gıtmemıs benım eseklıgımden dolayı adı yazılmamıs olan canlarım

gelen yılın giden yılınızı aratmamasını diliyorum.yenı yılda butun guzellıklerın yanında en basta sağlık ve huzur dılıyorum

adaaam keske benim kardeşimde böle olsaydı git canım karsı tarafın umrunda deil zaten kardeşin ne guzel düşünmüş ya

Güzel Arkadaşlarım,

Yeni yılda size düşen mutluluklar, sağlıklar, huzurlar, sevgiler, aşklar, kazançlar bol kepçe olsun inşaallah.. Herkese iyi seneler :)

iyi olmaya çalışıyorum ben kendi adıma :) sn nasılsın cnm
genelde daha fazla çıkarız tartıda cnm adetliyken

Çok geçmiş olsun tatlım..

Valla tartıya çıkmadım korkudan.. Fazla çıkarımda moralim bozulur diye.. Zaten pazartesiden pazartesiye tartılıyorum, kuralı bozmayayım dedim kaydirigubbakcemile3 Ama 2 gündür ağrım var spor yapamadım+ adet yüzünden canım tatlı çekti çikolata bal filan yedim akşam akşam.Belkide kilo alırım 1 kilo filan off :bbo:

Adacım bence bu güzel jesti geri çevirme ve tadını çıkar tatlım :)
Çünkü eşek hoşaftan ne anlar (çok afedersiniz) durumu var ortada..
ıçinde kalmasın canım, şimdiden iyi eğlenceler :)

hop11pz3.jpg

Back