- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #3.321
kızlar dün akşam kız kardeşim bana abla Taylan'la ( 9 ocak ta kısmetse artık nişanlı olacaklar ) size düğün hediyesi balayı düşündük haberin olsun dedi.Çok sevindim,biliyorsunuz hem herşeyi yapıp hem de balayına gitmek bizim için çok zor olacaktı.Böyle bir jest düşünmüşler.Çok duygulandım ama bir yandan da yeter benim ailemi salak yerine koydukları,damat tarafı ne yapacak peki ellerini kollarını sallayarak komşu gibi düğüne mi gelecekler,bir yandan kardeşimin bu düşüncesi çok ama çok hoşuma gitti ve balayına gitmek istiyorum ama bir taraftan da damat tarafının cimriliğini bu derece kendi aileme yıkmak istemiyorum.Lütfen bir akıl verin....
kızlar dün akşam kız kardeşim bana abla Taylan'la ( 9 ocak ta kısmetse artık nişanlı olacaklar ) size düğün hediyesi balayı düşündük haberin olsun dedi.Çok sevindim,biliyorsunuz hem herşeyi yapıp hem de balayına gitmek bizim için çok zor olacaktı.Böyle bir jest düşünmüşler.Çok duygulandım ama bir yandan da yeter benim ailemi salak yerine koydukları,damat tarafı ne yapacak peki ellerini kollarını sallayarak komşu gibi düğüne mi gelecekler,bir yandan kardeşimin bu düşüncesi çok ama çok hoşuma gitti ve balayına gitmek istiyorum ama bir taraftan da damat tarafının cimriliğini bu derece kendi aileme yıkmak istemiyorum.Lütfen bir akıl verin....
canm çok güzel düşünmüşler yaa
bitanemm damat tarafının ailesi vurdum duymaz sen gitsende ummurlarında olmas gitmesende bişi bekleme onlardan sen
bu arada kızları barsıtırdım aksama gelıolar yanı guzel gecıcek:)))
ayy çok sevindim canmm benmde anneler gelcekk :))) yemek yok ortada hehehe
dun konustuk ya cnm panık yok hersey guzel olcak:) panık yok ok:)
ayy bide yarın tatil mi iş yeri deil mi onu bilmiom ona sinir oldumm çalışıolarsa bile ben gelemem dicem ama olsun :)))
:)) evt ya bıde yabancı mısafır gelse elın ayagna dolaşcak senın ama yapı meselesı ıste.izin öğlene kdrdır bence ama sen genede gelme
iyi olmaya çalışıyorum ben kendi adıma :) sn nasılsın cnm
genelde daha fazla çıkarız tartıda cnm adetliyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?