2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

yatakları ayırcak mış alem bu kız yaaa

kızlar m.m.m.m nereler de acaba ?
sonra taçsız prenses
sonra merwecik
sonra Dilek
sonra Reyhan

Füsun canım doktora gidip danışacak mısınız önceden başlamak için hapa ya ben açıkcası bu hap işine sıcak bakamıyorum ama başka çarede yok ki

kızlar bende hemen cocuk ıstemıyorum ama hap taraflısı degılım ıgne varmıs bıde ama ıgne taraflısıda degılım sonucta hıc cocuk olmadan kımyasal seyler gırsın ıstemıyorum vucuda tabıyan etkılerıde var kocam dusunsun artık:)en doğrusu o bence

Bizimkide pek yanaşmıyorda ben masum masum hapın zararlarından bahsetsem hemencik vazgeçer :))

bende aynen öle yaptım 5 ay kalınca jınekologa felan da gıdıcem zaten bı dugunden önce hersey yerındemı baksın bı:)) napcaz netcez dedım hapla ıgne vr ama rıskı de vr netsem napsam dedım oda hemen ben korunurum dedı ayy kıyamamkıss:))

kızlaaarrrr.. 3 günlüğüne başka yerde işteyim. net imkanım yok malesef. akşam eve gelince de siz yoksunuz. özledim cidden sizi yaaa.
bu aralar dikkat edemiyorum ama, simit peynir ve çayla besleniyorum. ama hareketlilik deli gibi. bu sayede verebilirim inşallahhh.

hımm tamam işten dolayıysa yapcak bısı yk evlences paralazım:) bızde kalabalık olamıyoruz zaten malesef gunde 4-5 sayfa anca atabılıo(( simit deyıp gecme sımıt 3 dılım ekmege esıt:))hadı bakalım beklıyruz dönmenı

evet canım öyle. şimdi sıkışayım ki daha sonradan daha rahat olabileyim. yine de ucuca yetiyor inan.
simit yiyorum ama günde tek aldığım karbonhidrat o. ve k.hidratsız kilo verilmiyor.
ben de istiyorum dönmeyi. seni ve diğer arkadaşları öpüyorummm

Dilegim neden banlandin tahmin ettigim sey mi gecen bir konunu okudum bir yeri sikayet etmistin o yuzden mi diye aklima geldi ama neyse dondun ya onemli olan bu

kizlarrrrrrrr ben hazirliklarin bir kismini yapacaktim ya ahanda bu saatte yeni bitti.Oldum resmen ama degdi hersey cok guzel oldu yarin detaylari anlatirim :)

bitirdin demek ellerine sağlık, aferin kıız:)))

kızlar dün banlanmıstım ama döndüm özledim sizi

noldu kıss ne yaramazlık yaptında banlandın allahtan kısa suruyo

gunaydın ballı lokumum cok yoruldugunu tahmın edebılıyorum ama degıcek cok guzel gecıcek cok guzell
gelmişsin bende dün seni sordum niye banlanmış diye

gunaydın ekım ablacım bugun nasılsın

günaydın güzellerr yılın son günü çook güzel geçer inşş

yenı yılın son gunu bende hıc ıyı deıl ya bugun 2 kız ark gelıcektı aksam bızde eglencektık dun ıkısı bırbırıne gırınce aksam ıkısıde gelmıo( çok uzgun sıkıntılı gergınım3-4 gundur allah sonumu hayr etsın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…