• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

Hoşbulduk canım iyiyim saol sen nasılsın? 2 haftada 2 kilo gitti yaklaşık olarak tatlım :dance: Bide sırt ve mide kaslarım spor dolayısıyla çabuk sıkılaştılar, çok mutluyum :teytey: Ama tabi durmak yok yola devam kaydirigubbakcemile3

iyiyim canm yaa ayy bende 10kilo vermeye karar verdim ama şuan bi hazırlık rejim yok yılbaşndan sonra inşş 10 kiloyu da bebiş olunca çok kocaman olmayım diye vermek istiomm

:)bende senı egıldıgın yerden kaldırıp ben egılıyorum sende bak vermeye baslamıssın evt de benmkının dırencı baya uzun surdu dırendırcem ben onu az kaldı spora bı baslıyım en az 5 kılo daha gıdıcek yksa fena yapcam bu vucudu:))

14 kilo vermişsin 5 kiloda neymiş canım benim tabiki de verirsin kaydirigubbakcemile5 Sabahları yürüyüşe gidiyorum, önce 15 dk yürüyüp yavaş tempo koşuyorum.Sonra belediyenin parklara yerleştirdiği aletlerde 40 dk çalışıyorum ve 15 dk daha yürüyorum..Yaptığım spor bu..He bide eve gelince 15-20 tane mekik çekiyorum 2 gündür..Baya faydasını gördüm,belim çabuk inceldi mesela ama basen ve yan yağlar kolay gideceğe benzemiyor mirmirmirmir

iyiyim canm yaa ayy bende 10kilo vermeye karar verdim ama şuan bi hazırlık rejim yok yılbaşndan sonra inşş 10 kiloyu da bebiş olunca çok kocaman olmayım diye vermek istiomm

Doğru diyosun canım kilolu olarak hamile verince doğumdan sonra insan baya bir devasalaşıyor kaydirigubbakcemile3 Şu anda hamile değilsin ama diimi?Hazırlık olarak zayıflamayı düşünüyorsun yani?yerimseniben

Doğru diyosun canım kilolu olarak hamile verince doğumdan sonra insan baya bir devasalaşıyor kaydirigubbakcemile3 Şu anda hamile değilsin ama diimi?Hazırlık olarak zayıflamayı düşünüyorsun yani?yerimseniben

heh evet canm yaa kocaman olmaya müsait bi bünyem var :))) bebek düşünmüoz canm sadece 3 sene sonrasına hazırlık yapmak istiomm

14 kilo vermişsin 5 kiloda neymiş canım benim tabiki de verirsin kaydirigubbakcemile5 Sabahları yürüyüşe gidiyorum, önce 15 dk yürüyüp yavaş tempo koşuyorum.Sonra belediyenin parklara yerleştirdiği aletlerde 40 dk çalışıyorum ve 15 dk daha yürüyorum..Yaptığım spor bu..He bide eve gelince 15-20 tane mekik çekiyorum 2 gündür..Baya faydasını gördüm,belim çabuk inceldi mesela ama basen ve yan yağlar kolay gideceğe benzemiyor mirmirmirmir

ben sana bu karın ve yan yaglar ıcın basıt bısı sölıyım belkı bılıyosundr

ellerıne bırer kucuk su dolu pet sıse al ayakta dur duz sekılde ve saga sola doğru egıl bı saga bı sola böle ıyıce egıl ama yanların acısın parmakların dızlerının gecsın ıyıce bundan 250 tane 2 dkkada bıtıyo

ıkıncısı oklavayı omuzuna al hanı tarlalardakı korkuluk gıbı dersem alıs seklını anlayabılırsın:)bır yere otur belden asagısı sabıt olsun sadece ust tarafı saga sola cevır ıyıce belın dönsun ıyıce buda 250 300 tane yap 3 dkkada bu sursun 2 hafta snra dersın merve ıncelıyo dıe acayıp farkedıyo

ben sana bu karın ve yan yaglar ıcın basıt bısı sölıyım belkı bılıyosundr

ellerıne bırer kucuk su dolu pet sıse al ayakta dur duz sekılde ve saga sola doğru egıl bı saga bı sola böle ıyıce egıl ama yanların acısın parmakların dızlerının gecsın ıyıce bundan 250 tane 2 dkkada bıtıyo

ıkıncısı oklavayı omuzuna al hanı tarlalardakı korkuluk gıbı dersem alıs seklını anlayabılırsın:)bır yere otur belden asagısı sabıt olsun sadece ust tarafı saga sola cevır ıyıce belın dönsun ıyıce buda 250 300 tane yap 3 dkkada bu sursun 2 hafta snra dersın merve ıncelıyo dıe acayıp farkedıyo

Sağol tatlım bunu o belediyenin aletlerinde yapıyorum, hatta aletler genelde bacak ve basenler için düşünülmüş..Dediğin gibi canım acıyana kadar yapıyorum bu hareketleri ama yinede çabuk erimez diye düşünüyordum ama dediğin doğruysa çabucak erir inşaallah çünkü ben bu hareketleri 20 dk filan yapıyorum kaydirigubbakcemile2 Ayrıca spora gitmeden önce de biberiye ve fundadan oluşan bir bitki çayı içiyorum, yağların yakılışını ve metabolizmayı hızlandırması için kaydirigubbakcemile3

heh evet canm yaa kocaman olmaya müsait bi bünyem var :))) bebek düşünmüoz canm sadece 3 sene sonrasına hazırlık yapmak istiomm

Oy oy oy sen baya temkinlisin canım o halde kaydirigubbakcemile3 Evlenince çok kilo aldın mı peki?Hani herkes düğün zamanı çok zayıflar stresten ve düğünden sonra kat kat geri alır ya sende de oldu mu bu durum?kaydirigubbakcemile3

Oy oy oy sen baya temkinlisin canım o halde kaydirigubbakcemile3 Evlenince çok kilo aldın mı peki?Hani herkes düğün zamanı çok zayıflar stresten ve düğünden sonra kat kat geri alır ya sende de oldu mu bu durum?kaydirigubbakcemile3

canm düğünden sonra 2 3 kilo falan aldım ben ama doğm kontrol hapı kullanıyorm o biras şişlik yapıoo düğünden önce başlamştm göğüsler falan baya dolgun dolgun oluyo :)))

Ayy evet yaa bide o var bende o yüzden hapla korunmak istemiyorum kilo almaktan korkuyorum.Düğünüme 5 ay kaldı..Hapı tavsiye ediyo msuun canım?

Ayy evet yaa bide o var bende o yüzden hapla korunmak istemiyorum kilo almaktan korkuyorum.Düğünüme 5 ay kaldı..Hapı tavsiye ediyo msuun canım?

canm ilk etapta başka yöntem kullanmak bilmiom benm aklıma gelmemiştii hap rahat oluo canm ya içmeyi unutmayınca tabi unutunca panik oluom ben :))

Kilo almak dışında bir yan etkisi oldu mu sende?Tüylenme filan da yapıyor diyolar..Peki ne kadar kullanmayı düşünüyorsun hapı?Bide hapı almadan önce hormon testi filan yapıyolarmış sende yaptırdın mı tatlım?Ay ne çok soru sordum :))

Back