2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

Doğum kontrol hapları kilo yapıyor özellikle bende karında tüylenme yaptı göğüsleride dolgunlaştırıyor, ben pek tavsiye etmem.

Ben sadece ilk 6 ay hap kullanmayı düşünüyorum,birbirimize alışana kadar.. O kadar süre bile tavsiye etmez misin canım?

Ayy evet yaa bide o var bende o yüzden hapla korunmak istemiyorum kilo almaktan korkuyorum.Düğünüme 5 ay kaldı..Hapı tavsiye ediyo msuun canım?

casper canım hapı ne zaman kullanmaya başladın bazıları düğünden 1 ay önce başlanmalı diyor ya ?

Birde gerçekten tüylenme yapıyor mu acaba ? amannnn ne zor bayan olmak ya

casper cevabını bekliyoruzzzzzzzzzz canım :)

canm göğüslerm dolgunlaştı o kadar kiloyu da hap deil benm çikolata sevdam yaptı ilk başlarda bikaç gün yani mide bulantım olmuştu benmm tüylenme olmadı bende canmm bilmiorm başka bi yöntem bulana kadar kullncam canm :))) ben test yaptrmadm güzelim kendm başladmm
casper canım hapı ne zaman kullanmaya başladın bazıları düğünden 1 ay önce başlanmalı diyor ya ?
canm benm adetim düzensiz oluyoduu ben o yüzden 2 ay önce başladmm düğün günü bitmişti zamanlamam kötü oldu :)))
Doğum kontrol hapları kilo yapıyor özellikle bende karında tüylenme yaptı göğüsleride dolgunlaştırıyor, ben pek tavsiye etmem.

herkeste farklı galiba canmm bende öyle olmadıı

Füsun canım doktora gidip danışacak mısınız önceden başlamak için hapa ya ben açıkcası bu hap işine sıcak bakamıyorum ama başka çarede yok ki

Yaa ben bi jinekoloğa gidip gerekli hormon testlerini yaptırdıktan sonra hap almayı düşünüyorum canım..Çünkü -yani ilk 6 ay en azından- bir alışma dönemini atlatmak istiyorum..

Bir arkadaşım kullanıyor.Çok memnun, adetim düzene girdi haplar sayesinde ve hiç ağrım da olmuyor diyo. Tüylenme kilo vs de yapmamış.Ama 6 ayda bir muhakkak ara vermelisin diyo..

evet o hapı ben de duymuştum
casperim sağol cevaplar için
Füsun balım ben mecbur kullanacağım nişanlım başka bir şeye yanaşmaz sanırım :kedi: ama öncesinde bir doktora gideyim ben de istiyorum

kızlar bebek istemiosanız eşinize çok güvenmeyin kendiniz korunun derim ben bende diom 1 ay sonra bi iki ay bırakm diye bakalım belkm bırakırım bi ay sonra sadece 1 aylığına

kızlar bebek istemiosanız eşinize çok güvenmeyin kendiniz korunun derim ben bende diom 1 ay sonra bi iki ay bırakm diye bakalım belkm bırakırım bi ay sonra sadece 1 aylığına

6 ayda bir ara vermek lazımmış canım bencede ara ver sende.. Ama kocişlere güven olmaz diyosan napcan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…