- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #3.261
Füsun cum Ayda ama kısaca Ada diyebilirsin :) yani ben öyle seviyorum :)
Ayy evet yaa bide o var bende o yüzden hapla korunmak istemiyorum kilo almaktan korkuyorum.Düğünüme 5 ay kaldı..Hapı tavsiye ediyo msuun canım?
Kilo almak dışında bir yan etkisi oldu mu sende?Tüylenme filan da yapıyor diyolar..Peki ne kadar kullanmayı düşünüyorsun hapı?Bide hapı almadan önce hormon testi filan yapıyolarmış sende yaptırdın mı tatlım?Ay ne çok soru sordum :))
casper canım hapı ne zaman kullanmaya başladın bazıları düğünden 1 ay önce başlanmalı diyor ya ?
Birde gerçekten tüylenme yapıyor mu acaba ? amannnn ne zor bayan olmak ya
canm göğüslerm dolgunlaştı o kadar kiloyu da hap deil benm çikolata sevdam yaptı ilk başlarda bikaç gün yani mide bulantım olmuştu benmm tüylenme olmadı bende canmm bilmiorm başka bi yöntem bulana kadar kullncam canm :))) ben test yaptrmadm güzelim kendm başladmmKilo almak dışında bir yan etkisi oldu mu sende?Tüylenme filan da yapıyor diyolar..Peki ne kadar kullanmayı düşünüyorsun hapı?Bide hapı almadan önce hormon testi filan yapıyolarmış sende yaptırdın mı tatlım?Ay ne çok soru sordum :))
canm benm adetim düzensiz oluyoduu ben o yüzden 2 ay önce başladmm düğün günü bitmişti zamanlamam kötü oldu :)))casper canım hapı ne zaman kullanmaya başladın bazıları düğünden 1 ay önce başlanmalı diyor ya ?
Doğum kontrol hapları kilo yapıyor özellikle bende karında tüylenme yaptı göğüsleride dolgunlaştırıyor, ben pek tavsiye etmem.
casper cevabını bekliyoruzzzzzzzzzz canım :)
doğru diyorsun casper canım ya hiççççç güven olmaz onlara kaydirigubbakcemile3
kızlar bebek istemiosanız eşinize çok güvenmeyin kendiniz korunun derim ben bende diom 1 ay sonra bi iki ay bırakm diye bakalım belkm bırakırım bi ay sonra sadece 1 aylığına
Bizimkide pek yanaşmıyorda ben masum masum hapın zararlarından bahsetsem hemencik vazgeçer :))
6 ayda bir ara vermek lazımmış canım bencede ara ver sende.. Ama kocişlere güven olmaz diyosan napcan kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?