- Konu Sahibi merwecik_20
- #3.221
yok güzelim zaman az kaldı hazırlıklar var doktor kontrol derken gelemedim bir türlü ara ceee yapıyorum =)))
canm ne kadar kaldıı seninn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok güzelim zaman az kaldı hazırlıklar var doktor kontrol derken gelemedim bir türlü ara ceee yapıyorum =)))
evet canmm menü böyle olcak gibi
salatayı bugn yapcam dolmayı da ilk kez yapcam olur inşş
olcak olcak:) ya ben m.m.m.m. yı merka etmeye basladım nerdekı bu kız
ya özelden mesajda attım ama cevap yazmadı canm aynen çok merak ettim tatile gitti de haberimiz mi yok :)))
gundemde hıc tatılde yoktukı
inşallah sağlıkla ılgılı bı durum olmasında gerısı muhım deıl
zaten topic eskisi gibi deil kimse gelmio
evet herkes çeyiz topiğinde canmm :)))evet cabuk bıktılar bızden heralde:) ceyız topıgı vrya orası baya kalabalık oluyo bazen oraya da kayabılıolar:)
Merhaba Kızlar nasılsınız bakalım?
Bende geliyorum geçmiş sayfaları okumaktan yazmaya fırsat bulamadan çıkıp gidiyorum :))
Peki söyleyin bakalım rejim spor nasıl gidiyor?Zayıflayan var mı aranızda?
Benim güzel gidiyor..Zayıflamaya ve sıkılaşmaya başladım, fark farkedilmeye başlandı acayip mutlu oluyorum :)) Pantolonlarımın içine giremiyodum artık rahatlıkla oluyorlar, 2 haftada baya farketti çok şükür :)
Merhaba Kızlar nasılsınız bakalım?
Bende geliyorum geçmiş sayfaları okumaktan yazmaya fırsat bulamadan çıkıp gidiyorum :))
Peki söyleyin bakalım rejim spor nasıl gidiyor?Zayıflayan var mı aranızda?
Benim güzel gidiyor..Zayıflamaya ve sıkılaşmaya başladım, fark farkedilmeye başlandı acayip mutlu oluyorum :)) Pantolonlarımın içine giremiyodum artık rahatlıkla oluyorlar, 2 haftada baya farketti çok şükür :)
canlarım nasılsınız
Dilek niye yok gerçekten yaaaa
hepiniz çeyiz topiğinde misiniz ben de geleyim oraya şimdi
:)) hoşgeldınn ben sımdılık sadece dıyet yapıyorum ama 13-14 kılo vermıstım marttan berı 3 aydır hıc veremıyrum ama ocakta spora baslıcam ozaman gıdıcek umıt edıyorum:))
evet herkes çeyiz topiğinde canmm :)))
hoşgeldin pheonomen nasılsınn tebrik ederimm ii zayflamşsnn
Uzun süre rejim yapınca vücut bir müddet sonra direnmeye başlıyormuş ya seninki de öyle oldu sanırım canım ama sporla rejimini taçlandırırsan eminim harika sonuçlar alırsın kaydirigubbakcemile5 Ve seni tebrik ediyorum 13-14 kilo ne demek ya süpersin önünde saygıyla eğiliyorum buyrunnnnnnnnn
Hoşbulduk canım iyiyim saol sen nasılsın? 2 haftada 2 kilo gitti yaklaşık olarak tatlım :dance: Bide sırt ve mide kaslarım spor dolayısıyla çabuk sıkılaştılar, çok mutluyum :teytey: Ama tabi durmak yok yola devam kaydirigubbakcemile3
canlarım nasılsınız
Dilek niye yok gerçekten yaaaa
hepiniz çeyiz topiğinde misiniz ben de geleyim oraya şimdi