• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

Merhaba Kızlar nasılsınız bakalım?

Bende geliyorum geçmiş sayfaları okumaktan yazmaya fırsat bulamadan çıkıp gidiyorum :))
Peki söyleyin bakalım rejim spor nasıl gidiyor?Zayıflayan var mı aranızda?
Benim güzel gidiyor..Zayıflamaya ve sıkılaşmaya başladım, fark farkedilmeye başlandı acayip mutlu oluyorum :)) Pantolonlarımın içine giremiyodum artık rahatlıkla oluyorlar, 2 haftada baya farketti çok şükür :)

evet cabuk bıktılar bızden heralde:) ceyız topıgı vrya orası baya kalabalık oluyo bazen oraya da kayabılıolar:)
evet herkes çeyiz topiğinde canmm :)))

Bende geliyorum geçmiş sayfaları okumaktan yazmaya fırsat bulamadan çıkıp gidiyorum :))
Benim güzel gidiyor..Zayıflamaya ve sıkılaşmaya başladım, fark farkedilmeye başlandı acayip mutlu oluyorum :)) Pantolonlarımın içine giremiyodum artık rahatlıkla oluyorlar, 2 haftada baya farketti çok şükür :)

hoşgeldin pheonomen nasılsınn tebrik ederimm ii zayflamşsnn

:)) hoşgeldınn ben sımdılık sadece dıyet yapıyorum ama 13-14 kılo vermıstım marttan berı 3 aydır hıc veremıyrum ama ocakta spora baslıcam ozaman gıdıcek umıt edıyorum:))

:)) hoşgeldınn ben sımdılık sadece dıyet yapıyorum ama 13-14 kılo vermıstım marttan berı 3 aydır hıc veremıyrum ama ocakta spora baslıcam ozaman gıdıcek umıt edıyorum:))

Uzun süre rejim yapınca vücut bir müddet sonra direnmeye başlıyormuş ya seninki de öyle oldu sanırım canım ama sporla rejimini taçlandırırsan eminim harika sonuçlar alırsın kaydirigubbakcemile5 Ve seni tebrik ediyorum 13-14 kilo ne demek ya süpersin önünde saygıyla eğiliyorum buyrunnnnnnnnn

evet herkes çeyiz topiğinde canmm :)))

hoşgeldin pheonomen nasılsınn tebrik ederimm ii zayflamşsnn

Hoşbulduk canım iyiyim saol sen nasılsın? 2 haftada 2 kilo gitti yaklaşık olarak tatlım :dance: Bide sırt ve mide kaslarım spor dolayısıyla çabuk sıkılaştılar, çok mutluyum :teytey: Ama tabi durmak yok yola devam kaydirigubbakcemile3

Uzun süre rejim yapınca vücut bir müddet sonra direnmeye başlıyormuş ya seninki de öyle oldu sanırım canım ama sporla rejimini taçlandırırsan eminim harika sonuçlar alırsın kaydirigubbakcemile5 Ve seni tebrik ediyorum 13-14 kilo ne demek ya süpersin önünde saygıyla eğiliyorum buyrunnnnnnnnn

:)bende senı egıldıgın yerden kaldırıp ben egılıyorum sende bak vermeye baslamıssın evt de benmkının dırencı baya uzun surdu dırendırcem ben onu az kaldı spora bı baslıyım en az 5 kılo daha gıdıcek yksa fena yapcam bu vucudu:))

Back