• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

evt bak bunda cok haklısın hemen ben yaptırırım derım

ee notların sonucu nasıldı

kesinlikle halletceni söyle kuzum papaz olmayın :))
ayy masa hazırlayıp notları okuyarak odaya gelmesi planını yapmştm ama olması :))
çok yakın arkadaşı ameliyat olmştu oraya gidelim akşam dedi evde hazırlık yapıodm bende :)
neyse yemeğe kaynanamlara geçtik evden çıkmadan tüm notları yapıştırdım 15tane falan :)) kapıdan başladı her yerde vardı oda yatak odası salon banyo :)))
neyse gece 10u geçerken geldik eve aşkım açtı kapıyı anaa bu ne diye tepki verdi :)) ben gülme krizine girdim okuya okuya oturma odasına gtti daha bitmedi dedim hepsini bulana kadar aradı çok güzeldii...
en son notu çekmecesine koymuştum üstünü değiştirmek için açınca gördü ya uf çok mu seviosun diye bi şaşkınlık geçirdi :)) ama çoook mutlu olduu canm aşkm benmm

ayy masa hazırlayıp notları okuyarak odaya gelmesi planını yapmştm ama olması :))
çok yakın arkadaşı ameliyat olmştu oraya gidelim akşam dedi evde hazırlık yapıodm bende :)
neyse yemeğe kaynanamlara geçtik evden çıkmadan tüm notları yapıştırdım 15tane falan :)) kapıdan başladı her yerde vardı oda yatak odası salon banyo :)))
neyse gece 10u geçerken geldik eve aşkım açtı kapıyı anaa bu ne diye tepki verdi :)) ben gülme krizine girdim okuya okuya oturma odasına gtti daha bitmedi dedim hepsini bulana kadar aradı çok güzeldii...
en son notu çekmecesine koymuştum üstünü değiştirmek için açınca gördü ya uf çok mu seviosun diye bi şaşkınlık geçirdi :)) ama çoook mutlu olduu canm aşkm benmm

gecmıs olsun yenıden.bıde sımarmıstır dımı erkekler öle :)) sende deseydın aynı performansı sendende beklıyrum felan deseydın ben örnek teskıletmek ıcın yapyrum falan de:)

gecmıs olsun yenıden.bıde sımarmıstır dımı erkekler öle :)) sende deseydın aynı performansı sendende beklıyrum felan deseydın ben örnek teskıletmek ıcın yapyrum falan de:)

saol canmm... evett hemde nasıl şımardı çok sevio benm karım yaa dio :))) bende öyle dedim aşkm bak çok seviom senide bekliyorum dört gözle dedim ama aşkkıımm herşey karşılıklı mı ama yaa dedi bilmiorm artk :))
sabahta notları topladık kapılardan düvarlardan aynanın üstüne astım hepsini çok güzel şeyler yazmşm bee :))))

ayy çok romantik olmuş yaa...
Akşam aşkım bana msj atmış, "valizini hazırladın İzmir yerine buraya gel" diye :))
Ah elimde olsa gitmezmiyim hiççç...:kedi:

bilmiyorum ki sakardeniz yok
m.m.m.m. yok
taçsız prenses yok

Hakkaten nerde bu kaçaklar yaa...

ayy çok romantik olmuş yaa...
Akşam aşkım bana msj atmış, "valizini hazırladın İzmir yerine buraya gel" diye :))
Ah elimde olsa gitmezmiyim hiççç...:kedi:

Hakkaten nerde bu kaçaklar yaa...

evettt gerçekten çook güzeldi canmm
ahh ahh :)))
bilmiom valla bulayım o kaçakları kızcamm:oklava:

Bugünden itibaren haftasonuna kadar bende yalnız bırakıcam sizi...
Akşam kayınvalidem aradı, hazırlık yapıyormuş :))
Şimdiden ne hazırlığı yapıyoki acep...

Kızlar şok yaşıyorum, topiclerden birinde bir kadın ağız kokusu yüzünden kocasından boşanmış!!
Kendimi bir an çok kötü hissettim ya, ne kadar özen göstersekte insanız sonuçta ağzımız kokar falan ay ne dicemi bilemiyorum.

Back